Micro SD Kortelių Skaitytuvą už Žaibas į SD Kortelę Fotoaparato, Skaitytuvo Adapteris TypeC OTG Kortelės Skaitytuvą, skirtą Micro SD Kortelių Skaitytuvą už Žaibas į SD Kortelę Fotoaparato, Skaitytuvo Adapteris TypeC OTG Kortelės Skaitytuvą, skirtą Micro SD Kortelių Skaitytuvą už Žaibas į SD Kortelę Fotoaparato, Skaitytuvo Adapteris TypeC OTG Kortelės Skaitytuvą, skirtą Micro SD Kortelių Skaitytuvą už Žaibas į SD Kortelę Fotoaparato, Skaitytuvo Adapteris TypeC OTG Kortelės Skaitytuvą, skirtą Micro SD Kortelių Skaitytuvą už Žaibas į SD Kortelę Fotoaparato, Skaitytuvo Adapteris TypeC OTG Kortelės Skaitytuvą, skirtą Micro SD Kortelių Skaitytuvą už Žaibas į SD Kortelę Fotoaparato, Skaitytuvo Adapteris TypeC OTG Kortelės Skaitytuvą, skirtą

Micro SD Kortelių Skaitytuvą už Žaibas į SD Kortelę Fotoaparato, Skaitytuvo Adapteris TypeC OTG Kortelės Skaitytuvą, skirtą " Macbook Mobiliojo Telefono IOS USB-C

€5.31 €4.94
Yra sandėlyje
w40461

Sąsaja: Žaibas
Funkcija 1: Plug and play
Įrengimas: Išorinis
2 funkcija: kortelių skaitytuvas
Kortelių Lizdai: Vieną
Modelio Numeris: LR-JSKJ001
Sąsajos 1: žaibo Kortelių Skaitytuvas
Funkcija(Tipas C): importo SD atminties kortelė nuotraukas ir vaizdo įrašus į Tipo C sąsaja judriojo ryšio telefono
Pranešimas: Prašome parengti TF/SD kortelę nustatyti pagal save
Sąsaja 2: Tipas-C Kortelių skaitytuvas
Sąsaja 3: Micro USB Rūpinosi Skaitytuvas
Funkcija(Žaibo): Nešiojamų/Nereikia APP/Camera Kit/Greito perdavimo
Prekės Pavadinimas: Reilim
Tipas: Micro SD Kortelė
Funkcija(Micro USB): Importo vaizdą į SD kortelę į savo "Android" telefoną ar planšetinį kompiuterį
Pakuotė: Taip
Prašymas: darbo telefonas ir "ipad" Macbook
3 funkcija: SD Kortelių Skaitytuvas
Taikoma:

  • Kaip pasirinkti tinkamą uostą, iš savo mobiliojo telefono

    "iOS", OTG "Android", Tipo c

    Pavadinimas: Kortelių skaitytuvas

    Kortelės Tipas: SD/TF korteles

    Versija: iOS 9.2-iOS13 " arba naujesnė versija(iOS)

    Baltos spalvos kortelių skaitytuvų Max Talpa buvo atnaujinta 256 GB, kaina nebus didinama.

    Prašome naudoti kortelių skaitytuvą, taip: Žaibo 1. Prašome atkreipti dėmesį, kad kortelių skaitytuvą įdėta į jūsų "iPhone", jei "iPhone" greitai "aksesuarai " nepalaiko" ,patikrinkite, ar "iPhone", " iOS " sistemos,įsitikinkite, kad jis 9.2 ar aukščiau. 2. Nuotraukos turi būti išsaugotas SD kortelę "DCIM" katalogas, šis katalogas kameros formatas standartinis katalogas, kiti directory failai nepalaiko importuoti. 3.Nuotrauka įvardijimo būdas IMG-0001.JPG vaizdo įvardijimo būdas IMG-0002.MOV, ir nuotraukų formatai: JPG & RAW, ir vaizdo formatus, kad H. 264 & MPEG-4. Tai jo įgyvendinimo standartas, todėl bet koks jo pažeidimas standartas bus pareikšti, sunku importo.Jei jis neatitinka reikalavimų, importo sąsaja gali pasirodyti, bet ten yra ne nuotraukos.Tipas-C Naudoti Skaitytojas importuoti nuotraukas ir vaizdo įrašus iš SD kortelės į "Android" telefoną ir planšetinį kompiuterį. 1. Įdėkite atminties kortelę, kuriame yra nuotraukos arba vaizdo įrašus į SD kortelės Skaitytuvas Kamera. 2. Įjunkite "Android" telefono ir planšetinio kompiuterio ir pridėti Skaitytoją c tipo jungtis. 3. "Android" Telefono ir Planšetinio kompiuterio, po 5-10 sekundžių, jūs galėsite pamatyti prietaisą ( pvz., USB įrenginio/SD kortelė) pop-up į jūsų failų tvarkyklė.Jei neturite failų tvarkyklė, prašome atsisiųsti iš parduotuvės.Jūs galite peržiūrėti visas nuotraukas ir vaizdo įrašus į savo SD kortelę ir pasirinkite tuos, kuriuos norite importuoti.NOTE1: Prašome įsitikinti, kad jūsų mobilųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį su OTG leido Tipas-C sąsajos; NOTE2: Jei Norite Skaityti Micro SD Arba TF Kortelės,Prašome Nusipirkti Kortelės Adapteris(Kaip Parodyta) Derinti.

    Micro USB

    Prijungus SD kortelių skaitytuvas, nuotraukos sąsaja, SD kortelę, bus rodomos automatiškai.Vartotojas gali "importuoti visus" ar savavališkai pasirinkite nuotrauką ir vaizdo įrašo importavimą į SD kortelę, ir perdavimo greitis yra labai greitas.

    NOTE1: Prašome įsitikinti, kad jūsų mobilųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį su OTG leido "Micro USB" sąsajas; NOTE2: Jei Norite Skaityti Micro SD Arba TF Kortelės,Prašome Nusipirkti Kortelės Adapteris(Kaip Parodyta) Derinti.

    Jei jums patinka šis straipsnis, prašome įtraukti jį į jūsų "pageidavimų sąrašą" jeigu jums patinka mūsų parduotuvėje, prašome įtraukti jį į savo "parduotuvėje sąrašą".didelis užsakymo, prašome susisiekti su mumis, Mes suteiksime didelė nuolaida.

    Žymos: nešiojamų kredito kortelių skaitytuvas rašytojas, otg, usb micro sd adapteris mažas, daug atminties kortelių skaitytuvas, "macbook air, atrakinti macbook, microsd usb, sd skaitytuvas mini, cardread, legenda zelda nfc korteles.

  • Atsiliepimai (2)

    • Linnymartin

      Have not tried it

    • Xianglongg

      Not working

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai