Ruitroliker 25PCS Lauke Raštas Atveju Skaidri Mova, Apsauga, Plastikiniai Funko Pop Kišenėje Keychain Ruitroliker 25PCS Lauke Raštas Atveju Skaidri Mova, Apsauga, Plastikiniai Funko Pop Kišenėje Keychain Ruitroliker 25PCS Lauke Raštas Atveju Skaidri Mova, Apsauga, Plastikiniai Funko Pop Kišenėje Keychain Ruitroliker 25PCS Lauke Raštas Atveju Skaidri Mova, Apsauga, Plastikiniai Funko Pop Kišenėje Keychain Ruitroliker 25PCS Lauke Raštas Atveju Skaidri Mova, Apsauga, Plastikiniai Funko Pop Kišenėje Keychain

Ruitroliker 25PCS Lauke Raštas Atveju Skaidri Mova, Apsauga, Plastikiniai Funko Pop Kišenėje Keychain

€18.17
Yra sandėlyje
w3278

suderinama model2: Pocket Keychain
Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
suderinama model1: už funko pop
Suderinama Model3: Disney
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: Ruitroliker

  • Nauja raštas atveju langelį už Funko POP Kišenėje Keychain

    √---Archyvinės kokybės plastiko, yra custom, saugančios saugos žaidimas kolekcijos. √---Kokybės Užtikrinimas: 0.3 mm patvarios permatomos struktūros, mūsų raštas atveju yra pagaminti iš žaliavos PET plastiko be jokių skyla medžiaga, ji nebus deformuotas ar pažeistas, net ilgą laiką. √---Patenkinti Savo Poreikius: pop raštas atveju yra pranašesnis apsaugos terminai, ekrano ir ilgaamžiškumą, puikiai atitiktų jūsų žaidimo kolekcijų be problemų, dulkių ir pirštų atspaudų. √---Greitai Pasiekti: Aikštėje, forma montavimo konstrukcija lengvai surenkami ir išardomi su didelio stabilumo ir patogumo sutapimas, priėmimas, priėmimo ir pateikimo. √---Geras paketas: Kiekvienu atveju bus laivas su savo vyniojimo plėvelės ir putomis padengti pakuotėje, nesijaudinkite apie problemas, dulkių ir įbrėžimų prieš jums juos gauti.Pastaba: Tai Trečiosios šalies pagamintas produktas, ne originalus!

    Žymos: funko pop madona, funko pop undertale, pikmin pliušas, funco pop anime, funko, funkos pop bts, pop nuodai, funko stebuklas pop, funko pop, funkos pop kūdikių yoda.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai