JCBritw LED Grow Light Pritemdomi Auto On/Off Laikmatis Augalų Auginimo Lempos Kambarinių Augalų 60W Visą Spektrą Balta 3500K Kabinti JCBritw LED Grow Light Pritemdomi Auto On/Off Laikmatis Augalų Auginimo Lempos Kambarinių Augalų 60W Visą Spektrą Balta 3500K Kabinti JCBritw LED Grow Light Pritemdomi Auto On/Off Laikmatis Augalų Auginimo Lempos Kambarinių Augalų 60W Visą Spektrą Balta 3500K Kabinti JCBritw LED Grow Light Pritemdomi Auto On/Off Laikmatis Augalų Auginimo Lempos Kambarinių Augalų 60W Visą Spektrą Balta 3500K Kabinti JCBritw LED Grow Light Pritemdomi Auto On/Off Laikmatis Augalų Auginimo Lempos Kambarinių Augalų 60W Visą Spektrą Balta 3500K Kabinti JCBritw LED Grow Light Pritemdomi Auto On/Off Laikmatis Augalų Auginimo Lempos Kambarinių Augalų 60W Visą Spektrą Balta 3500K Kabinti

JCBritw LED Grow Light Pritemdomi Auto On/Off Laikmatis Augalų Auginimo Lempos Kambarinių Augalų 60W Visą Spektrą Balta 3500K Kabinti

€30.34 €21.24
Yra sandėlyje
w33017

Elemento Tipas: Augti Žiburiai
Maitinimo Šaltinis: DC
Spektras: Balta 3500K Visą Spektrą
Yra Pritemdomi: Taip
Neto Svoris: 0.55 kg/1.2 lb/19.4 oz
Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
pritemdomi: 10 lygių ryškumo adjustble
Faktine galia: 20±2W
laikmatis: 3H/9H/12H AUTO ON/OFF
Matmenys: 12.5X3.8X0.6inch
Modelio Numeris: ASP-75LED-60W-Y
Galia: 60W
Sertifikavimo: ROHS
Įtampa: 85-265V
Prekės Pavadinimas: JCBritw
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Aliuminio+ABS

  • JCBritw 2019 Naujas Modelis 60W LED Grow Light yra Patobulinta versija su visą spektrą balta 3500K šviesos Diodai, šviesos srautą galima reguliuoti su Laikmačio Funkcija, Premium Aliuminio Medžiagos, Šviesus, Slim ir 12V saugaus už elektros energijos tiekimo - Puiki Dovana Sodinimo Mėgėjams ir Sėkmingas Sodininkų.Jis yra ekologiškesnis, erdvės taupymo ir efektyvaus energijos vartojimo auginimo lempos padėti augti sveikam, klesti augalai, bet kur jūsų namuose.Ji yra ekonomiškai augti šviesos, kai, palyginti su kitų aukšto galingumo ir brangus augti žiburiai dėl savo sodinimo. 12V saugaus ne maitinimo lengviau remontuoti ir sukelti jokios šilumos, šviesos.Ryškumas yra 10 lygių šviesos srautą galima reguliuoti.Turi laikmačio funkciją 3H/9H/12H parametrai.Su visą spektrą ryškių šviesos Diodai, augti žiburiai, gali sparčiai skatinti augalų augimo norma.Taip pat tai padės reguliuoti mityba kokybę, padėti gerinti sintezė naudingų cheminių medžiagų, pašalinti žalingą cheminių medžiagų ir pagerinti vertė mityba.Kad augalai augtų sveikesni ir labiau energingas, kuriame gausu.

    OPTIMALUS SPEKTRO

    Žibintai yra integruota su 75PCs aukštos kokybės balta 3500K šviesos Diodai, teikia visas lengvųjų sulčių augalai turi augti greičiau ir geriau.Ji gali veikti kaip tik šviesos šaltiniu ir jūsų augalai, patalpų, lietingą dienų, žiemą ar tamsioje erdvėje.Kad augalai augtų sveikesni ir labiau energingas, kuriame gausu.

    Su JCBritw visą spektrą augti šviesos, jums gali augti bet augalai norite ištisus metus,apima anti-sezono augalai,tinka visų rūšių augalus nuo sėjos iki derliaus nuėmimo.

    DIDELĖ VERTĖ-PADIDINTI 40% YIELDE

    Lygus tradicinių 150 w HPS/MH suvartojant tik 20W.Rekomenduojama apima plotas 16x24"į 40x48", ir būti pakabintas apie 6"-24"remiantis įvairiais auginimo etape jūsų augalams.Moksliškai suprojektuotas išlaikyti pusiausvyrą PAR/Šviesos srauto, ir Aprėptį.

    VEIKSMINGA IR EFEKTYVUMĄ

    Pagaminti aliuminio lydinio medžiaga, kad būtų pasiekti puikūs šilumos išsklaidymo.Sutaupyti jūsų elektros sąskaitą daug.Super šviesus aukštos kokybės LED lustai integruota su 60degree Reflektorius, Puodeliai, pagaminti vienodą šviesos paskirstyti tolygiai ant augalų, nei bendrasis lemputė objektyvas, šviesos bus absorbuojamas didžiausios galimybės.Lengvas, kompaktiškas ir patvarus.Ne ventiliatorius, nėra triukšmo, daugiau patogiai ir saugiai.

    Pritemdomi su Laikmačio Funkcija

    Auga šviesa ateina su paprasta naudoti valdiklis leidžia ryškumą 10 lygių šviesos srautą galima reguliuoti nuo 10% iki 100%.Patenkinti įvairių augalų skirtingų auginimo etapais.Laiko funkcija leidžia 3H 9H 12H parametrai, tik nustatant ir pamiršti.Lengva naudoti, plug and Play.

    Specifikacijos

    - Modelis: JCBritw 60W - Galia: 60 w / Vid.galia lygiosiomis: 20W±2W - Grynasis svoris: 0.55 kg/1.2 lb/19.4 oz Matmenys: 12.5x3.8x0.6inch - Įėjimo įtampa: AC85~265V / 50-60hzC - Siūloma On/Off Laikas: 8-16hrs Ant per dieną, ne mažiau kaip 8 val tamsoje per dieną - Siūloma pakabinti aukštis: apie 6-24v, reguliuoti pagal įvairias gyvenimo ciklo konkrečių augalų - Turi laikmačio funkciją 3h/9h/12h parametrai - 10 lygių pritemdomi

    Kas yra dėžėje?

    1 x JCBritw 60W LED grow light; 2 x kabinti rinkinys; 1 x Maitinimo šaltinis; 1x Naudotojo vadovas 1x Tamsos ir laikmačio valdiklį

    Plačiai Taikomas

    - Augalų auginimo šviesos gali būti naudojamos ir hydroponics ir augalai dirvožemyje, pvz., pomidorai, bulvės, paprika, salotos ir kt. - Tinka visoms patalpų auginimo aplinka: auga palapinę, augti kambaryje ir pan. - Tinka visų rūšių gėlių daigai:Specialių patalpų augalų,pomidorai,baklažanai,rožė,ebs. - Tinka visų rūšių žali:prieskoniniai augalai bei lapinės daržovės,salotos,bok,choy,ebs. - Taip pat tinka patalpų sodo ar patalpų vazoninių kraštovaizdį.

    Su JCBritw 60W augalų auga šviesos rungtynių galite:

    - Auginti savo mėgstamų prieskoninių žolelių,daržovių ir augalų ištisus metus.Jums gali augti subtilus tropinis, kad žydės ištisus metus, taip pat leidžia jums derliaus lengva augti daržovės ir prieskoninės žolės šalčiausias žiemos dienas; - Mokyti savo vaikus apie tai, kaip svarbu sodas; - Padaryti mąstantis dovana sodo entuziastas draugas; - Padaryti savo sodinimo patirties, bus lengviau ir linksmas vienas; - Daugiau netikėtumas, galima rasti naudojimo metu.

    Apie Mus

    JCBritw siekiama pritraukti aukštos klasės naujoviški LED grow light nuotykių vartotojams, kurie nori, kad jų augalų auga greičiau ir geriau.JCBritw LED grow light turi daug privalumų, pavyzdžiui, didelio ryškumo, mažos galios sąnaudos, ilgas tarnavimo, mažai darbinės įtampos, lengva miniatiūrizacijos ir pan.Paprastai taikomos šiltnamio efektą sukeliančių, vertikalus ūkis, hydroponics ir sodininkystėje.Jį gali lydėti jūsų augalus nuo sėjos iki vaisių.Nustatyta, augalų, daržovių ir gėlių visus etapus, viską, ko jie nori, natūralios saulės šviesos.Jūs galite naudoti ją, kad augalų rožės, paprikos, pomidorai, bazilikas, salotos, citrinos medis, palmės,orchidėjos, pipirmėčių ir bet kurių kitų vaisių ir daržovių.Su mūsų LED grow light, jūsų augalas augs greičiau ir geriau.Jūs galite turėti prieinamą kainą LED grow light su geros kokybės ir puikus aptarnavimas.Mes tikimės, kad ilgalaikius bendradarbiavimo su jumis.

    Visi Draugas Atkreipti Dėmesį Atkreipkite>>>

    Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos muitinės.Bet nondelivery nebus atsakingas, jei klientas nepateikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.

    Žymos: cob fito, hoodi off white, virtuvės laikmatis, 150w augti led, 3d dragon lempos, augti led, cob viso spektro led augalų balta, led fitolampy augalai, viso spektro led juostele, led.

  • Atsiliepimai (2)

    • Salehfgcruser

      I strongly recommend this grow light and seller. Great results achieved by this lamp. would by from you again. thank you!

    • Tvbebito Lokito10

      Very good lamp did not even expect! Full range of compact dimensions... For a small box, that's it. .. The only question is whether the big plant of this lamp is enough...

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai