Oro valytuvas mi oro valytuvas 2S Oro valytuvas mi oro valytuvas 2S Oro valytuvas mi oro valytuvas 2S Oro valytuvas mi oro valytuvas 2S Oro valytuvas mi oro valytuvas 2S Oro valytuvas mi oro valytuvas 2S

Oro valytuvas mi oro valytuvas 2S

€101.95
Yra sandėlyje
w39792

Įtampa (V): 220V
Triukšmo: Kaip 65db
Modelio Numeris: Oro Valytuvas 2S
Kilmės: KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis: ELEKTROS
Prekės Pavadinimas: Mi
Oro Kiekis: 50m3/h

  • Oro valymo Xiaomi MiJia oro valytuvas 2S yra kompaktiškas prietaiso matmenys 240x240x520mm.Ji yra įrengta su OLED ekranas, todėl jo naudoti dar patogiau.Prietaisas turi super tikslumo lazerinis jutiklis, kuris atpažįsta smulkiausių dulkių dalelių ir filtrus, juos kokybiškai su trijų sluoksnių filtras.Leistina ploto patalpos, kurioje valymo darbai taip pat veiksmingai, kaip įmanoma, yra 37 M2. Galia прибора-29 Antradienis.

    Prietaisas turi elektroninį valdymo tipą, kuris leidžia efektyviai reguliuoti greičio ventiliatorius.Taip pat su pagalba, sistema, jūs galite kontroliuoti grynumas oro į kambarį.Jūs galite kontroliuoti prietaisą naudodamiesi paraiškos atsisiųsti ją į savo telefoną.

    Tarp papildomų privalumų oro filtrą, galima išskirti: buvimas aukštos kokybės cilindro formos kasetė, kuri suteikia 360 o oro valymo; Žemas triukšmo dėl aukštos kokybės triukšmo mažinimas; buvimas protingas variklio, kad savarankiškai nustato reikiamą energijos lygį.

    Prietaisas yra įrengtas su 4 nepriklausomų kanalų.Elektrinis variklis turi atskirą konstrukciją, kurios dėka ji padidina efektyvumą valant orą nuo dulkių, dūmų, nemalonius kvapus.

    Žymos: oem oro valytuvas, oro filtras mi, oro valymo mi, xiaomi mi oro valytuvas 3h pret, vien oro valytuvas, oro taškų 2s, oro apsivalyti xiaomi, xiao mi oro valytuvas 2, mi oro valytuvas 2 h, xiaomi mi.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai