Universalus Nešiojamas KT-10 Klaviatūros Testeris bandymų įrenginys staklių USB Sąsaja KT10 Universalus Nešiojamas KT-10 Klaviatūros Testeris bandymų įrenginys staklių USB Sąsaja KT10 Universalus Nešiojamas KT-10 Klaviatūros Testeris bandymų įrenginys staklių USB Sąsaja KT10 Universalus Nešiojamas KT-10 Klaviatūros Testeris bandymų įrenginys staklių USB Sąsaja KT10 Universalus Nešiojamas KT-10 Klaviatūros Testeris bandymų įrenginys staklių USB Sąsaja KT10 Universalus Nešiojamas KT-10 Klaviatūros Testeris bandymų įrenginys staklių USB Sąsaja KT10

Universalus Nešiojamas KT-10 Klaviatūros Testeris bandymų įrenginys staklių USB Sąsaja KT10

€35.79 €21.84
Yra sandėlyje
w37094

Modelio Numeris: KT-10
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
Išėjimo Tipas: USB

  • Universalus Nešiojamas KT-10 Klaviatūros Testeris bandymų įrenginys staklių USB Sąsaja KT10

    Aprašymas :

    NAUJAS Universalus Nešiojamojo kompiuterio Klaviatūra Testeris bandymų įrenginys staklių HP ACER MSI ASUS Lenovo THINKPAD "SONY" Thinkpad "Samsung", "DELL", "APPLE" ir t.t.

    1.kur naudoti:

    Tai universalus nešiojamojo kompiuterio klaviatūra testeris, su kelių bandymų kabelio jungtis, jūs galite naudoti ją išbandyti bet kurį klaviatūros, kurių kabelį, galite įdėti į jungtis ir tinka tinkamai.Iš mano patirties, bet klaviatūra gali būti išbandyti šį prietaisą, kurio laidas yra "panašus", ar tas pats nešiojamojo kompiuterio klaviatūra, pavyzdžiui, "acer" 5810t, 5830T, 3810T, asus g60 K52 N53, hp 6530s, g4-1000", "SONY" SVE15 EA, Samsung 350v5c, 300E5A, Lenovo Ideapad Y400, Y500, Y430, Z560, Thinkpad E420, T60, T430 dauguma MSI, klaviatūros ir t.t. "Panašios" čia-tai atstumas tarp klaviatūros kabelio data linija turi sutapti su viena klaviatūros modelių minėta pirmiau.Be šių modelių, šis prietaisas gali būti naudojamas bandymo klaviatūra DELL D620 ir thinkpad T60 ar bet klaviatūra, kuri turi tas pačias jungtis.

    Atnaujinta verion: Nuo 2014 m. pabaiga, mes atnaujinti klaviatūros testeris su dar 2 jungtys, viena tyrimui naudojama klaviatūra DELL TOSHIBA nešiojamieji kompiuteriai, kaip Dell Inspiron N4110, 3521, 3421, toshiba Satellite A300, L850, L600, C850, L50 ir t.t., kiti tyrimui naudojama klaviatūra "Apple" klaviatūra, kaip "apple" a1278 1369, ir t.t., todėl ši klaviatūra testeris įrankis yra labai labai naudinga jūsų verslui, iš tikrųjų, aš manau, kad

    šis įrankis gali būti naudojamas bandymo daugiau nei 90% nešiojamojo kompiuterio klaviatūra rinkoje.

    2.kaip naudoti: Šis prietaisas yra paprastas naudoti. 1).Prijunkite jį prie kompiuterio USB kabeliu. 2).Įdėkite klaviatūros laidą į atitinkamą jungties. 3).Paspauskite atidarymo mygtuką, prietaisas skamba 1 kartų, o tai reiškia, ji pradeda veikti. 4).Paspauskite klavišus klaviatūroje, jei kas klavišus, garso, tai reiškia, kad klaviatūra yra gera, jei ne, klaviatūra turi problemų.Jei garsas yra ilgas ir gali ne stabdyti, klaviatūra gali būti blogai, ar laidas nėra tinkamai įdiegta, ar tvirtai.

    3. kurie naudoti:

    Aš rekomenduoju šį įrenginį prie nešiojamojo kompiuterio klaviatūra pardavėjų, pavyzdžiui, ebay pardavėjo, pardavėjo ir wholeseller.Aš naudoju jį pats išbandyti klaviatūras, kai reikia.Kartais mes pirkti klaviatūros, bet kurios, atrodo, nėra labai geros, ar ten gali būti kai kurių pažeidimo požymių, apie tai, tada man bus išbandyti klaviatūrą į šią priemonę.Ir kartais, mes turime klaviatūras, kurios atrodo visiškai nauja, tačiau klientai sakė, kad jie neveikia teisingai, aš išbandyti kai kurie iš mūsų sandėlyje patikrinti.Iš mano patirties, tai bus labai naudinga, kai jūs turite abejonių, per savo akcijų, bet neturite nešiojamas išbandyti klaviatūrą.Radę problemų, jūs galite sustabdyti pardavimo ir bendrauti su tiekėjo, siekiant išspręsti problemą.Iš savo patirties, šis prietaisas sutaupyti daug pinigų už mane.Man tai patinka labai !!!

    4. Pakuotė:

    Nešiojamas testeris/testavimo įrenginį ir USB Kabelis.

    Žymos: ccfl testeris, teptuku nešiojamas kompiuteris, ram testeris, 220vac, testeris usb, pagrindinis jungiklis testeris, testeris usb nešiojamas kompiuteris, klaviatūros testeris, klaviatūros bandymas, lcd bandymo įrankis.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai