50PCS 22mm Vario Medžiaga, Apvalios Formos Žavesio Tuščias Apvalus Diskas Pakabukas už Auskaru Karoliai 50PCS 22mm Vario Medžiaga, Apvalios Formos Žavesio Tuščias Apvalus Diskas Pakabukas už Auskaru Karoliai 50PCS 22mm Vario Medžiaga, Apvalios Formos Žavesio Tuščias Apvalus Diskas Pakabukas už Auskaru Karoliai 50PCS 22mm Vario Medžiaga, Apvalios Formos Žavesio Tuščias Apvalus Diskas Pakabukas už Auskaru Karoliai 50PCS 22mm Vario Medžiaga, Apvalios Formos Žavesio Tuščias Apvalus Diskas Pakabukas už Auskaru Karoliai

50PCS 22mm Vario Medžiaga, Apvalios Formos Žavesio Tuščias Apvalus Diskas Pakabukas už Auskaru Karoliai "PASIDARYK pats" Rankų darbo Papuošalai Priėmimo

€10.15 €8.22
Yra sandėlyje
w37056

Metalų Tipas: Vario
Medžiaga: Metalo
Elemento Tipas: Pakabukai
Bauda ar Mados: Mados
Pakabukai Tipas: Gyvūnai
Stilius: Madinga
Modelio Numeris: 123

  • Informacija

    Šiltas Patarimai:

    1. Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

    2. Vaizdas rodomas ne faktinis dydis elemento,Jis gali būti didesnis už faktinį, taigi, skaityti aprašymus, dydžiai ir kiekiai atsargiai, kad išvengti nusivylimas!

    Informacija apie gaminį

    įpakavimas : opp krepšys

    1lot=50pcs

    we will ship nemokamai DHL, "FEDEX", UPS, EMS ect jei jums reikia, kai visiškai suma, pasiekti $120 .

    prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami dipsute arba palikti blogų atsiliepimų, mes bandysime viską, kad išspręsti jūsų problemą .

    Žymos: žalvario diskas, vario diskas, graviruoti vyrų piniginės, "pasidaryk pats" pakabukas, žavesio, džiovintuvas su teptuku, papuošalai padaryti, padaryti pakabukas, džiovintuvas curler, oro plaštakoje džiovintuvas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai