Naujas 1set : 1 Bortinis Krovinių Sunkvežimiai su 2 Automobilių, lieto Metalo Kolekcinių Modelių, Priekabos, Talpyklos dėl Flatcar Vaikas Žaislai Naujas 1set : 1 Bortinis Krovinių Sunkvežimiai su 2 Automobilių, lieto Metalo Kolekcinių Modelių, Priekabos, Talpyklos dėl Flatcar Vaikas Žaislai Naujas 1set : 1 Bortinis Krovinių Sunkvežimiai su 2 Automobilių, lieto Metalo Kolekcinių Modelių, Priekabos, Talpyklos dėl Flatcar Vaikas Žaislai Naujas 1set : 1 Bortinis Krovinių Sunkvežimiai su 2 Automobilių, lieto Metalo Kolekcinių Modelių, Priekabos, Talpyklos dėl Flatcar Vaikas Žaislai Naujas 1set : 1 Bortinis Krovinių Sunkvežimiai su 2 Automobilių, lieto Metalo Kolekcinių Modelių, Priekabos, Talpyklos dėl Flatcar Vaikas Žaislai Naujas 1set : 1 Bortinis Krovinių Sunkvežimiai su 2 Automobilių, lieto Metalo Kolekcinių Modelių, Priekabos, Talpyklos dėl Flatcar Vaikas Žaislai

Naujas 1set : 1 Bortinis Krovinių Sunkvežimiai su 2 Automobilių, lieto Metalo Kolekcinių Modelių, Priekabos, Talpyklos dėl Flatcar Vaikas Žaislai

€18.30 €10.80
Yra sandėlyje
w34792

Sertifikatas: 3C
Laivo/Karinio Jūrų Laivyno Laivas: Kita
Secletion: 9 skirtingų rinkinys
Pakuotė: Spalvos Langelį
3C: Sertifikatas
Prekės Pavadinimas: Už Pokštą
Pažymėjimo Numeris: 2017012204957685
Prekės vnt.: iš viso 9 vnt(3 Bortinis Krovinių Sunkvežimiai su 6 Automobilių)
Įspėjimas: Produkto sudėtyje yra mini dalys ir Pateikti againg vaikams valgyti
Sertifikavimo: 3C
Kilmės: KN(Kilmės)
Masto: 1
Modelio Numeris: FW424
Automobilių Dydis: apie 8cm ir 27cm
Tipas: sunkvežimis
Savybės: Mini, Traukti Atgal, Švietimo, Modelį, Glissade, Labai Ryškus,Stiprus
Medžiaga: Metalas+Plastikas+Rubb
Amžius: 3 metų amžiaus, iki

  • Siekiant išvengti bet kokių nepatenkintas, prašome perskaityti visus duomenis, Ačiū!

    Apie Mūsų Paketą (jei jums reikia geriau paketas, prašome sumokėti papildomą siuntimo išlaidų)

    1. Užsklanda Pakuotė(SVP): be Originalios pakuotės; 2. Standartinis Paketas(STP): Originalus ir Paprastas Apsauga; 3. Kartoninė Pakuotė(CTP): Originalus su Kartono.

    Jei turite didelį kiekį, ar kitus prašymus, prašome susisiekti su manimi, mes padarysime viską, kad patenkinti jus!

    Pavadinimas

    Naujas 1set : 1 Bortinis Krovinių Sunkvežimiai su 2 Automobilių, lieto Metalo Kolekcinių Modelių, Priekabos, Talpyklos dėl Flatcar Vaikas Žaislai

    Prekės Specifiką

    Prekės Pavadinimas: Dėl Protas; Medžiaga: Metalas+Plastikas+Guma; Amžiaus grupė: > 3 metai; Laivo/karinio jūrų Laivyno Laivas: Kita; Savybės: Diecast; Sertifikavimas: 3C; 3C: Pažymėjimas; Pažymėjimas Numeris: 2017012204957685; Modelio Numeris: FW424; Skalė: 1:64; Įspėjimas: PAVOJUS PASPRINGTI-Smulkių dalių.Neskirta vaikams iki 3 metų; Tipas: Sunkvežimis; Punktas vnt: iš viso 9 vnt(3 Bortinis Krovinių Sunkvežimiai su 6 Automobilių); Pakuotė: Spalvos Dėžutę; Automobilių Dydis: apie 8cm ir 27cm; Secletion: 9 skirtingų nustatyti; Įspėjimas: produkto sudėtyje yra mini dalys ir Pateikti againg vaikams valgyti

    Savybės:

    Mini, Traukti Atgal, Švietimo, Modelį, Glissade, Labai Ryškus,Stiprus,Kolekcines,Žaislų Rinkinys

    Skelbimas:

    Spalva žaisti dalys gali skirtis nuo mūsų nuotrauką.Kainos yra už vieną rinkinį.Pirkti 2 rinkinį gauti daugiau 6% Nuolaida!

    Sertifikatas:

    Nustatyti Išsamiai:

    FW424A

    Statybos Transporto Priemonės

    FW424B

    Ūkininkas Važiavo

    FW424C

    Ugnies Gesinimo Sunkvežimis

    FW424D

    Policijos Automobilį

    FW424E

    Miesto Automobilis

    FW424F

    Greitosios pagalbos

    FW424G

    Automobilių Sporto

    FW424H

    Sunkvežimiai

    FW424I

    Lenktynės

    Matmenys:

    Sunkvežimis yra apie 27cm, ir automobilis yra maždaug 8 cm

    Pardavimo Taškas

    Mokėjimo

    Jei mokėjimo pavedimas nebuvo sumos pagal www.automotoplius.lt.Bankas bus atšaukti mokėjimo iki 7-10 darbo dienų prieš grąžinant atgal į kortelės laikiklį.Nes pinigų yra tvarkomi www.automotoplius.lt, galite susisiekti su www.automotoplius.lt pagalbos.

    Terminų(Labai Svarbu!):

    1) Bet kokių mokesčių, muitų, nustatytų pirkėjų šalių apmoka pirkėjai tik.Prašome susisiekti su savo vietos muitinės išsamiau. 2) Prašome perskaityti visus prekių aprašymus, mokėjimo būdai, laivybos ir tvarkymo, politika, terminai ir sąlygos prieš pateikiant kainos pasiūlymą. 3) Visi sandoriai yra galutiniai.

    Lašas Laivybos Ir Tvarkymo Laikas

    1) Kai jūs pasirinkite "Pardavėjo Pristatymas Metodas", mes naudojame efektyviausius laivybos būdas, ir tai yra Stebimi; 2) įsitikinkite, kad jūsų mokamos adresas yra tas pats, kaip pristatymo adresas, jei ne, keisti jį prieš jums mokėti. 3) Duomenys yra tik pristatymas(per 1-7) dienų po apmokėjimo gavimo. 4) Ekonomikos arba Užsklanda laivybos gal reikia daugiau laiko, jei jūs ne gauti per 60 dienų, pasakykite mums išplėsti Garantija Dienos. 5) Jei perkate kelis elementus, mes galime remti kartu laivybos ir pristatymo mokesčio nuolaida.(ir mes pasirinkti efektyvesnį laivybos kelią iš Kinijos/Singapūras/Deustche/rusijos/Suomijos Post, ePacket, e-EPS, EPS, Fedex, DHL SPSR...ir pan.,) 6) Jei jums reikalingas greitesnis pristatymas,prašome susisiekti su mumis.

    Apie Mus

    Kaip Profesionalus Žaislai ir Pardavėjo, kurie siūlo paslaugas, kad www.automotoplius.lt s pirkėjams daugiau kaip 10 Metų, Už Protas įsipareigojimas suteikti pirkėjui kokybės žaislų, geros būklės paketas, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje ir Tikimės tapti jūsų ilgalaikiu partneriu!

    Perkant žinių apie politiką, ir padėti sukurti geresnį bendrijos, tegul perka ateina vis daugiau ir daugiau lengvai!

    Žymos: diecast priekaba, masto sunkvežimis, automobilių 164 sunkvežimis, "maersk" traukinys, "lego " maersk", newray, žaislas priekabos sunkvežimių, bortinis priekaba, dviračių krovinių priekabos, gaisrininkas sunkvežimis.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai