Naujausias Išmaniųjų Kūno Riebalų Skalė LCD Skaitmeniniai Belaidžiai Bluetooth KMI Svorio Stebėti Sveikatos Analizatorius Sporto Numesti Svorio, Įrankiai Masto Naujausias Išmaniųjų Kūno Riebalų Skalė LCD Skaitmeniniai Belaidžiai Bluetooth KMI Svorio Stebėti Sveikatos Analizatorius Sporto Numesti Svorio, Įrankiai Masto Naujausias Išmaniųjų Kūno Riebalų Skalė LCD Skaitmeniniai Belaidžiai Bluetooth KMI Svorio Stebėti Sveikatos Analizatorius Sporto Numesti Svorio, Įrankiai Masto Naujausias Išmaniųjų Kūno Riebalų Skalė LCD Skaitmeniniai Belaidžiai Bluetooth KMI Svorio Stebėti Sveikatos Analizatorius Sporto Numesti Svorio, Įrankiai Masto Naujausias Išmaniųjų Kūno Riebalų Skalė LCD Skaitmeniniai Belaidžiai Bluetooth KMI Svorio Stebėti Sveikatos Analizatorius Sporto Numesti Svorio, Įrankiai Masto Naujausias Išmaniųjų Kūno Riebalų Skalė LCD Skaitmeniniai Belaidžiai Bluetooth KMI Svorio Stebėti Sveikatos Analizatorius Sporto Numesti Svorio, Įrankiai Masto

Naujausias Išmaniųjų Kūno Riebalų Skalė LCD Skaitmeniniai Belaidžiai Bluetooth KMI Svorio Stebėti Sveikatos Analizatorius Sporto Numesti Svorio, Įrankiai Masto

€25.01 €15.50
Yra sandėlyje
w3388

Skalės Tipo: Skaitmeninis
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: Junejour
Funkcija: Svorio Matavimo
Sveikatos Masto Svorio Indikacija: Skaitmeninis
Medžiaga: Grūdinto stiklo
Modelio Tipas: Kietas
Formos: Aikštė
Sveikatos Masto Metalo Suvirinimui Taškas: Keturių taškų Tipas
Maksimalus Svoris Rekomendacija: 120kg

  • "Bluetooth" Kūno Riebalų Skalė Pažangaus Belaidžio Skaitmeninio Svoris Stebėti, Sveikatos Analizatorius su Išmaniųjų telefonų Programėlės 1Pcs

    Spalva: juoda/balta

    Medžiaga: ABS būsto, grūdinto stiklo platforma

    Gaminio dydis: 260*260mm

    Baterijos: 2*AAA baterijos (neįtraukta)

    Svėrimo ribos: 1-180kg

    Paketų sąrašo: 1*kūno riebalų skalė, 1*vartotojo vadovą

    Savybės:

    -- Sync su fitneso PROGRAMĖLĖS -- Smart kūno masto su lengva operacija, tiesiog atsisiųskite "OKOK" APP, prisijungti per "Bluetooth" 4.0.

    -- Suderinamumo -- Ji yra suderinama su dauguma išmaniųjų telefonų.Puikus masto padeda stebėti ir valdyti savo sveikatos indekso bet kuriuo metu.

    -- 18 kūno sudėties matavimo funkcijos -- Su Bio-elektros Varžos Analizės (BIA) technologiją, belaidžio skaitmeninio masto ne tik rodo kūno svorį, bet taip pat sinchronizuoja duomenis į savo PROGRAMĄ, įskaitant kūno riebalų, vandens, raumenų masė, KMI, kaulų masė, baltymų, skeleto raumenų ir kitus duomenis.Jis padės jums sužinoti daugiau duomenų aiškiai apie savo kūną metu ir lengvai sekti savo telefono.

    -- Neribotas vartotojo -- "Bluetooth" skalė leidžia jums ir jūsų šeimai pasidalinti masto kartu.Tai patogu, kiekvienas narys žino savo kūno metriką.Puikiai tinka kūno statybininkas, svoris nevykėlis, junior ir pan.

    -- Didelio tikslumo -- Pagaminti aukštos kokybės grūdinto stiklo platforma ir ABS būsto, maksimalus svoris iki 396lbs/180kg.

    -- Galios on/išjungimo automatiškai -- masto bus įjungtas arba išjungtas automatiškai, todėl jūsų masto patvaresni.

    -- Perkrovos ir žemos įtampos indikacija -- didelis LCD ekranas rodo rezultatas, perkrovos ir žemos įtampos indikacija, apsauga jūsų virtuvė masto.

    -- LED foninio apšvietimo ekranas -- LED ekranas su apšvietimu, galite lengvai perskaityti tamsus kambarys.

    -- --Pastabos

    1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū!

    2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

    3. Prašome vieta masto plokščio paviršiaus, kad būtų užtikrintas tikslumas.

    Laivybos Politika:

    1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuriuo imtis 20-60 dienų.

    2. Užsakymo Vertė> $ 120 Nemokamas Pristatymas Per EMS, DHL ar Fedex.

    Užsakymo Vertė> $ 5 Per China Post Registruoti Oro Paštu.

    Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $ 120

    4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Atsiliepimų & Grąžinti:

    Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK , ru.itao, Facebook arba Twitter.

    Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus iš pradžių, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).

    AČIŪ!

    Žymos: "huawei" išmaniųjų kūno apimties 2 pro, elektronų masto, vonios kambarys kopėčių, balansas picooc, diamond skaitmeninės skalės, "huawei" masto " smart svarstyklės, kūno riebalų skalė 2 xiaomi, dumbbel, bodi masto, plataus korpuso masto.

  • Atsiliepimai (4)

    • LKEVNASH

      5 weeks ago we received a message that the shipment had left China, one week later it had arrived in the Netherlands, yesterday we finally received a message from the Dutch postal company we could collect the package. Don't know where it has been the last 3 weeks.

    • Irina Pihtileva

      Great scales, arrived promptly. Easy to set up, just need two AAA batteries. Downloaded the app and paired with the scales in minutes. Easy to use app, straightforward. Very helpful information about your body constitution, great way to track any changes. Happy so far, will see how it goes. Seller Recommended, product came very well wrapped in the bubble wrap and a box. One happy girl. Thank you .

    • Iriska Kisska78

      What is it you need to download the app to the phone to tie scales ???

    • The Gr8 Bambino

      Efffggggggggg

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai