3X 12 Colių 2 Spalvų Nešiojamų PMMA+ ABS 3D Vaizdo Mobiliojo Telefono Ekrane didinamasis stiklas su Mobiliojo Telefono Laikiklis 3X 12 Colių 2 Spalvų Nešiojamų PMMA+ ABS 3D Vaizdo Mobiliojo Telefono Ekrane didinamasis stiklas su Mobiliojo Telefono Laikiklis 3X 12 Colių 2 Spalvų Nešiojamų PMMA+ ABS 3D Vaizdo Mobiliojo Telefono Ekrane didinamasis stiklas su Mobiliojo Telefono Laikiklis 3X 12 Colių 2 Spalvų Nešiojamų PMMA+ ABS 3D Vaizdo Mobiliojo Telefono Ekrane didinamasis stiklas su Mobiliojo Telefono Laikiklis 3X 12 Colių 2 Spalvų Nešiojamų PMMA+ ABS 3D Vaizdo Mobiliojo Telefono Ekrane didinamasis stiklas su Mobiliojo Telefono Laikiklis 3X 12 Colių 2 Spalvų Nešiojamų PMMA+ ABS 3D Vaizdo Mobiliojo Telefono Ekrane didinamasis stiklas su Mobiliojo Telefono Laikiklis

3X 12 Colių 2 Spalvų Nešiojamų PMMA+ ABS 3D Vaizdo Mobiliojo Telefono Ekrane didinamasis stiklas su Mobiliojo Telefono Laikiklis

€9.50 €5.98
Yra sandėlyje
w3367

Medžiaga: ABS
Kilmės: KN(Kilmės)
Sertifikavimo: CE
Prekės Pavadinimas: ChgImposs
Stilius: Nuolatinis Stilius
Modelio Numeris: HMX_MAG_102
Šviesos Šaltinis: NĖRA
Su Šviesos Ar Ne: No

  • Aprašymas

    Didinimas: 2 - 3 Kartus

    Ekrano Dydis: 12 Colių

    Medžiaga: PMMA + ABS

    Reguliuojamas Atstumas: Nr.

    Spalva: Juoda / Balta

    Enlargemnet: 2 - 3 Kartus

    Ekrano Dydis: 12 Colių

    Medžiaga: PMMA + ABS

    Peržiūrėti ekrano: geriausias atstumas yra 1 - 2M.

    Ypatybė:

    - HD optinių technologijų, paprastas ir kompaktiškas, tinka visų tipų mobiliųjų telefonų.

    - Ji gali padidinti vaizdą mobiliuoju telefonu 2-4 kartus, ir žiūrėti jį ant didelio ekrano.Vaizdas yra aiškesnis ir labiau dinamiškas.

    - Naudodami fizinę optika technologijas, kino projekcijos, nuotraukos mobilusis telefonas yra išsiplėtusios 3-5 kartus, vaizdas yra aiškus ir spalvų matymo patiko, tokios kaip būna kine.

    - Ne baterija maitinimo, paprastas ir patogus, energijos taupymo ir aplinkos apsaugos, bet kada ir bet kur gali būti naudojami asmeniniai kino.

    - Nemokamai savo rankas, ir jūs galite žiūrėti aukštos raiškos vaizdo dideliame ekrane iš tolo.

    - HD organinio stiklo objektyvas, HD stiprinimo, nr. blur, be iškraipymų, naudoti šviesos pertvara, anti-reflective, tik, kad poveikis, parodyti incisively ir gyvai.

    - Uždarykite jį, kai jo nenaudojate.Tai paprasta atlikti.

    Diegimo Žingsniai:

    - 1 žingsnis:Atidarykite rėmas ir paramos atramos.

    - 2 žingsnis:Atidarykite mobiliojo telefono laikiklis.

    - 3 veiksmas:Vieta laikiklis ir įjungti vaizdo.

    Pastaba:

    - Šį produktą rekomenduojama naudoti esant prastam apšvietimui geresnis efektas.Negalima naudoti apšvietimu, atspindintys aplinkos (dėl pakankamai šviesos gamins lūžio, todėl šviesos painiavos, todėl, kad vaizdas yra neryškus, ar net jausti galvos svaigimą) - prietaiso negalima mėtyti iš aukštos vieta be smurto poveikį.

    - Jei jis yra nešvarus, nuvalykite objektyvą ir korpusas su minkšta šluoste.

    - Nenaudokite ir nelaikykite jį į saulę ar pagal stiprios šviesos.Paketas apima

    1 x didinamasis stiklas

    Žymos: mini led magnifiers, stalas monitoriaus stovas, magija mobiliojo telefono didinamasis stiklas, false nagų stendas, 3d telefono ekrane, klasės žiūrėti, kompiuterio ekrane parama, 7 colių jutiklinis, 7 lcd touch, xperia 1 ii.

  • Atsiliepimai (1)

    • Ledhead10

      Very fragile

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai