Angel Eyes Lęšiai, Skirti Žibintai H4 Bixenon H7 Projektoriaus Objektyvas Devil Square Black Kit 2.5 colių Tiuningas, Automobilių Žibintai Priedai Angel Eyes Lęšiai, Skirti Žibintai H4 Bixenon H7 Projektoriaus Objektyvas Devil Square Black Kit 2.5 colių Tiuningas, Automobilių Žibintai Priedai Angel Eyes Lęšiai, Skirti Žibintai H4 Bixenon H7 Projektoriaus Objektyvas Devil Square Black Kit 2.5 colių Tiuningas, Automobilių Žibintai Priedai Angel Eyes Lęšiai, Skirti Žibintai H4 Bixenon H7 Projektoriaus Objektyvas Devil Square Black Kit 2.5 colių Tiuningas, Automobilių Žibintai Priedai Angel Eyes Lęšiai, Skirti Žibintai H4 Bixenon H7 Projektoriaus Objektyvas Devil Square Black Kit 2.5 colių Tiuningas, Automobilių Žibintai Priedai Angel Eyes Lęšiai, Skirti Žibintai H4 Bixenon H7 Projektoriaus Objektyvas Devil Square Black Kit 2.5 colių Tiuningas, Automobilių Žibintai Priedai

Angel Eyes Lęšiai, Skirti Žibintai H4 Bixenon H7 Projektoriaus Objektyvas Devil Square Black Kit 2.5 colių Tiuningas, Automobilių Žibintai Priedai "PASIDARYK pats"

€54.75 €41.61
Yra sandėlyje
w31236

Dydis: 2.5''
Tipas 2: Projektoriaus Objektyvas Bi-xenon
Galia: 35W
Modelio Pavadinimas: 8.0 WST HBJ SKELBIMĄ
įveskite 18: Modifikavimas Stilius
16 tipo: Projektoriaus Objektyvo Keitimas
3 tipas: Projektoriaus Objektyvo Rinkinys
Tipo 14: Automobilių Žibintų Projektorius Rinkinys
Tipas 8: Projektoriaus Objektyvas, Priekinis Žibintas
Tipo 10: Projektoriaus Objektyvas Asamblėja
Naudojimas: Paieška
Kilmės: KN(Kilmės)
6 tipas: Priekinis Žibintas Projektoriaus Objektyvo Rinkinys
Prekės Pavadinimas: BRITUNE
Šviesos Raštas: Aukštos/Žemos
9 tipą: Projektoriaus Objektyvas "PASIDARYK pats"
Tipas 11: Projektoriaus Objektyvas Automobilių
7 tipas: Priekinis Žibintas Objektyvai
Tipas 5: HID Projektoriaus Objektyvo Rinkinys
Tipas 1: Lęšiai, Skirti Žibintai
13 modelis: Projektoriaus Objektyvas HID
Lizdo Tipas: H1
Įtampa: 12V
Įmontuoti: Visi Priekinis Žibintas Su Pakankamai Vietos
Tipas 4: "PASIDARYK pats" Projektoriaus Objektyvo Rinkinys
Speciali Funkcija: žibintus
Elemento Tipas: Objektyvo
Lemputės Dydis: H1 Xenon
Ypatingas: Bi-ksenoniniai Žibintai
Tipas 12: Projektoriaus Objektyvo Priekinis Žibintas Mokymai
įveskite 17: Automobilių Reikmenys
Įveskite 15: Automobilių Žibintų Projektorius Žibintai

  • Angel Eyes Lęšiai, Skirti Žibintai H4 Bixenon H7 Projektoriaus Objektyvas Devil Square Black Kit 2.5 colių Tiuningas, Automobilių Žibintai Priedai "PASIDARYK pats"

    Angel eye projektoriaus objektyvas yra vis populiaresni su madingas išvaizdą, jei norite, kad mokymai pakeisti nuobodu formos originalaus atšvaitas priekinis žibintas, mūsų atnaujinti 8.0 projektoriaus objektyvas gali padėti jums su šia dilema.

    HID projektoriaus objektyvas pati su dideliu aiškiai objektyvo, taip pat gali dirbti su xenon lemputes, kad jis būtų šviesesnis.

    Su angel eye, kuri, kaip šviesos važiavimui dieną padidinti savo saugumą, tuo metu kelyje, taip pat atrodo geresnės išvaizdos.

    Specifikacija: Projektoriaus Objektyvas: Atnaujinti 8.0 H1 Projektoriaus Objektyvo Matmenys: 2.5 Colių Objektyvas: Aukštos aišku, išgaubto objektyvo, šviesesnis nei standartinis H1 objektyvas, teikti vienodo ryškumo, stiprus skverbiasi galios ir ne astigmatizmas.Dangtelio Medžiaga: Aukštos temperatūros atsparaus plastiko, gali atlaikyti 300 laipsnių temperatūroje, aikštėje angel eyes gaubtus suteikti naują išvaizdą jūsų žibintų.Reflektorius: Aliuminio lydinio reflektorius įstaiga, ilgesnis tarnavimo laikas ir didelis pralaidumas.Solenoido: Tai 8.0 Versija naudoti large (didelis), magnetinis solenoidinis, kad bus traukti aukštos pluošto užrakto visą kelią, kad daugiau šviesos galia, kai apie tolimosios šviesos.Su didesnėmis solenoido mes sukūrėme giliau aukštos šviesos, kuri turės apšviesti toliau žemyn kelio.Artimąsias Modelis: minkšta šviesa šviečia, bus ne aklas, kad atvažiuojančio vairuotojo.Aukšto Pluošto Modelis: Su įvairesnių, duoda super šviesos srautą į jūsų kelių.Cut-off Pluošto Funkcijos: LHD(Numatytoji)/RHD LHD -- su vairu Kairėje pusėje, vairas kairėje, automobilių Rusijoje, JAV...ir t.t.RHD-Teisė vairu, vairas dešinėje, automobilis jungtinėje KARALYSTĖJE, Japonijoje ir t. t.Įmontuoti: Tinka H4, H7 priekinių Žibintų.Kitų žibintų tipo, jums gali tekti padaryti nedidelių pakeitimų, kad tilptų objektyvo gerai.Projektorius Reikalaujama Lemputės Tipas: H1 Xenon/Britune H1 LED Lemputes.

    Angel Eyes Savybės: 1. Aukštos klasės apversti žetonų COB LED, 2 kartus ryškesnis nei įprastai, COB LED angel eyes, ir 6 kartus ryškiau nei CCL angel eyes.

    2. Angelo akis su savęs apsaugoti funkcija.Kai įjungiate savo priekinis žibintas, angel eyes bus automatiškai išsijungia, ir taip išlaikyti temperatūros žemyn ir ilgesnis tarnavimo laikas.Išjungus jūsų priekinis žibintas, angel eyes bus, ir darbo, kaip dieniniai žibintai.Velnio Akis( bazė, pagal jūsų pasirinkimą): LED Velnio Akis.Taip pat su savimi-apsaugoti funkcija.Kai įjungiate priekinis žibintas, velnio akis, bus išjungtas.Komplektą Sudaro: 2 x Atnaujinti 8.0 Bi-xenon Projektoriaus Objektyvas 2 x Projektorius Gaubtus 2 x COB LED Angel Eyes 2 x LED Velnio Akis ( Jei tai pasirinksite) Diegimo diską ir Fiksavimo Žiedai Pastabos: 1.Jei jūs turite tą patį pilnas komplektas, prašome patikrinti mano šią nuorodą į jį. 2. Jei jūs turite LED lemputes šis projektoriaus objektyvas, prašome patikrinti žemiau nuorodą H1 LED Lemputes.

    1. Prašome patikrinti, ar aiškiai nuotraukos, aprašymas ir atkreipkite dėmesį, kad dėl įtakos stebėti resolutionand aplinka, nuotrauka, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo materialus objektas. 2. Pagreitinti jūsų užsakymą, prašome leiskite mums žinoti, jūsų duomenys prašymą, tokių kaip spalva, temp, lemputės tipą ir kt., ir palikti mums jūsų duomenys kontaktinis vardas, pavardė, adresas, telefonas/mobilusis telefonas numerį, pašto kodą. 3. Pleaseunderstand, kad muitinės, mokesčių priklauso nuo teisės į savo didžiosios šalies, tai yra iš mūsų kontrolės.Jokių papildomų mokesčių generuoja muitinės formalumus, turi apmoka pirkėjas. 4. Prašome laikytis visų produktų etiketes iš pradžių kaip palaikyti sertifikatą. 5. Išvesties balasto yra aukštos votage linija, prašome nenutraukite jį rejoint, tai nėra saugu, ir negali gauti išlaikymo.

    1. Užsakytas prekes bus per 3 darbo dienas nuo mokėjimas patvirtino. 2. Mes galime laivas, kurį Kinija Paštu, HK Post, EMS, DHL, " FEDEX, TNT, klientų paskirtas, arba, kaip už mūsų prekybos sąlygos.Laivybos laikas nuoroda: UPS & DHL: 4-8 darbo dienas (priklauso nuo šalies pristatytas): EMS: 10-20 darbo dienų (priklauso nuo šalies pristatytas) Kinija Paštu: 10-40working 3 dienų. Jei jūs cann ' t gauti prekes in30 dienų po mokėjimo padaryta, pls leiskite mums žinoti, laiku, ir mes pasistengsime padėti. 1. Visi gaminiai yra išbandyti prieš pristatant užtikrinti, kad pirkėjas gaus gerą kokybės ir teisę prekes. 2. Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.Prekės, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

    1. Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų. 2. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

    Žymos: automobilių lęšis, bixenon, h4 led projektorius, lęšis, bixenon h4, vw vento projektorius žibintai, bi led projektorius, velnias marškinėliai, led judesio jutiklis priekinis žibintas, priekinis žibintas usb įkrauti, kampas akių led chang.

  • Atsiliepimai (4)

    • Panzer49th

      Everything is fine, the lenses got and itself installed everything complete, for the future, I would like that there were also connectors in the kit immediately to the wires for connection and did not have to itself make them up

    • Huycui123

      I am extremely satisfied with the order came within 10 days of ordering ❤️

    • Podolecshenkow

      Perfect

    • Marecki028

      Apparently great quality yet installed more liked.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai