Obuoliai raktų pakabukas sienos Dekoratyvinis Geležinės Sienos Pakaba kablys Montuojamas Kailis stovas Klavišą Skrybėlę Kablys namų dekoro priedai šiuolaikinės Obuoliai raktų pakabukas sienos Dekoratyvinis Geležinės Sienos Pakaba kablys Montuojamas Kailis stovas Klavišą Skrybėlę Kablys namų dekoro priedai šiuolaikinės Obuoliai raktų pakabukas sienos Dekoratyvinis Geležinės Sienos Pakaba kablys Montuojamas Kailis stovas Klavišą Skrybėlę Kablys namų dekoro priedai šiuolaikinės Obuoliai raktų pakabukas sienos Dekoratyvinis Geležinės Sienos Pakaba kablys Montuojamas Kailis stovas Klavišą Skrybėlę Kablys namų dekoro priedai šiuolaikinės Obuoliai raktų pakabukas sienos Dekoratyvinis Geležinės Sienos Pakaba kablys Montuojamas Kailis stovas Klavišą Skrybėlę Kablys namų dekoro priedai šiuolaikinės Obuoliai raktų pakabukas sienos Dekoratyvinis Geležinės Sienos Pakaba kablys Montuojamas Kailis stovas Klavišą Skrybėlę Kablys namų dekoro priedai šiuolaikinės

Obuoliai raktų pakabukas sienos Dekoratyvinis Geležinės Sienos Pakaba kablys Montuojamas Kailis stovas Klavišą Skrybėlę Kablys namų dekoro priedai šiuolaikinės

€12.44 €7.22
Yra sandėlyje
w32150

Medžiaga: Geležies
Prekės Pavadinimas: Tooarts
Modelio Tipas: Maisto
Nėra. Kabliukų: 2

  • Aprašymas:

    Šios sienos pakaba yra pagaminti įvairių naudoti , pvz., turėti savo rankšluosčius, paltai, rankinės, raktų ir kitų mažų dalykų, jums reikia išlaikyti jūsų kambarys tvarkingas ir švarus.

    Tai dekoratyvinės sienų kablys pagamintas iš ketaus medžiagos, ir obuolių, pridėti stilių ir sklandžiai liesti į jūsų namus.

    Šios sienos kabliukas yra pagamintas iš geležies, unikaliai gražus, tačiau sunkiųjų aksesuarai, kad jūs galite naudoti jūsų namuose.Jis yra tvirtas ir gali atlaikyti kasdien naudoti ilgą laiką.

    Naudoti jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys ar bet kurios kitos vietos, siekiant išsaugoti šias vietas, tvarkingas ir organizuotas.

    Sienos pakaba gali būti lengvai montuojamas su varžtais, ir storas, ir užapvalintais kraštais nebus pažeisti jūsų drabužius.

    Savybės:

    Daugiafunkcinis sienos pakaba: Šios sienos pakaba yra pagaminti įvairių naudoti , pvz., turėti savo rankšluosčius, paltai, rankinės, raktų ir kitų mažų dalykų, jums reikia išlaikyti jūsų kambarys tvarkingas ir švarus.

    Dekoratyvinių: Tai dekoratyvinės sienų kablys pagamintas iš ketaus medžiagos, ir obuolių, pridėti stilių ir sklandžiai liesti į jūsų namus.

    Kietas sienos kabliukas: Šios sienos kabliukas yra pagamintas iš geležies, unikaliai gražus, tačiau sunkiųjų aksesuarai, kad jūs galite naudoti jūsų namuose.Jis yra tvirtas ir gali atlaikyti kasdien naudoti ilgą laiką.

    Erdvės taupymo samprata: Naudoti jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys ar bet kurios kitos vietos, siekiant išsaugoti šias vietas, tvarkingas ir organizuotas.

    E asily mount: sienos pakaba gali būti lengvai montuojamas su varžtais, ir storas, ir užapvalintais kraštais nebus pažeisti jūsų drabužius.

    Techniniai duomenys:

    Spalva: Juoda, žalia ir oranžinė

    Medžiaga: Geležis

    Gaminio dydis: 15x3x18cm / 5.9 * 1.2 * 7.1 į

    Pakuotės dydis: 17x4x19cm / 6.7 * 1.6 * 7.5 į

    Produkto svoris: 100g / 3.5 unciją

    Pakuotės svoris:150g / 5.3 unciją

    Paketų sąrašo:

    1 * Sieninio laikiklio(su varžtais)

    Žymos: striukė kailis stovas, raktų pakabukas " wall 12, savininkas klavišą sienos, raktų pakabukas sienos gitara, raktų pakabukas langelį sienos, eilės kabliukų kailis stovas, raktų pakabukas elnias sienos namą, šeimininkė ant sienos, raktas laikiklio, kailis stovas medienos.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai