27cm Automobilių AMI Muzikos Sąsaja USB Bluetooth4.0 Adapterio Kabelis Universalus Automobilių 27cm Automobilių AMI Muzikos Sąsaja USB Bluetooth4.0 Adapterio Kabelis Universalus Automobilių 27cm Automobilių AMI Muzikos Sąsaja USB Bluetooth4.0 Adapterio Kabelis Universalus Automobilių 27cm Automobilių AMI Muzikos Sąsaja USB Bluetooth4.0 Adapterio Kabelis Universalus Automobilių 27cm Automobilių AMI Muzikos Sąsaja USB Bluetooth4.0 Adapterio Kabelis Universalus Automobilių 27cm Automobilių AMI Muzikos Sąsaja USB Bluetooth4.0 Adapterio Kabelis Universalus Automobilių

27cm Automobilių AMI Muzikos Sąsaja USB Bluetooth4.0 Adapterio Kabelis Universalus Automobilių "Audi" ir su 3G MMI Sistema

€16.86 €8.77
Yra sandėlyje
w3612

Medžiagos Tipas: vario viela
Prašymas: Garso Kabelį
Prekės Svoris: 0.04kg
Kilmės: KN(Kilmės)
Sąsaja: USB2.0
Prekės Pavadinimas: Studyset
spalva: juoda
Elemento Tipas: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
2 funkcija: Belaidžio
Medžiaga: vario viela
Elemento Dydis: 27cm
Dydis: 27cm
Funkcija: Muzikos Adapteris
Funkcija 1: "Bluetooth" 4.0
Įtampa: 12V
Specialios Funkcijos: Muzikos Adapteris
Sandėlyje: Taip
Tinkamas: AMI MMI MDI
Suderinamas: AUDI

  • 27cm Automobilių AMI Muzikos Sąsaja USB Bluetooth4.0 Adapterio Kabelis Universalus Automobilių "Audi" ir su 3G MMI Sistema

    Funkcija: taip ilgai, Kaip telefonas turi "Bluetooth", galite prisijungti prie "Audi" garso.Šis produktas turi mygtuką, galite perjungti U disko ir "Bluetooth" režimu, raudonos ir mėlynos lemputės rodo būseną."Bluetooth" režimu, po sėkmingo sujungimo telefonas ir "Bluetooth", galite pasirinkti muziką savo telefone, ir automobilių garso gali būti žaidžiamas.U disk mode, kol U disko yra dainų failus, prijunkite šį line USB sąsaja gali būti, automobilių garso gali žaisti.Palaiko poravimą du išmanieji įrenginiai tuo pačiu metu.

    Aprašymas:

    Elemento tipas: AMI USB Kabelis

    Naudojimas: Muzikos Adapteris

    Spalva: Juoda

    Dydis: 270mm

    Svoris: 0.2 kg

    "Bluetooth" versija: 4.0

    Medžiaga: Vario viela

    Tinka Audi - Audi Muzikos Sąsaja (AMI) / VW - Media-Multimedijos Prievadas (MDI) 2010 - 2014 metų

    Dėmesio: tinka Tik automobilį su 3G MMI Sistemos, nei 2G, nei 3G+ !!!

    Nustatyti, sąrašas: 1 * AMI USB Kabelis

    Pastaba:

    Šis produktas yra taikoma transporto priemonėms, pagamintoms nuo 09 modelį.Jis gali būti žaidžiamas naudojant "Bluetooth", NE dėl garso grotuvas, centrinis kontrolė, vairo kontrolės, taip pat jis gali būti naudojamas kaip mikrofonas telefonas.Tai gali būti papildytos.

    AMI sąsajos lange yra paprastai įrengti sandarios dėžės arba centrinėje turėklai.

    Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų,mes suteiksime jums geriausias paslaugas ir išspręsti problemą artimiausiu metu.Labai jums ačiū.

    1.Pristatymas:

    -Mes Laivas visame Pasaulyje.

    Prekės vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 10-20 darbo dienų.

    Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų.

    -Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. 90% užsakymų, 2 dienos iš laivo.

    -Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visas papildomas muitinės f ees tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami ne t ime pristatymo.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

    -Siuntimo išlaidas nėra jokių importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

    2.Grąžinimas:

    -Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

    -Mes kompensuosime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

    -Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

    3.Atsiliepimai:

    Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

    4.Klausimai:

    Mes nuolat susisieksime su jumis per operaciją, ir jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis el. laiškuose ar interneto pranešimų, mes atsakymą jums per 24 valandų per darbo dieną(sekmadienį Off) ir išspręsti šią problemą už jus.

    Žymos: rcd 360 "android", "apple" carplay rca, "bluetooth" honda, aux laidas sėdynės, cplay2air belaidžio ryšio adapteris, joyeauto, mmi, carplay mmi 3g pagrindinio, ami audi, radijo touran.

  • Atsiliepimai (2)

    • Lucas Pros

      Bluetooth sound quality is not much

    • Hmejia2 2

      Does not work, I do not advise.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai