192kHz Skaitmeninis Optinis Bendraašius Toslink Į Analoginis Garso Keitiklis RCA L/R, 3,5 mm Ausinių Su Koregavimas 192kHz Skaitmeninis Optinis Bendraašius Toslink Į Analoginis Garso Keitiklis RCA L/R, 3,5 mm Ausinių Su Koregavimas 192kHz Skaitmeninis Optinis Bendraašius Toslink Į Analoginis Garso Keitiklis RCA L/R, 3,5 mm Ausinių Su Koregavimas 192kHz Skaitmeninis Optinis Bendraašius Toslink Į Analoginis Garso Keitiklis RCA L/R, 3,5 mm Ausinių Su Koregavimas 192kHz Skaitmeninis Optinis Bendraašius Toslink Į Analoginis Garso Keitiklis RCA L/R, 3,5 mm Ausinių Su Koregavimas 192kHz Skaitmeninis Optinis Bendraašius Toslink Į Analoginis Garso Keitiklis RCA L/R, 3,5 mm Ausinių Su Koregavimas

192kHz Skaitmeninis Optinis Bendraašius Toslink Į Analoginis Garso Keitiklis RCA L/R, 3,5 mm Ausinių Su Koregavimas

€9.66 €5.79
Yra sandėlyje
w3320

Modelio Numeris: /
Pakuotė: Taip
Prekės Pavadinimas: EDUP
Lytis: Vyriška-Moteriška
Jungtis A: USB
Kilmės: KN(Kilmės)
Sertifikavimo: NĖRA
Jungtis B: RCA
Tipas: Garso Ilgintuvas

  • Savybės:

    1.Skaitmeninis Analoginis Keitiklis: Šio DAC Keitiklis Konvertuoja Bendraašis arba Toslink Skaitmeninio Garso Signalus į Analoginius L/R Garso ir Galima Prijungti prie Išorinių Įrenginių, Tokių kaip Stiprintuvai per Standartinę RCA Tipo Jungtis, taip Pat Galite Pasirinkti, 3,5 mm Ausinių Išėjimo, Prijungti Aukštos Kokybės Ausines, Tai Idealiai tinka Home "arba" Professional Garso Perjungimas.

    2.Dvikryptis Jungiklis: Dvikryptis Jungiklis Dizainas Leidžia Daugiau Nei DAC Keitiklis, Ne tik Palaiko Skaitmeninio į Analoginį, taip Pat Palaiko Skaitmeninio Digital (Parama Toslink į Bendraašiai ir Bendraašiai į Toslink) ATKREIPKITE DĖMESĮ: Šis Keitiklis Palaiko Skaitmeninio į Analoginį, BET NE Remti Analoginio į Skaitmeninį.

    3.Palaiko Garsumo Reguliavimas: Built-in High-fidelity Stiprintuvo Lustai, L/R ir 3,5 mm Išėjimo Galite Vairuoti 16~150ohm Varža Ausinių/Garso.Palaiko garso Valdymas, garso Valdymo Rankenėlė Tiesiog koreguoti Garsumą Ausinių Sąsaja ir RCA Sąsaja, Ne Bendraašis arba Toslink.

    4.Plug and Play): Ateina su 4.0 OT Optinis Kabelis, Koaksialinis Kabelis ir Maitinimo Adapteris, nereikia Įdiegti Papildomų Programų, Tiesiog "Prijungti ir Leisti" (Pastaba: Ši Skaičiuoklė nepalaiko 5.1 Kanalų, Tokių kaip "Dolby" ir DTS; reikia Nustatyti Garso Išvesties į PCM arba LPCM Prieš Naudodami; PS4 Pro ir PS4 Slim negalite Naudotis Šia Konverteris).

    5. 192KHz ėminių Ėmimo dažnis Pasiekti: Su garso reguliavimo Mygtukas, Galite Reguliuoti RCA L/R + 3.5 mm Jack Audio Išvestis, Patogus Naudotis (Pastaba: NEGALI Kontroliuoti Toslink arba Koaksialinis Audio Išėjimas).Ji iš Tikrųjų Palaiko Ėmimo Sparta 32, 44.1, 48, 96 ir 192 KHz, 24-Bit S/PDIF Gaunamus Bitų Srautą į Kairę ir į Dešinę Kanalai.

    Aprašymai:

    1. Šis DAC keitiklis konvertuoja bendraašis arba Toslink

    skaitmeninis garso signalus į analoginius L / R garso ir gali būti prijungtas prie

    išorinių įrenginių, tokių kaip stiprintuvai per standartinę RCA tipo lizdai.

    2.

    Taip pat galite pasirinkti, 3,5 mm ausinių išėjimo, prisijunkite high-fidelity

    ausinės, jis idealiai tinka namuose ar profesionalioje garso perjungimas.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga:Aliuminio

    Įvesties sąsaja: Toslink, Bendraašiai

    Išvesties sąsaja: R/L RCA, Toslink, Coaxial, 3.5 mm

    Signalo Diskretizavimo Dažnis: 32-192 KHz,

    Bit Rate: 16-24 Tiek

    Spalva: Juoda

    Pakuotė:

    1 x Skaitmeninė į Analog R/L Audio Converter

    1 x DC-USB Maitinimo Kabelis

    1 x Toslink kabelis

    Pastabos:

    1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

    Žymos: rca jungtis, kabelis rca, usb, toslink cabl, spdif usb, lizdas rca, 3.5 mm rca, coaxial spdif skaitmeninis garso kabelis, rca, usb, žvejybos tinklas gaubtu, adat kabelis, ldo dc konverteris.

  • Atsiliepimai (1)

    • Miss Lisena25

      Good quality, super fast shipping. Thanks

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai