OEDO Rožių Losjonas Yra Hexapeptide Serumas Efektyviai Kovoti su Senėjimo Raukšles, Balina, Drėkina Veido Balinimo Esmė OEDO Rožių Losjonas Yra Hexapeptide Serumas Efektyviai Kovoti su Senėjimo Raukšles, Balina, Drėkina Veido Balinimo Esmė OEDO Rožių Losjonas Yra Hexapeptide Serumas Efektyviai Kovoti su Senėjimo Raukšles, Balina, Drėkina Veido Balinimo Esmė OEDO Rožių Losjonas Yra Hexapeptide Serumas Efektyviai Kovoti su Senėjimo Raukšles, Balina, Drėkina Veido Balinimo Esmė OEDO Rožių Losjonas Yra Hexapeptide Serumas Efektyviai Kovoti su Senėjimo Raukšles, Balina, Drėkina Veido Balinimo Esmė OEDO Rožių Losjonas Yra Hexapeptide Serumas Efektyviai Kovoti su Senėjimo Raukšles, Balina, Drėkina Veido Balinimo Esmė

OEDO Rožių Losjonas Yra Hexapeptide Serumas Efektyviai Kovoti su Senėjimo Raukšles, Balina, Drėkina Veido Balinimo Esmė

€10.13 €4.05
Yra sandėlyje
w39594

Modelio Numeris: OEDO041
Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
Poveikis: Raukšlių.Anti-Senėjimo.Drėkina.Balinimas
Elemento Tipas: veido serumas
Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
Lytis: Unisex
Formulės: Skystis
Kilmės: KN(Kilmės)
NET WT: 12ml
Funkcija: Anti-Aging, Pašalinti Raukšles, Stangrina Odą
Prekės Pavadinimas: Argirelines ir Rose Esmė
Komponentas: Natūralūs Ekstraktai
Pažymėjimo Numeris: 2016003711
Tinka: A varity odos
GZZZ: YGZWBZ
Sertifikavimo: GZZZ
Galiojimo Laikas: 3 metai

  • OEDO Rožių Losjonas Yra Hexapeptide Serumas Efektyviai Kovoti su Senėjimo Raukšles, Balina, Drėkina Veido Balinimo Esmė

    Pavadinimas:Hexapeptide Ir Rožių Balinimo Esmė Šūkis:DRĖKINA GYVINTI ĮMONĖ ODOS Net Wt:12ml Produkto savybės: Praturtinti su hexapeptide ir rožių ekstraktas esmė,ir tekstūros yra švelnus ir subtilus, kuriuos šilkiniai ir drėgnas touch jausmas.Jis yra lengvai persmelkia įsisavinti ir pripildyti drėgmės ir mitybos odos,paliekant odą atgauti įmonei sklandžiai parodyti savo jaunystės žavinga.Ingredientai: Aqua, Butileno Glikolis, Glikolis,Glicerinas,BETA-Gliukanas,Betaine,Acetil Hexapeptide-8,Rosa Rugosa Gėlių Ekstraktas ,Portulace Oleracea Ekstraktas,Natrio Halurono, Allantion, Iodopropynyl Butylcarbamate,Diazolidinyl Urea Naudojimo Būdas: 1.Po valymo taikyti 1-2 lašai ant pirmojo interneto rankų. 2.Tada žymėti ant veido ir masažuokite maždaug dviejų pusių veidą tol, kol įsigeria.

    Žymos: bioaqua veido valikliu, didelių krūtų aliejus, amžius kremas, veido šveitiklis, artifici gėlių, rankų losjonas, botox, Serumas, energingas seksas, veido serumas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Mavr19 91

      Packed qualitatively, looks credible. The seller also put a gift-mask as a package. I will write an additional review after use.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai