SKWGEAR Taktinis 34mm taikymo sritis žiedai 30mm taikymo sritis ringsRifleScope Mount Tinka Picatinny Mil CNC riflescope žiedas SKWGEAR Taktinis 34mm taikymo sritis žiedai 30mm taikymo sritis ringsRifleScope Mount Tinka Picatinny Mil CNC riflescope žiedas SKWGEAR Taktinis 34mm taikymo sritis žiedai 30mm taikymo sritis ringsRifleScope Mount Tinka Picatinny Mil CNC riflescope žiedas SKWGEAR Taktinis 34mm taikymo sritis žiedai 30mm taikymo sritis ringsRifleScope Mount Tinka Picatinny Mil CNC riflescope žiedas SKWGEAR Taktinis 34mm taikymo sritis žiedai 30mm taikymo sritis ringsRifleScope Mount Tinka Picatinny Mil CNC riflescope žiedas SKWGEAR Taktinis 34mm taikymo sritis žiedai 30mm taikymo sritis ringsRifleScope Mount Tinka Picatinny Mil CNC riflescope žiedas

SKWGEAR Taktinis 34mm taikymo sritis žiedai 30mm taikymo sritis ringsRifleScope Mount Tinka Picatinny Mil CNC riflescope žiedas

€27.54
Yra sandėlyje
w39199

Vadovas Tipas: Picatinny
Modelio Numeris: Picatinny
Mount: 34mm
Vadovas Ilgis: 22"/55cm

  • Apie SKWgear Taktinis 34mm žiedai Paprastai profesinės žiedai naudojami galingas šautuvai yra pagaminti iš plieno.Nors labai patikima, bet prieš erą sunkus, ir visi jie yra tvarkomi aikštėje erzina, tai kainuoja daug.Be vyriausybių remiami karo policijos, daug šaudymo entuziastai negali pirkti ir mėgautis šio aukštos kokybės produkto.SKWGEAR specializuojasi gamybos, ekonomiškas ir lengvojo aliuminio lydinio žiedų šiam tikslui.Produktai yra pagaminti iš 6061 Aliuminio Lydinio ir visos dalys yra apdorojamos griežtai terminio apdorojimo proceso metu.Užtikrinti, kad gaminys yra pakankamai kietumo.Ir plačiajai žiedai, vidaus skylę niekada nebus naudojami procedūras.Tačiau, siekiant užtikrinti tikslumą SKWGEAR, vidaus skyles kiekvienas žiedas yra visų tvarkomų CNC užtikrinti tokio paties dydžio.SKWGEAR šautuvas taikymo sritis žiedus, yra didelio tikslumo, šviesos.Profesinės žiedas su gana ekonomiškas kaina.

    34mm/30mm Dual Žiedas

    Aprašymas:

    Taktinis 34mm Mount Žiedai yra suprojektuoti, kad tilptų Picatinny Mil.Std. 1913 taikymo pagrindai.Mes suteikia tikslumo žiedas dizainas staklėmis a keliamoji atatranka rankena ant klasės aštuonių kryžiaus varžtas.Tai atatranka rankena tiksliai atitinka visus apdirbamąjį kryžiaus rankena, teikti puikus derinimą.

    Taktinis 34mm Mount Žiedai yra Karinius Standartus klausimas dėl Didelio galingumo šautuvas ir yra optimizuotas reiklus .50 BMG.Jos gaminamos iš Amunicijos Klasės aliuminio ir Profesinės terminio apdorojimo proceso ir Juodas Oksidas baigtas.

    Savybės: Aukščiausios kokybės atrinktų. 6061 Aliuminio Lydinio Konstrukcija, Matinė Juoda apdaila 4 varžtais žiedas stilius sunkiųjų.Tinka Naktį Jėga, Leupold arba kitų 34mm taikikliai, lazeriai ir žibintuvėlis Telpa ant Picatinny Rail Šoko įrodymas.

    Techniniai duomenys:

    Geležinkelių Tipas:

    Picatinny

    Skersmuo:

    34mm

    Thichness:

    15.87 mm / 0.625 "

    & 25.4 mm /1 "

    Centro Aukštis:

    37.85 mm(1.49" iš apačios į viduryje žiedo).

    Per Aukštis :

    64.746 mm(2.55" iš apačios į Viršų žiedo).

    Medžiaga:

    6061 Aliuminio Lydinys

    Spalva:

    Matinė Juoda

    Pakavimo informacija:

    1 poras 34mm Mount Žiedai

    1 gabalas Allen Sukamuoju

    Apmokėjimas:

    ALipay yra pirmas variantas ir pirmenybė mokėjimo.Mes taip pat gali priimti mokėjimus per " Western Union arba Banko T/T Vielos Sandorį, ir kt.

    Mokėjimo tikimasi, iškart aukcione uždaryti.

    Jei norite naudoti paypal, pls susisiekti su mumis.

    Pristatymas(pasaulyje):

    Nemokamas Pristatymas!!!

    1) Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po gauto patikrinti mokėjimo ir parodė, "Baigtas" statusą.

    Sekimo numerį bus išsiųstas pirkėjo vežimo metu.

    2)Prašome palikti mums teisę adresas!Mes jums negali būti atsakingi už paketą grįžta dėl pirkėjo kaltės (pavyzdžiui, kaip išėjo, negerai, adresas ir kt.)

    3)Kinija paštu trunka 2-3 savaites, mes nesame atsakingi už stebėjimą.Prašome teigiamai, kreipkitės į vietinį pašto skyrių, jeigu jums nereikia gauti.Jei u wanna pasirinkti, saugesnis ir greitesnis būdas, pvz., EMS, DHL ar UPS, prašome apmokėti už papildomą mokestį.EMS paprastai trunka 5-7 darbo dienos su pilna įrašų.

    4)Šio pristatymo tvarka, išskyrus mūsų valstybės Šventė.

    5)Dėl siuntimo Taisyklės: VISAS Baterijas Bus Remvoed Prieš išsiuntimą.

    6)Kai kurie elementai gali būti atidėtas, jei turima muitų už papildomą patikrinimą.Pristatymo laikas priklauso nuo produkto ir į atstumą iki paskirties vietos.

    7)Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų.jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą.

    Apie Mus:

    SKW Optinės Technologijos (Shenzhen) Co., Ltd .yra gamintojas aukštos kokybės optiniai įrenginiai tiek karinės, ir civilius naudoti.Mūsų specialybė yra pusiau high ir high-end optinis uoksai, bet mes taip pat gamina spottingscopes, žiūronai, šaunamojo ginklo priedai (visiškai atitinka tarptautinės teisės), mūšis fatigues, neperšaunamos produktų bei platų lauko priedai.Mūsų gamykloje, kuri daro optiniai taikikliai, įsikūręs Shenzhen, Guangdong, Kinija.

    Daugiau informacijos, prašome spausti mūsų svetainėje.

    Susisiekite Su Mumis:

    1)Mes dirbame 5 dienas (i-EGLĖS 8:30 AM-6:00 PM EST ) per savaitę.

    2)Jūs galite palikti mums žinutę tiesiai į Prekybos Menager arba siųskite mums stoties laišką ,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau .

    Grąžinimo Politika:

    1)Prašome pranešti mums per 15 dienų (pagal išsiuntimo data).

    2)parodyti elementus, kurie PRIVALO turėti visus originali pakuotė ir priedai.

    3)Grąžinti siuntimo ir draudimo mokestis yra negrąžinamas ir atgal daiktų.

    4)Grąžinimo/keitimo vežimo kokybę, mes tiekti po techninės priežiūros paslaugų kokybės problema (prekių grąžinimo arba keitimo nauja siunta).

    Atsiliepimai:

    1)Mes Siekiame, kad kiekvienas pirkimas turi būti penkių žvaigždučių vertinta viena.Prašome leiskite mums žinoti, kaip mes galime padaryti tavo penkių žvaigždučių vertinta viena per daug!

    2)Mūsų tikslas padaryti taip, kad kiekvienas klientas būtų 100% patenkintas savo užsakymą.Gavę jūsų užsakymą imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų ne www.automotoplius.lt.Prašome ne tiesiog palikti neutralią/neigiamą atsiliepimą, jei jūs turėjote problemų su elementą.Jei jūsų netenkina, prašome leiskite mums žinoti, prieš išvykstant atsiliepimų.Prašome siųsti mums pranešimą per TM ir leiskite mums žinoti, kaip mes galime uždirbti savo pasitenkinimą!

    Žymos: 34mm žiedas, didelis šautuvas taikymo sritis, apsaugos picatinny, ginklo luneta žaidimas šautuvas, riflescope hakko, 30mm mount taikymo sritis, rifl taikymo sritis, skautų šautuvas taikymo sritis žiedai, barska taikymo sritis žiedai, nustoti spoksoti mano penis.

  • Atsiliepimai (1)

    • Mvillechica

      The goods arrived quickly and as in the high quality pictures I would recommend buying from this store for fast shipping, product quality and interaction seller

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai