NAUJAS wilkinson WJN-01 3R-3L Gitara Mašina Vadovai Imtuvai WLS 3+3 Aukso Paieška Vinys ( Su pakuote ) NAUJAS wilkinson WJN-01 3R-3L Gitara Mašina Vadovai Imtuvai WLS 3+3 Aukso Paieška Vinys ( Su pakuote ) NAUJAS wilkinson WJN-01 3R-3L Gitara Mašina Vadovai Imtuvai WLS 3+3 Aukso Paieška Vinys ( Su pakuote ) NAUJAS wilkinson WJN-01 3R-3L Gitara Mašina Vadovai Imtuvai WLS 3+3 Aukso Paieška Vinys ( Su pakuote )

NAUJAS wilkinson WJN-01 3R-3L Gitara Mašina Vadovai Imtuvai WLS 3+3 Aukso Paieška Vinys ( Su pakuote )

€23.54 €20.01
Yra sandėlyje
w34887

Modelio Numeris: Wilkinson WJN-01
Prekės Pavadinimas: RANKOS
Tipas: Peg Paieška

  • Čia yra apsauginė plėvelė ant "W" logotipas,tada, Kai gausite paketą, galite suplėšyti jį išjungti.

    Klientų Informacija 1.Produktų nuotraukos per septynias dienas po siuntos, įsitikinkite, kad pristatymo adresas yra teisingas.Mūsų gaminiai yra naujų produktų, bus darbo, personalo, kokybės ir kiekio prieš išsiuntimą patikrinimo, prašome klientai ramiai. 2.Prekės yra vežamos AVS.pasiekti dauguma šalių per 10 20business dienų.Tai yra JAV.KANADA.AUSTRALIJA. .Kitų šalių.ji gali imtis daugiau laiko ir atvykti. 3.Paketas--paketą.mūsų bendrovė imsis metodas standartizuotos pakuotės.paprastai.transportavimo metu jis yra labai stiprus. 4.Mes teikiame didelę svarbą, kad kiekvienas iš jūsų teisingas įvertinimas, jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome pateikti pagirti, paskatinti mums, būtume labai dėkingi.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis, manau, kad bet koks racionalus problemų, mes galime greitai išspręsti, nereikia skubėti duoti mums blogas peržiūros. 5.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

    Žymos: wilkinson imtuvus, aukso, pirtis paieška peg, wilkinson, wilkinson bass tuner, vadovai gitara mašina, imtuvas, klasikinė gitara tiuningas mašina, gybson gitara paėmimas, imtuvo wilkinson, medžiaga peg.

  • Atsiliepimai (1)

    • Infinity 8707

      not perfect finish small wear on it

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai