Su za rep Mundi tarot denio, yra visiškai 78 kortų - pagrįstas ne Rider-Waite tradicija, įkvėpta gamtos pasaulio. Su za rep Mundi tarot denio, yra visiškai 78 kortų - pagrįstas ne Rider-Waite tradicija, įkvėpta gamtos pasaulio. Su za rep Mundi tarot denio, yra visiškai 78 kortų - pagrįstas ne Rider-Waite tradicija, įkvėpta gamtos pasaulio. Su za rep Mundi tarot denio, yra visiškai 78 kortų - pagrįstas ne Rider-Waite tradicija, įkvėpta gamtos pasaulio. Su za rep Mundi tarot denio, yra visiškai 78 kortų - pagrįstas ne Rider-Waite tradicija, įkvėpta gamtos pasaulio. Su za rep Mundi tarot denio, yra visiškai 78 kortų - pagrįstas ne Rider-Waite tradicija, įkvėpta gamtos pasaulio.

Su za rep Mundi tarot denio, yra visiškai 78 kortų - pagrįstas ne Rider-Waite tradicija, įkvėpta gamtos pasaulio.

€16.34 €8.17
Yra sandėlyje
w34802

Modelio Numeris: Su za rep Mundi taro

  • "Za rep Mundi" yra lotyniškas terminas, kuris reiškia, kad "pasaulio siela". Iš pradžių žinomas Platonas, tai yra įsitikinimas, kad visi gyvi dalykų šioje planetoje yra sujungtos kaip vienas dvasinis subjektas.Įkvėptas viduramžių ikonografijos ir Renesanso meną, šio denio yra duoklė neįtikėtinai biologinės įvairovės šioje planetoje.

    Spalvotas priekiniai ir atgal Pagrįstas ne Rider-Waite denio 22 majoras arcana korteles, 56 nepilnametis arcana su tradicine keturių spalvų: pentacles, lazdos, kardai, ir puodeliai. 2.75 x 4.75" (70x120mm) matavimai, 300gsm lino tekstūra kortelės, su matiniu paviršiumi ir aukso sužlugdytų kraštai yra atspausdintas vadovas su kortelės reikšmes ir reikšminiai žodžiai Ateina į dvi dalis dėžutę

    Žymos: tarot denio de, kortelės jojo, kartingo lenktynės, kortų žaidimas, tarot denio, uno ataka kortų žaidimas, taro, taro kortos mundi, za rep mundi taro, kortų.

  • Atsiliepimai (3)

    • Seburrrr

      Excellent quality of printing. Completely satisfied with the purchase. Many thanks to the seller! The parcel came in 15 days.

    • Wifehusband

      so beautiful!

    • Armnuapol

      Great tarot deck, lovely images, the Anima Mundi is very pretty, printing quality is great, nice golden sides, shuffles very well. The box looks great, the little booklet is nice to have as well. Very happy with my purchase. Great original deck!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai