MAKEBASS Topwater Popper Žvejybos Plug Suvilioti 4.3in0.79oz Swimbait Plūduriuojantis Suvilioti Valtis Vandenyne Sunku Jaukai, skirti Bass Upėtakis Walleye ir kt. MAKEBASS Topwater Popper Žvejybos Plug Suvilioti 4.3in0.79oz Swimbait Plūduriuojantis Suvilioti Valtis Vandenyne Sunku Jaukai, skirti Bass Upėtakis Walleye ir kt. MAKEBASS Topwater Popper Žvejybos Plug Suvilioti 4.3in0.79oz Swimbait Plūduriuojantis Suvilioti Valtis Vandenyne Sunku Jaukai, skirti Bass Upėtakis Walleye ir kt. MAKEBASS Topwater Popper Žvejybos Plug Suvilioti 4.3in0.79oz Swimbait Plūduriuojantis Suvilioti Valtis Vandenyne Sunku Jaukai, skirti Bass Upėtakis Walleye ir kt. MAKEBASS Topwater Popper Žvejybos Plug Suvilioti 4.3in0.79oz Swimbait Plūduriuojantis Suvilioti Valtis Vandenyne Sunku Jaukai, skirti Bass Upėtakis Walleye ir kt. MAKEBASS Topwater Popper Žvejybos Plug Suvilioti 4.3in0.79oz Swimbait Plūduriuojantis Suvilioti Valtis Vandenyne Sunku Jaukai, skirti Bass Upėtakis Walleye ir kt.

MAKEBASS Topwater Popper Žvejybos Plug Suvilioti 4.3in0.79oz Swimbait Plūduriuojantis Suvilioti Valtis Vandenyne Sunku Jaukai, skirti Bass Upėtakis Walleye ir kt.

€4.90 €2.93
Yra sandėlyje
w34190

Svoris: 22.5g /0.79oz
Tikslas Žuvis: Lydekos, Šamai, Ešeriai, Bass, Ešerių, Upėtakių, Walleye, ir kt.
Žiedai: Dvivietis Butas Stiprus Žiedai
Kategorijos: SUVILIOTI
spalva: 19 Spalvų
Stilius: Longcast
VEIKSMAS: Floating
Tipas: Dirbtinis Masalas
Ilgis: 11cm/4.33in
Pakuotė: Nice Retail Box
Prekės Pavadinimas: Makebass
Kablys: 2 Black Japonija Aukštų Kabliukai
Nardymo Gylis: Topwater
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga, iš kūno: Aukštos Kokybės ABS Medžiagos
Pozicija: EŽERAS
Modelio Numeris: Bubble pop 110

  • Aukštos kokybės -100% ABS medžiagos, Patvarus,Saugus ,Aplinkos ir Gerą atsparumą korozijai.Kuris leis jums naudoti suku masalas kelis kartus, tai bus taip smarkiai, kaip anksčiau, ir laimėjo ne naikina.

    Lazerio danga - holografinis Lazeris dėl briaunoti įstaiga įrašo 3D akis didžiausias ir patrauklumą žuvų.Butas pilvo ir kreivi atgal, kad ji idealiai tinka pėsčiomis--šuo technika.Tai reiškia, kad jūs galite sugauti žuvų lengvai ir leidžia jums patirti pasitenkinimą gauti žuvis.

    100% Japonijos importo Trigubas Kabliukas - Didelis standumas, elastingumas, nuovargis atsparumas ir atsparumas korozijai.Aštrus kablys patarimas, stiprus punkcija.Jokios žuvys gali pabėgti.Kuris leis jums naudoti pakartotinai, išsaugoti savo pinigus!!

    Raudona galva dizaino - Imituoti sužeisti žuvų ir sužadinti norą didelės žuvys, kad ataka.Giliai įdubę lūpų susidūrimo vandens ir blizgus kūno tapyba apskųsti didelis plėšrūnas negali atsispirti.Jums bus sugauti žuvų lengvai!!

    Plataus naudojimo - Plačiai taikymo ne plėšrūnas žuvys, pavyzdžiui, ešerius, geltona, ešeriai, walleye, lydeka, muskie, kuojų, upėtakis ir kt.Tinka sūraus ir gėlo vandens, puikus masalas/dovana Jam arba Jai !!

    Jei jūs ir jūsų šeima dar nežino, kur eiti savaitgaliui, tada prisijungti prie žvejybos!Tai sveiką, ekologišką, įdomus ir vykdant pratimą.

    Jei jūs vis dar įdomu, kuris masalas pasirinkti, MAKEBASS popper ' S go-pasirinkimas.Jums gali atsakyti mūsų paslaugų Aukštos kokybės hardbaits.

    Specifikacija:

    Lazerio Spausdinti Įstaiga

    Su plieno kamuolys viduje

    3D Akis, Barška

    Pastaba:

    Kablys Yra Labai Aštrūs.

    Prašome Rūpintis Susitvarkyti.

    Laikykite Jį Vaikams nepasiekiamoje vietoje.

    Mes garantuojame, kad produktų, jums gauti yra suderinti su ką mes, aprašyti ir nuotraukomis.kitaip 100% Pinigų Grąžinimo !

    Nedvejokite, įtraukti į jūsų krepšelį !!!

    Žymos: popperis, saugiklis pack, fidget pop, suvilioti minnow upėtakis, 110 suvilioti, minkštas swimbait, pop poppers, žuvų viliojimo popper, žuvų popper, wtd suvilioti dw.

  • Atsiliepimai (1)

    • Kcblue21

      3 months later it arrived!!! not happy... product looks OK though

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai