Naktiniai Caddy Naktiniai Saugojimo Jaučiausi Organizatorius Kabinti Saugojimo Krepšys Knygos Caddy Lova, Sofa-Lova, Stalas Saugojimo Krepšys Naktiniai Caddy Naktiniai Saugojimo Jaučiausi Organizatorius Kabinti Saugojimo Krepšys Knygos Caddy Lova, Sofa-Lova, Stalas Saugojimo Krepšys Naktiniai Caddy Naktiniai Saugojimo Jaučiausi Organizatorius Kabinti Saugojimo Krepšys Knygos Caddy Lova, Sofa-Lova, Stalas Saugojimo Krepšys Naktiniai Caddy Naktiniai Saugojimo Jaučiausi Organizatorius Kabinti Saugojimo Krepšys Knygos Caddy Lova, Sofa-Lova, Stalas Saugojimo Krepšys Naktiniai Caddy Naktiniai Saugojimo Jaučiausi Organizatorius Kabinti Saugojimo Krepšys Knygos Caddy Lova, Sofa-Lova, Stalas Saugojimo Krepšys Naktiniai Caddy Naktiniai Saugojimo Jaučiausi Organizatorius Kabinti Saugojimo Krepšys Knygos Caddy Lova, Sofa-Lova, Stalas Saugojimo Krepšys

Naktiniai Caddy Naktiniai Saugojimo Jaučiausi Organizatorius Kabinti Saugojimo Krepšys Knygos Caddy Lova, Sofa-Lova, Stalas Saugojimo Krepšys

€9.40 €7.33
Yra sandėlyje
w32811

Modelio Numeris: JJ200195
Forma: Drabužiai Kabo Tipas/Kabo Tipas
Naudoti: Patalynė
Produktas: Apsauga Nuo Dulkių Dangtelis
Taikomas Vietos: Drabužių spinta
Tipas: Laikymo Krepšiai
Formos: Stačiakampio formos
modelis: Butas Tipas
Medžiaga: Augalų Pluošto

  • 1. Spalva: Juoda, Tamsiai Pilka

    2. Dydis: 32*20*10cm / 12.6*7.9*4 į

    3. Medžiaga: veltinis

    Pakavimo sąrašas :

    1 * veltinio maišas

    1. Naktiniai kišenėje gali saugoti visus savo daiktus, kuriuos lovos, sofos ar stalo, jie turi saugų ir standartinės vietos, nebus prarasti viską.

    2. Gali tvarkyti daug dalykų, tokių kaip planšetiniai kompiuteriai, mobilieji telefonai, nuotolinis valdymas, žurnalus ir knygas, ausinės, rašikliai, akiniai, vaistų ir pan

    3. Lovos saugojimo dėžutėje yra 1 didelė kišenė ir 2 mažos kišenės, ir įterpti lenta yra skirta būti įforminta čiužinys.Tinka galvūgalio ir lova geležinkelių be montavimo

    4. Jokių surinkimo, lengva naudoti.Vieta saugojimo krepšiai ant lovos ir sofos ir rašomieji stalai ir kitose vietose, kur čiužiniai, pagalvėlės, knygų ar sunkių objektų yra pastovios

    5. Yra skylės apačioje, kuris gali praeiti pro ausinėmis, duomenų perdavimo kabeliu, kt

    1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

    2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas, pls suprasti.

    Galiausiai, rasite čia!

    Paslaugos: ◆ Mokėjimo:

    -Mes priimame šiuos mokėjimo būdus:Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan.

    -Visus mokėjimus, dėl www.automotoplius.lt yra tvarkomi Alipay.

    ◆ Susisiekite su mumis:

    -Mes turime užsienio sandėlių Rusijoje, Jungtinėse valstijose, Prancūzijoje, Ispanijoje, Lenkijoje, Belgijoje, Australijoje, Jungtinėje Karalystėje, Italijoje ir kitose šalyse.Pristatymo laikas eina greitai, mes galime suteikti vietos grąžinimo ir keitimo paslaugos.Jei reikia, prašome susisiekti su mumis.

    -Jei jums reikia įdėti daug, kad didmeninės ar užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

    ◆ Pristatymas:

    -Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu)

    Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo.

    -Pristatymas bus visame pasaulyje per Epacket/Kinija paštu, oro paštu/UPS/FEDEX/DHL/EMS.

    -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.

    ◆ Garantija:

    -Su trūkumais problema turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo.

    -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 5 darbo dienas, kai produktas yra pristatytas.

    ◆ Atsiliepimai:

    -Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.

    -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.

    ◆ Pastaba:

    -Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

    -Duomenų yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

    Žymos: sofa-lova, antikvariniai odos sofos, stalas puodą, stalas augalų puodą, naktiniai caddy veltinio, lova kišenėje, padėklų wrap, lova saugojimas, stalas sodinamoji, odos tualetinių reikmenų.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai