2018 Naujausias moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus Tuščiaviduriai iš apatiniai, moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus perspektyvos žvejybos tinklas Lingerie Kelnaitės seksuali pižama 2018 Naujausias moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus Tuščiaviduriai iš apatiniai, moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus perspektyvos žvejybos tinklas Lingerie Kelnaitės seksuali pižama 2018 Naujausias moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus Tuščiaviduriai iš apatiniai, moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus perspektyvos žvejybos tinklas Lingerie Kelnaitės seksuali pižama 2018 Naujausias moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus Tuščiaviduriai iš apatiniai, moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus perspektyvos žvejybos tinklas Lingerie Kelnaitės seksuali pižama 2018 Naujausias moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus Tuščiaviduriai iš apatiniai, moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus perspektyvos žvejybos tinklas Lingerie Kelnaitės seksuali pižama 2018 Naujausias moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus Tuščiaviduriai iš apatiniai, moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus perspektyvos žvejybos tinklas Lingerie Kelnaitės seksuali pižama

2018 Naujausias moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus Tuščiaviduriai iš apatiniai, moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus perspektyvos žvejybos tinklas Lingerie Kelnaitės seksuali pižama

€5.90 €4.72
Yra sandėlyje
w30040

Medžiaga: Spandex
Modelio Numeris: 8515
Specialios Paskirties: Egzotiškas Drabužiai
Elemento Tipas: Kūdikių Lėlės
Audinio Tipas: Šifono
style1: seksualus apatinis trikotažas
spalva: juoda
Stilius: Kelnaitės
Modelio Tipas: GEOMETRINIO
Apdaila: NĖRA
style2: Seksuali Pižama
Stiliaus detales: Tuščiaviduriai Iš
Lytis: MOTERIS
Prekės Pavadinimas: AUGINAMI JIA YU

  • 2018 Naujausias moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus Tuščiaviduriai iš apatiniai, moteriškas apatinis Trikotažas, seksualus perspektyvos žvejybos tinklas Lingerie Kelnaitės seksuali pižama

    [kūdikių size] vienodas

    [color aprašymas] juoda

    [kūdikių audinio] spandex - Nailonas

    [plovimo metodas] šalto plauti rankomis, ne karštas, skalbimo mašinų, sauso valymo, balinimo, ekspozicija kabo sausas.

    Labai Svarbu:

    Apie Pakavimas:

    Visi produktai bus kruopščiai supakuoti.Jei perkate apatinis trikotažas, siekiant apsaugoti jūsų privatumą, mes rašyti "drabužiai," ant pakuotės.Jei norite, kad prekės būtų apibūdinti kaip kitą pavadinimą, siekiant padėti jums geriau šalinimo, prašome palikti mums pranešimą prieš vežimą.mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių .

    Apie spalvų skirtumas:

    Patarimai, kaip Mūsų svetainėje pristatoma produkto elementai yra taip arti, kad nekilnojamojo spalvos, bet imtis skirtingų šviesos ir ekrane veiksnių, yra tam tikros spalvos, prašome, atleisk man.

    Apie pristatymo būdus:

    1.Pavedimų suma yra mažesnė nei $5: naudojame "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ", "China Post Įprasta Mažas Pakelis Plius ", pagal kliento pasirinkimą.

    Pastaba: "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius" gali tik paklausti į Kinijos logistikos informacija.Kai prekės išvežamos Kinija nebegali patikrinti, logistikos informacija.

    2. Užsakymų suma $ 6~ $ 120 : naudojame "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu" .

    3. Užsakymo suma yra daugiau kaip $ 120: mes galime naudoti "FEDEX", DHL, ARAMEX ir kiti greituoju paštu.Jei pirkėjas poreikius, prašome susisiekti su mumis.

    Kitas Politikos Kryptis:

    Prieš mokėti, prašome patikrinti tikslumą ir gavėjo adresus.Jūs negalite keisti adresas išsiuntus prekes.Jeigu pirkėjas pateikė klaidingą adresą ir gavėją, mes ne priimti bet kokius pinigus.

    Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

    DUK:

    Q:aš norėčiau nusipirkti daugiau vienetų savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

    A: jei jūs norėtumėte pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

    Q:Kaip kreiptis dėl pvm grąžinimo

    Prašome susisiekti su mumis per 24 valandos po gavimo jūsų daiktus.

    1, Siunčia klaidingus prekę arba spalvų, Kokybės problema : Pardavėjas mokėti pristatymo mokestį, reikia nuotraukų dokumente numatyta.

    2, Dirbtinių Priežasčių: tai nepriimtina.

    Žymos: žvejybos tinklas mesti, juoda žvejybos tinklas, shein žvejybos tinklas, neon žvejybos tinklas, weekeep žvejybos tinklas, boho žvejybos tinklas, pramoninės žvejybos tinklas, naruto žvejybos tinklas, oficialus žvejybos tinklas, ponios žvejybos tinklas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai