Golfo aids patalpų trinkelės kieme, mokymo pagalvėlės golfo trišakiai su lauko golfo praktikos priedai 1PCS 30x60cm / 50x80cm Golfo aids patalpų trinkelės kieme, mokymo pagalvėlės golfo trišakiai su lauko golfo praktikos priedai 1PCS 30x60cm / 50x80cm Golfo aids patalpų trinkelės kieme, mokymo pagalvėlės golfo trišakiai su lauko golfo praktikos priedai 1PCS 30x60cm / 50x80cm Golfo aids patalpų trinkelės kieme, mokymo pagalvėlės golfo trišakiai su lauko golfo praktikos priedai 1PCS 30x60cm / 50x80cm Golfo aids patalpų trinkelės kieme, mokymo pagalvėlės golfo trišakiai su lauko golfo praktikos priedai 1PCS 30x60cm / 50x80cm Golfo aids patalpų trinkelės kieme, mokymo pagalvėlės golfo trišakiai su lauko golfo praktikos priedai 1PCS 30x60cm / 50x80cm

Golfo aids patalpų trinkelės kieme, mokymo pagalvėlės golfo trišakiai su lauko golfo praktikos priedai 1PCS 30x60cm / 50x80cm

€26.61 €18.62
Yra sandėlyje
w36405

  • Aprašymas:

    -Tai sūpynės gali būti pateikiami namuose, kieme, naudojamos per verslo keliones, lengva nešiotis, golfas, praktiškai bet kuriuo metu, atlikite savo įgūdžius ir tobulėti.

    -Nešiojamųjų: Golfo Kilimėlis gali būti sulankstyti laisvai, kuriuos yra patogu nešiotis, galima pateikti savo kieme ar namuose žaidimai ir mokymo.

    -Anti-slip dizainas: Mūsų golfo motina turi patvarus, neslystantis gumos apačioje, konstrukcija, kuri apsaugo nuo kilimėlis judėti.

    -Golfo mėgėjams: Golfo išleidimą patalpų kilimėlis, tiesiog padėkite jį ant žemės, jūs galite treniruoti ir mokyti bet kur.Jūs galite žaisti golfo, bet kuriuo metu.

    Ypatybė:

    -Sustiprinti savo patirties ir tobulinti savo įgūdžius

    ● Kokybiškas ir patvarus pėdų pagalvėlės, patogus sūpynės ir realus touch

    ● Po kelių dienų praktikos, tai bus labai pagerinti

    -Apsaugoti savo kiemą, vejos

    ● Nereikia nerimauti, ašarojimas, vejos, praktikos kieme.

    ● Dydis ir svoris kilimėlis yra labai subalansuota, ir pataikyti plotas yra pakankamai didelis,

    -Ateina su nuimamais guminiais T-shirt

    ●Puikiai veikia su patvariais vejos kilimėliai

    -Neslidus patvarus gumos bazės

    ● Puikus gumos bazė padeda išlaikyti įmonė vejos kilimėlis vietoje per praktika, nesirūpindami apie stabilumą ir ilgaamžiškumą.

    ● Stipresnis ir stabilesnis nei tikėtasi

    -Lengva nešiotis, saugoti ir nustatyti

    ●Užbaigti diegimą, per kelias sekundes, taip pat galite roll golfo mat į mažą vamzdelį kelionės ar laikymo per kelias sekundes

    -Produkto Pavadinimas: Vieno Žolės Poveikis Mygtukai Sūpynės Padas Pjovimo Strypas Padas

    -Dydis: 30 * 60 CM, 50 * 80 cm,

    -spalva: žalia

    - medžiaga: 10mm nailono žolės žemyn 10mm SBR

    -Tinkama auditorija: visi golfo mėgėjai

    -Šiltas Patarimas:

    Gerbiami pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

    Pakavimo sąrašas :

    1 x Golf kilimėlis × 1

    1 x nuimamas guminis, T-shirt

    Žymos: derliaus golfo tees, golfo klubas, golfo žaliosios įdėti, golfo treniruočių pagalba, golfo plastiko tee, šakės, kieme, namų golfo pataikyti net, "premier" patalpų golfo, jay lindberg golfo kelnės.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai