Puošnios Appliques ilgomis Rankovėmis Musulmonų Vestuvių Suknelės 2021 su hijab Aukšto Kaklo Tiulio Užtrauktukas Atgal Nėrinių Islamo Vestuvių Suknelės Puošnios Appliques ilgomis Rankovėmis Musulmonų Vestuvių Suknelės 2021 su hijab Aukšto Kaklo Tiulio Užtrauktukas Atgal Nėrinių Islamo Vestuvių Suknelės Puošnios Appliques ilgomis Rankovėmis Musulmonų Vestuvių Suknelės 2021 su hijab Aukšto Kaklo Tiulio Užtrauktukas Atgal Nėrinių Islamo Vestuvių Suknelės Puošnios Appliques ilgomis Rankovėmis Musulmonų Vestuvių Suknelės 2021 su hijab Aukšto Kaklo Tiulio Užtrauktukas Atgal Nėrinių Islamo Vestuvių Suknelės Puošnios Appliques ilgomis Rankovėmis Musulmonų Vestuvių Suknelės 2021 su hijab Aukšto Kaklo Tiulio Užtrauktukas Atgal Nėrinių Islamo Vestuvių Suknelės

Puošnios Appliques ilgomis Rankovėmis Musulmonų Vestuvių Suknelės 2021 su hijab Aukšto Kaklo Tiulio Užtrauktukas Atgal Nėrinių Islamo Vestuvių Suknelės

€161.81 €113.26
Yra sandėlyje
w34335

Prekės Pavadinimas: GOOFLORON
Iškirpte: aukštas
Tikrasis Vaizdai: Taip
Kilmės: KN(Kilmės)
Talėja: Natūralus
Siuvimo Metu: 12-15 dienų
Modelio Numeris: 101701
Built-in Liemenėlė: Taip
Sezonas: Pavasarį,Vasarą,Rudenį,Žiemą
spalva: bet kokios spalvos gali būti padaryta
Apdaila: Nėriniai
Rankovės Stilius: Reguliariai
Artimuosiuose Rytuose: vestido de festa longo
Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
Nėščioms Moterims,: Taip
Traukinys: Valymo/ Šepetys Traukinys
Suknelės Ilgis: Grindų Ilgis
Elemento Tipas: Vestuvių Suknelės
Mados Elementas: musulmonas
Vestuvinė Suknelė Audinys: Tiulis
Atgal Dizainu: užtrauktukas
laivybos laikas: 3-8 dienos
Siluetas: A-LINE

  • Pastaba: Visų dydžių imtis ranka.Matavimo bus nuo 1 iki 3cm skirtumas skirtingų būdu.

    Pristatymo Laikas: 3~20 dienų

    Puikus montavimo suknelė prasideda puikus matavimai.Prieš užsakydami made-to-measure suknelė www.automotoplius.lt mes primygtinai rekomenduojame ieškant profesinė vietos siuvėjo, kurie gali padėti jums įvertinti tiksliai.Čia parodysime, kuris matavimai būtini ir kaip tinkamai juos.Įspėjimas: matavimo save namuose yra sunkiau, nei jūs manote!Norėdami gauti geriausius rezultatus, visada turi savo matavimus pagal proffesional vietos siuvėja.

    Matavimo Vadovas

    Puikus montavimo suknelė prasideda puikus matavimai.Prieš užsakydami made-to-measure suknelė DHgate.com mes primygtinai rekomenduojame ieškant profesinė vietos siuvėjo, kurie gali padėti jums įvertinti tiksliai.Čia parodysime, kuris matavimai būtini ir kaip tinkamai juos.Įspėjimas: matavimo save namuose yra sunkiau, nei jūs manote!Norėdami gauti geriausius rezultatus, visada turi savo matavimus, profesinės vietos siuvėja.

    Pristatymas

    a.Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant, P. O. Dėžės ir karinės adresai (goa, FPO) negali būti pristatytas.

    b.Jei jūs iš Brazilija ar Rusija , prašome palikti savo vardą ir pavardę. (pagal pakoreguotą pašto politika Rusija ir Brazilija, gavėjo pavadinimas turi būti pilnas vardas.)

    c.Apie Mokesčių, Muitų, yra už mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti, apie tai ir nebus apmokestinamos mokesčiais mokestis.Jūs leiskite mums žinoti, teisę pareikšti kainą už savo sklypo.

    Grįžti & Grąžinti

    a.Jei mes išsiųsti negerai stiliaus ar kitokios spalvos, mes galime grąžinti jums pinigų ar reship.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

    b.Jei nesate 100% patenkintas kokybės pirkinį Royce ' s Bridal, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą bent per 7 dienas nuo pateikimo data.Mes taip pat gali pritarti jūsų grąža.Kurjerių paslaugos, krovinių turėtų būti sumoka pirkėjas.

    c.Jei prekės yra pažeista tranzitu, prašome visus dokumentus ir pakuočių ir susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo ir grąžinimo instrukcijos.

    Pastaba

    a.Nuotraukos dėl fotografijos būklės galbūt turi chromatines aberacijas, jei nesate tikri, apie spalvas, prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą.

    b.Jei jums padaryti suknelė žymeklį skaldyti negalima grąžinti arba pakeisti

    Žymos: kumas sijonas, alavo suknelės, islamo vestuvių suknelės, hijab arabų, trumpa vestuvinė suknelė 2021, ilgomis rankovėmis senovinių vestuvių suknelė, ilgomis rankovėmis musulmonų vestuvių suknelė su hijab, pynimas vestuvių suknelė, iro suknelės, vestuvinė suknelė, hijab sezonus, puošnios vestuvių suknelė apynasrio.

  • Atsiliepimai (1)

    • Josi Connii

      The dress is very nice and very beautiful lace as I expected, very nice seller, recommended buying!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai