2019 Naują Įrašą Rožinės Spalvos Mini Lokys Rose Light Butelis Jar Stalas Naktį, Šviesos, Grožio Ir Žvėrys Romantiška Dovana Nemokamas Pristatymas 2019 Naują Įrašą Rožinės Spalvos Mini Lokys Rose Light Butelis Jar Stalas Naktį, Šviesos, Grožio Ir Žvėrys Romantiška Dovana Nemokamas Pristatymas 2019 Naują Įrašą Rožinės Spalvos Mini Lokys Rose Light Butelis Jar Stalas Naktį, Šviesos, Grožio Ir Žvėrys Romantiška Dovana Nemokamas Pristatymas 2019 Naują Įrašą Rožinės Spalvos Mini Lokys Rose Light Butelis Jar Stalas Naktį, Šviesos, Grožio Ir Žvėrys Romantiška Dovana Nemokamas Pristatymas 2019 Naują Įrašą Rožinės Spalvos Mini Lokys Rose Light Butelis Jar Stalas Naktį, Šviesos, Grožio Ir Žvėrys Romantiška Dovana Nemokamas Pristatymas 2019 Naują Įrašą Rožinės Spalvos Mini Lokys Rose Light Butelis Jar Stalas Naktį, Šviesos, Grožio Ir Žvėrys Romantiška Dovana Nemokamas Pristatymas

2019 Naują Įrašą Rožinės Spalvos Mini Lokys Rose Light Butelis Jar Stalas Naktį, Šviesos, Grožio Ir Žvėrys Romantiška Dovana Nemokamas Pristatymas

€7.56 €4.54
Yra sandėlyje
w39292

Stilius: Gėlė
Bruožai 6: Dekoratyvinis Stiklas, Gėlės,Lokys
Funkcijos 5: Grožio ir Žvėrys, Raudona Rožė,Lokys
Savybės 4: LED Light Rose,Lokys
Klasifikacija: dirbtinės gėlės
Funkcijos 3: Lokys,dirbtinės gėlės
Funkcijos 7: Mini Mielas Lokys,Vestuvių Dekoravimas
Kilmės: KN(Kilmės)
Gėlių Stilius: Gėlių Galvos
Modelio Numeris: Lokys ir Rose
Tipas: Dekoratyvinės Gėlės Ir Vainikai,Lokys
Funkcijos 1: Raudona Rožė,Lokys
Proga: Valentino Dieną
Funkcijos 2: Lokys,dirbtiniai augalai
Medžiaga: Plastikiniai
Meterial: Plastikas,dirbtiniai apdaila,Lokys

  • Produkto Aprašymas:

    Medžiaga: stiklo, medienos, plastiko

    Proga: Valentino Diena, vestuvės, Šaliai

    Klasifikacija: Dirbtinės Gėlės

    Stilius:

    Gaminio Dydis: 12 cm skersmuo * aukštis-20 cm atstumu nuo pagrindo

    Maitinimo šaltinis: 3 AAA Baterijos (neįtraukta)

    Savybės:

    1. Priėmimo boro silikatinio stiklo, aukštos kokybės, ekranas yra aiškus ir tvirtas.

    2. Maitinamas 3 AAA Baterijos (neįtraukta).Mažas energijos suvartojimas ir ilgą tarnavimo laiką.Labai patogus nešiotis su savimi visur.Daro savo kambarį įdomiau.

    3. Rožė yra Meilės simbolis, yra idealus ne tik dėl dovanų artimiesiems, draugams ar Mokytojams, bet taip pat būtų nuostabus kaip puošmena jūsų kambarį ar miegamąjį.

    4. Sukuria ryškus ir romantiška Aplinka jūsų šeimos vakarienės, vestuvės, Šalis, ir t. t.Puikus priėmimo Kalėdų Dekoracijas.

    5. Puikiai tinka vestuvėms, gimtadieniams ir dovanos Valentino dieną ar Kalėdas.

    Informacija Įpakavimas: produktas yra dirbtinių Gėlių Audinio dangtelis yra pagamintas iš Stiklo medžiaga, pagrindas yra pagamintas iš Medienos medžiagos, pakuotė yra pripildyta putomis, ir Išorinės pakuotės yra taip pat.

    Į paketą įeina:

    1 mielas lokys rose stiklo

    Pastaba: Baterijos nėra įtrauktos

    Žymos: vieną rose gold", lokys biuras, vieną angą rose, lokys stovi, rose red jar, lokys telefono stovas, dirbtinis rožinis flowera, dirbtinis rožinis gėlių dėžutės, dirbtinis rožinis gėlių, augalų, balta rožė jar.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai