Elegantiškas Brangioji Satino Vestuvių Suknelė Striukė su ilgomis Rankovėmis Grindų Ilgio Vestuvinės Suknelės Kišenės Chalatas De Mariage Elegantiškas Brangioji Satino Vestuvių Suknelė Striukė su ilgomis Rankovėmis Grindų Ilgio Vestuvinės Suknelės Kišenės Chalatas De Mariage Elegantiškas Brangioji Satino Vestuvių Suknelė Striukė su ilgomis Rankovėmis Grindų Ilgio Vestuvinės Suknelės Kišenės Chalatas De Mariage Elegantiškas Brangioji Satino Vestuvių Suknelė Striukė su ilgomis Rankovėmis Grindų Ilgio Vestuvinės Suknelės Kišenės Chalatas De Mariage Elegantiškas Brangioji Satino Vestuvių Suknelė Striukė su ilgomis Rankovėmis Grindų Ilgio Vestuvinės Suknelės Kišenės Chalatas De Mariage Elegantiškas Brangioji Satino Vestuvių Suknelė Striukė su ilgomis Rankovėmis Grindų Ilgio Vestuvinės Suknelės Kišenės Chalatas De Mariage

Elegantiškas Brangioji Satino Vestuvių Suknelė Striukė su ilgomis Rankovėmis Grindų Ilgio Vestuvinės Suknelės Kišenės Chalatas De Mariage

€114.41 €68.65
Yra sandėlyje
w34625

Built-in Liemenėlė: Taip
Iškirpte: Brangioji
Tikrasis Vaizdai: No
Prekės Pavadinimas: srui sker
Vestuvinė Suknelė Audinys: Satin
Mados Elementas: Paprastas
Rankovės Stilius: Rankovių
Modelio Numeris: hd018
Suknelės Ilgis: Grindų Ilgis
Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
Talėja: Natūralus
Atgal Dizainu: Nėriniai
Elemento Tipas: Vestuvių Suknelės
Siluetas: A-LINE
Traukinys: Valymo/ Šepetys Traukinys
Nėščioms Moterims,: No
Apdaila: Nėriniai

  • Sveiki ro Srui Sker Parduotuvė

    Spalva

    Dydis

    Sugrįžti ir Grąžinimo Politika

    1.Jūs turite 5 dienas nuspręsti, jei prekės yra dešinėje jums po to, kai gavo juos.

    2.Galite grįžti arba mainų bet unworn,unwashed,nepakeistas,nepažeistos elementus originalioje pakuotėje, įskaitant savo įsakymu Nr.

    3.Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

    4.Siekiant slove savo problemą kuo greičiau,susisiekite su mumis pirmą, ir pasakykite mums savo sugrįžimo sezoną.

    5.Po to, kai mes gavome savo grįžta sklypas info ir sekimo Nėra.mes grąžinsime jūsų pinigus į savo sąskaitą per 3-10 darbo dienų.

    6.Mes labai atsiprašome, jei gavote prekę, kuri yra ne tai, ką iš tikrųjų galite užsisakyti ar ne tas pats, kaip nuotraukose arba aprašymo-sako tinklalapiuose.

    7.Visos suknelės yra kopijas iš interneto puslapių,o ne lygiai tas pats absoliučiai.bet mes stengiamės, kad suknelė arti nuotraukas.taigi, prašome įsigyti racionaliai.nors tai yra pigiai.

    Gamybos Procesas

    Žymos: alavo suknelės, apklausa satino suknelė, suknelė wed, juoda giedras hill, afrikos dashiki maxi suknelė, trumpa vestuvinė suknelė 2021, švarkas pečių, wed, augalų šilko suknelė, chalatas moterims.

  • Atsiliepimai (3)

    • Iona1992

      This dress was absolutely amazing! EVERYONE complemented on how beautiful it was and blah blah blah. I’m serious. This is a great product!! It fit perfectly!!! I measured and ordered and it was great.

    • Patryk Kowalski1

      I love my dress so much. The dress is so nice! I do love my dress! Thank you so much!

    • Yikareva

      This dress was true to size and even more beautiful in person.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai