Elektrinis Motoroleris Kūno Pedalo Lipdukai Plėvelė Anti-slip už Xiaomi M365 Elektrinis Motoroleris, Pedalas, Lipdukai, Dviračių Dalys, Aksesuarai Elektrinis Motoroleris Kūno Pedalo Lipdukai Plėvelė Anti-slip už Xiaomi M365 Elektrinis Motoroleris, Pedalas, Lipdukai, Dviračių Dalys, Aksesuarai Elektrinis Motoroleris Kūno Pedalo Lipdukai Plėvelė Anti-slip už Xiaomi M365 Elektrinis Motoroleris, Pedalas, Lipdukai, Dviračių Dalys, Aksesuarai Elektrinis Motoroleris Kūno Pedalo Lipdukai Plėvelė Anti-slip už Xiaomi M365 Elektrinis Motoroleris, Pedalas, Lipdukai, Dviračių Dalys, Aksesuarai Elektrinis Motoroleris Kūno Pedalo Lipdukai Plėvelė Anti-slip už Xiaomi M365 Elektrinis Motoroleris, Pedalas, Lipdukai, Dviračių Dalys, Aksesuarai Elektrinis Motoroleris Kūno Pedalo Lipdukai Plėvelė Anti-slip už Xiaomi M365 Elektrinis Motoroleris, Pedalas, Lipdukai, Dviračių Dalys, Aksesuarai

Elektrinis Motoroleris Kūno Pedalo Lipdukai Plėvelė Anti-slip už Xiaomi M365 Elektrinis Motoroleris, Pedalas, Lipdukai, Dviračių Dalys, Aksesuarai

€4.25 €4.04
Yra sandėlyje
w35903

Tipas: M365 Lipdukai
Modelio Numeris: Švitriniu Popieriumi Už Xiaomi Mijia M365
Įtampa: 48V

  • Galime pritaikyti,ir mes turime daug kitų žmonių,jei jums reikia,jūs galite susisiekti su mumis

    Kulka Taškų: 1,motoroleris, pedalas lipdukas yra pritaikytas Xiaomi M365 elektrinis motoroleris ir kiti elektriniai motoroleriai.Išvaizda yra labiau rafinuotas, linijos yra daugiau sklandžiai ir labai tinka naudoti soros.

    2,Pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos, kurios yra labai dėvėti, atsparus, gali būti naudojamas ilgą laiką, ir trinties yra stipresnis, kuri yra palankesnė žirgais.

    3,Nėra lengva nukristi: dervos klijai turi stiprų klampumas ir jis yra atsparus vandeniui.Nėra lengva nukristi.

    4,gumos priešslydžio sistema pluoštas yra daugiau lengva naudoti, kai įklijuodami, kad lipdukas gali būti vientisai sujungti su netolygus kūno kūno padaryti kūno gražesnė.

    5,Pagamintas iš PVC medžiagos, nelygaus paviršiaus gali padidinti trintį tarp batų ir kulkšnies, todėl paspirtukas saugiau ir lengviau važiuoti.

    Savybės:

    1. Motoroleris pedalo lipdukas yra pritaikytas Xiaomi M365 elektrinis motoroleris ir kiti elektriniai motoroleriai.Išvaizda yra labiau rafinuotas, linijos yra daugiau sklandžiai ir labai tinka naudoti soros.

    2. Pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos, kurios yra labai dėvėti, atsparus, gali būti naudojamas ilgą laiką, ir trinties yra stipresnis, kuri yra palankesnė žirgais.

    3. Nėra lengva nukristi: dervos klijai turi stiprų klampumas ir jis yra atsparus vandeniui.Nėra lengva nukristi.

    4. Gumos priešslydžio sistema pluoštas yra daugiau lengva naudoti, kai įklijuodami, kad lipdukas gali būti vientisai sujungti su netolygus kūno kūno padaryti kūno gražesnė.

    5. Pagamintas iš PVC medžiagos, nelygaus paviršiaus gali padidinti trintį tarp batų ir kulkšnies, todėl paspirtukas saugiau ir lengviau važiuoti.

    Specifikacija:

    Medžiaga: PVC

    Įpakavimas: OPP krepšys

    Dydis: apie 580*150mm/22.83*5.91 į

    Naudotų modelių: už Xiaomi M365 elektrinis motoroleris ir kiti elektriniai motoroleriai

    Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

    Pasta veiksmus:

    1 žingsnis: nuvalykite pedalas

    Nuvalykite blykstės ir dėmes pedalai su skuduru.

    2 žingsnis: Taikyti naujas filmas

    Tiesiogiai prijunkite originalus netolygus guzas ant pedalo.

    Naudokite plaukų džiovintuvas smūgis filmas nuo karšto oro, filmas minkštesnė ir prilimpa gerai.

    Sąrašas:

    Motoroleris lipdukas*1

    Žymos: xiaomi m365 atsarginės dalys, adapteris lg flatron, kintamosios srovės adapteris, skirtas " lg monitorius, lg flatron maitinimo laidą, xiaomi m365 dalys, 1060 gtx, 1080 gtx, xiaomi m365 praėjimo dalys, xiaomi m365 šakutės dalys, riedlentė xiaomi m365 dalys.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai