Monokuliariniai Teleskopas Aukštos raiškos 40x60 BAK4 su Išmanųjį telefoną Prijungti Adapterį ir Stovą, Lauko Paukščių stebėjimo Medžioklės Žygiai Monokuliariniai Teleskopas Aukštos raiškos 40x60 BAK4 su Išmanųjį telefoną Prijungti Adapterį ir Stovą, Lauko Paukščių stebėjimo Medžioklės Žygiai Monokuliariniai Teleskopas Aukštos raiškos 40x60 BAK4 su Išmanųjį telefoną Prijungti Adapterį ir Stovą, Lauko Paukščių stebėjimo Medžioklės Žygiai Monokuliariniai Teleskopas Aukštos raiškos 40x60 BAK4 su Išmanųjį telefoną Prijungti Adapterį ir Stovą, Lauko Paukščių stebėjimo Medžioklės Žygiai Monokuliariniai Teleskopas Aukštos raiškos 40x60 BAK4 su Išmanųjį telefoną Prijungti Adapterį ir Stovą, Lauko Paukščių stebėjimo Medžioklės Žygiai Monokuliariniai Teleskopas Aukštos raiškos 40x60 BAK4 su Išmanųjį telefoną Prijungti Adapterį ir Stovą, Lauko Paukščių stebėjimo Medžioklės Žygiai

Monokuliariniai Teleskopas Aukštos raiškos 40x60 BAK4 su Išmanųjį telefoną Prijungti Adapterį ir Stovą, Lauko Paukščių stebėjimo Medžioklės Žygiai

€19.60
Yra sandėlyje
w3291

Tipas: Monokuliariniai
Modelio Numeris: WYG-01

  • Didelės Galios Didinimas

    Mūsų HD monokuliariniai taikymo sritis yra rūpestingai suprojektuotas ir pagamintas iš geriausių aukščiausios kokybės žaliavų; Kiekvienas lauko nuotykių jums bus nuostabi patirtis.

    Šis teleskopas yra atsparus vandeniui, atsparus smūgiams, Fogproof ir dulkėms atsparus; išorė yra pagaminta iš kaučiuko ir yra pripildytas azoto ir užsandarinti sandarinimo žiedas optika, kuri užkerta kelią drėgmės, garinimo ir dulkių.

    DAUGKARTINIO NAUDOJIMO

    Ji gali būti Naudojama viena vertus, dėl didelio dėmesio rato ir Stabilizatorius, kurie sumažina drebulys; Ši sritis yra puikus suaugusiems, mėgautis savo lauko veikla, pavyzdžiui, paukščių stebėjimo, žygiai, medžioklės, kempingai, valtys, sporto renginiai, kelionė, ir daug daugiau.

    Pridedami Priedai

    Mūsų sritis ateina su kompaktišką trikojį už monokuliariniai, kuri padeda jums stebėti viską, ką gamta gali pasiūlyti.

    Kompasas

    Produktų Ekranas

    Atsiliepimai

    -Gerbiami klientai, mes dėkingi už jūsų geranorišką bendradarbiavimą su mumis, jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. -Prašome elektroniniu paštu mums arba telefono mūsų prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes išspręsti visas problemas, patenkinamai. -Jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys bus labai dėkingi.Tikimės, kad galime sukurti gerus &ilgalaikius verslo santykius su jumis, ačiū.

    Susisiekite su mumis

    -Jei turite bet kokių klausimų apie laivybos ir kokybės, Pls nedvejodami rašykite mums.Mes ją išspręsti už jus per 24 valandas.Pastaba:Mūsų kaina nėra įskaitant visus mokesčius, arba atokiose vietovėse už papildomą mokestį.Pls palikite mums savo el. pašto adresą, pateikus teismo nutartį, bet neaišku.Ačiū.

    Žymos: kamera planetų, medžioklės monokuliariniai originalas, sky watcher, teleskopas celestron pusiaujo, telescop, monokuliariniai telescop, profesionalus teleskopas išmanųjį telefoną, nešiojamų pusiaujo mount, skaitmeninis teleskopas išmanųjį telefoną, super artinimo zoom monokuliariniai teleskopas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Night And Fall

      great monocular for the price. truly water proof

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai