Atnaujintas 1,5 M Žaidimų Manipuliatorių Valdytojas Atari 2600 žaidimas rokeris Su 4-way Svirtį Ir Vieno Veiksmo Mygtuką Retro Gamepad Atnaujintas 1,5 M Žaidimų Manipuliatorių Valdytojas Atari 2600 žaidimas rokeris Su 4-way Svirtį Ir Vieno Veiksmo Mygtuką Retro Gamepad Atnaujintas 1,5 M Žaidimų Manipuliatorių Valdytojas Atari 2600 žaidimas rokeris Su 4-way Svirtį Ir Vieno Veiksmo Mygtuką Retro Gamepad Atnaujintas 1,5 M Žaidimų Manipuliatorių Valdytojas Atari 2600 žaidimas rokeris Su 4-way Svirtį Ir Vieno Veiksmo Mygtuką Retro Gamepad Atnaujintas 1,5 M Žaidimų Manipuliatorių Valdytojas Atari 2600 žaidimas rokeris Su 4-way Svirtį Ir Vieno Veiksmo Mygtuką Retro Gamepad Atnaujintas 1,5 M Žaidimų Manipuliatorių Valdytojas Atari 2600 žaidimas rokeris Su 4-way Svirtį Ir Vieno Veiksmo Mygtuką Retro Gamepad

Atnaujintas 1,5 M Žaidimų Manipuliatorių Valdytojas Atari 2600 žaidimas rokeris Su 4-way Svirtį Ir Vieno Veiksmo Mygtuką Retro Gamepad

€5.15 €4.68
Yra sandėlyje
w3760

Suderinamos Prekės/Modelis: Atari
Atari Modelis: Atari 2600
Modelio Numeris: Retro žaidimų mašina rokeris
Prekės Pavadinimas: ONLENY
Sąsajos Tipas: USB
Pakuotė: Taip
Kalbos: Anglų versija
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Savybės:

    1.Tai puikus sprendimas prarastas ar sugadintas požiūris.

    2.Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, patvarus ir praktiškas.

    3.Kreiptuką valdytojas Atari 2600 suteikia jums patį klasikinis jaustis ir atrodyti kaip jūsų mėgstamiausia retro kreiptuką.

    Aprašymas:

    Tai joystick controller su veiksmo mygtuką ir keturių krypčių kreiptuką.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: ABS

    Spalva: Juoda

    Pakuotė:

    1 x Rokeris

    Pastabos:

    1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas gali būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau.

    2.Dėl apšvietimo efektai, stebėti parametrus ir t. t.Gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

    Žymos: kontrolės žaidimas, atari kreiptuką, atari 2600 manipuliatorių remontas, usb mygtuką volsvagen, Atari, de kreiptuką, kreiptuką, atari usb atminties, Atari 2600, teclados mecanicos.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai