Barbė Spalva Atskleisti Lėlės Smaguris Tematikos Lėlės Temperatūros Jutikliai, Spalvos 7 Pobūdžio Netikėtumų Aklas Lauke Žaislas Festivalio Dovana GTP41 Barbė Spalva Atskleisti Lėlės Smaguris Tematikos Lėlės Temperatūros Jutikliai, Spalvos 7 Pobūdžio Netikėtumų Aklas Lauke Žaislas Festivalio Dovana GTP41 Barbė Spalva Atskleisti Lėlės Smaguris Tematikos Lėlės Temperatūros Jutikliai, Spalvos 7 Pobūdžio Netikėtumų Aklas Lauke Žaislas Festivalio Dovana GTP41 Barbė Spalva Atskleisti Lėlės Smaguris Tematikos Lėlės Temperatūros Jutikliai, Spalvos 7 Pobūdžio Netikėtumų Aklas Lauke Žaislas Festivalio Dovana GTP41 Barbė Spalva Atskleisti Lėlės Smaguris Tematikos Lėlės Temperatūros Jutikliai, Spalvos 7 Pobūdžio Netikėtumų Aklas Lauke Žaislas Festivalio Dovana GTP41 Barbė Spalva Atskleisti Lėlės Smaguris Tematikos Lėlės Temperatūros Jutikliai, Spalvos 7 Pobūdžio Netikėtumų Aklas Lauke Žaislas Festivalio Dovana GTP41

Barbė Spalva Atskleisti Lėlės Smaguris Tematikos Lėlės Temperatūros Jutikliai, Spalvos 7 Pobūdžio Netikėtumų Aklas Lauke Žaislas Festivalio Dovana GTP41

€40.66 €21.15
Yra sandėlyje
w39207

ŽAISLAS: Lėlės žaislas
Modelio Numeris: GTP41
Amžius: > 3 metų
Sertifikavimo: CE
BJD/SD Požymis: lėlė
Savybės: Nuostabi išpakavimo patirtis
Lytis: Unisex
Mfg Serijos Numeris: Mados
Tipas: Interaktyviosios Lėlės
Temos: Spalva Atskleisti Lėlės
Prekės Pavadinimas: Barbie
Prekės ženklo verslo: "MATTEL"
Kilmės: KN(Kilmės)
Matmenys: 3.3 x 3.3 x 12.8 cm
Plastiko Tipas: ABS
Tinka: Merginos
Medžiaga: Plastikiniai
Dovanų: Vaiko
Kategorijos: Smaguris Lėlės
sąlyga: Akcinė Straipsniai
Turtas: 7 rūšių staigmenos

  • Barbė Spalva Atskleisti lėlės pareiškia unboxing patirtis rodo, kad pilnas netikėtumų!Lėlė nešioti madingų yra garantuota, tačiau kiekvienos lėlės atrodo, lieka paslaptis, kol paaiškėjo.

    Pakuotės yra dalis smagu, -- traukti juostelės pašalinti išorinis sluoksnis ir atskleisti aišku vamzdis.Viduje yra paslaptis Spalva Atskleisti lėlės ir keturis maišus slepiasi netikėtumų viduje.Pašalinti juos visus ir užpildyti vamzdis su šiltu vandeniu, tada įdėkite lėlės ir sukama jos aplink.Vanduo keičia spalvą, ir kai lėlė ištraukė, jos funkcijos yra atskleista!Kiekviena lėlė turi kitokį derinį, akių spalva, spalva raižyti plaukų, odos atspalvio ir papuoštas leotard, tačiau netikėtumų tęsti...atviri maišeliai atrasti ilgaplaukis perukas, kad kvapus, sijonas, batus ir maža kempinėlė.Cinkavimas kempine ledas šaltas vanduo ir naudoti jį paversti lėlės veidą ir skulptūros plaukų -- jos akių, lūpų ir plaukų spalvą -- su šilto ir ledas šaltas vanduo, vaikai gali pakartoti tai wow metu vėl ir vėl!Baigti savo išvaizdą su sijonas, batai ir kvapus perukas ir žaisti istoriją.

    Kiekviena serija yra unikalus tema – šios Spalvos Atskleisti lėlės švęsti maisto, su cute grafika ant kiekvienos lėlės leotard; sijonai smagiai spaudinius populiarus spalvas, ir batus, ir perukai rungtynės su mados paliečia.Naudokite vamzdžio parduotuvėje šių ir kitų mėgstamų Barbie priedai.Kurios lėlės padės jums atskleisti?Vaikai gali rinkti juos maišyti ir rungtynės, priedai ir išplėsti galimybes, nes, kai mergaitė žaidžia su Barbie, ji įsivaizduoja viską, ką ji gali tapti!

    Apima lėlės, sijonas, batai, perukas ir kempine.Kiekvienas parduodamas atskirai, atsižvelgiant į prieinamumą.Lėlės, negali būti vieni.Spalvos ir apdaila gali skirtis.

    Su 7 netikėtumų, kaip vienas paketas, Barbie Spalva Atskleisti lėlės pristatyti visų rūšių malonumas!

    Pradėti patirtį šalinant išorinis sluoksnis iš pakuotės, atsukimas į viršų vamzdžių ir pasitraukė iš lėlė, kuriems nuo galvos iki kojų Spalva Atskleisti raudonos ir 4 dekoruoti maišeliai kad išlaikyti turinys paslėptų!

    Užpildykite vamzdis su šiltu vandeniu, įdėkite lėlės viduje ir sukama aplink savo -- vandens debesys su raudonos magišką poveikį!

    Ištraukite lėlės atskleisti savo išvaizda-kiekviena lėlė turi kitokį derinį, akių spalva, spalva savo raižyti plaukų, odos atspalvio ir papuoštas leotard.

    Atidarykite 4 paslaptis, krepšiai, atskleisti jų netikėtumų -- kvapus perukas, kad rungtynes lėlės maisto tema, sijonas, pora batų ir mažų kempinė; laikyti juos vamzdis po žaisti!

    Cinkavimas kempine ledas šaltas vanduo ir naudoti veido ir skulptūros plaukų pertvarka, kuri gali būti kartojamas vėl ir vėl – jos akys ir lūpos pakeisti spalvą kartu su savo plaukų juosteles!

    Suknelė ir accessorize lėlės žaisti istorijas-paversti savo išvaizdą, už wow metu!

    Ši staigmena Barbie Spalva Atskleisti lėlės yra dalis maisto tematikos serija ir daro puiki dovana vaikams nuo 3 iki 7 metų amžiaus, ypač jaunų gurmanams.

    Vaikai gali rinkti juos maišyti ir rungtynės, priedai ir išplėsti grojimo galimybių, nes kai mergaitė žaidžia su Barbie, ji įsivaizduoja viską, ką ji gali tapti!

    Atrasti kuriame jūs turite užpildyti vamzdis su šilto vandens, kritimo lėlė, sūkurinė ir...siurprizas!

    Rasti maišelį su kempine -- dip it ledas šaltas vanduo ir naudoti jį pakeisti išvaizdą lėlės veido ir plaukų -- jos akių, lūpų ir plaukų dryželiais pakeisti spalvą.Pakeisti atgal šiltu vandeniu -- kartoti vėl ir vėl!

    Atidarykite 4 paslaptis maišeliai nustebinti mados aksesuarai, kurie apima kvapus perukas, batai ir sijonas, kuris atitinka lėlės maisto temą-kiekviena iš jų yra skirtinga.

    Rinkti Barbie Spalva Atskleisti Lėlės Sumaišoma ir Suderinti!

    Su Spalva Atskleisti įdomus, vaikams nuo 3 iki 7 metų bus meilė unboxing šios lėlės.Ir su tiek daug gabalų, jie taip pat mėgsta rinkti juos sumaišykite ir suderinti priedai ir išplėsti pasakojimas įdomus!

    Didmeninė ir tiesioginis pristatymas yra sveikintinas.

    Tiesioginės pristatymas, galime išsiųsti prekes jūsų klientams

    Prieš perkant, prašome perskaityti šį straipsnį atidžiai, siekiant sumažinti nesusipratimų ir padėti mums augti kartu.

    1. Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo kruopščiai tikrinami prieš vežimą.

    2. Jei esate skubiai reikia elementą, jei jūs negalite laukti, kantriai oro pašto paketą iš Kinijos Po, prašome pasirinkti, greitas pristatymas metodas.Jei pasirinksite Kinija Paštu, Oro Paštu, bet jis yra naudojamas, kai transporto vėluoja.Prašome neprisiima jokios grąžinamosios išmokos arba ginčus, tačiau mes norėtume padėti jums išplėsti savo užsakymo apdorojimo laikas.

    3. Galite naudoti visus produktus, po apmokėjimo.Paprastai, mes suteiksime jūsų sekimo numerį per 24 valandas ir siųsti savo paketą-per 48 valandas.Po pakuotėje yra išsiųstas, jis negali būti kontroliuojami jav.Labai priklauso nuo to, tarptautinis transportas, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti.Jei yra bet koks delsimas, mes stengiamės jums padėti ir leiskite mums žinoti.

    4. Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis, mes galime padėti jums išplėsti apsaugos laiką.

    Apie atsiliepimą

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes raginame jus susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

    Žymos: nekilnojamojo lėlės nekilnojamojo, monster high lėlės lėlės, aklas lauke žaislas, lėlių namelis, pliušas, littlest pet shop žaislas, atgimti, hoomai atgimsta, ana užšaldyti lėlės, j. lėlės.

  • Atsiliepimai (4)

    • Cool Ranvir20

      Did not open, took for a gift

    • M Makarov

      It was for a gift. It completely accuses you, it got to me a lot sooner than expected so super good. I highly recommend it.

    • Olgavilvoronchihina

      Great seller, great product. Deliveried perfect. 3 weeks to brazil

    • Ira Petrova 69

      top vou comprar mais 2!!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai