Daugkartinio naudojimo Sandarus Silikono Sandarinimo Žiedai Plastiko Mason Jar Dangteliai (Plati Burna, 48-Pack) Daugkartinio naudojimo Sandarus Silikono Sandarinimo Žiedai Plastiko Mason Jar Dangteliai (Plati Burna, 48-Pack) Daugkartinio naudojimo Sandarus Silikono Sandarinimo Žiedai Plastiko Mason Jar Dangteliai (Plati Burna, 48-Pack) Daugkartinio naudojimo Sandarus Silikono Sandarinimo Žiedai Plastiko Mason Jar Dangteliai (Plati Burna, 48-Pack) Daugkartinio naudojimo Sandarus Silikono Sandarinimo Žiedai Plastiko Mason Jar Dangteliai (Plati Burna, 48-Pack) Daugkartinio naudojimo Sandarus Silikono Sandarinimo Žiedai Plastiko Mason Jar Dangteliai (Plati Burna, 48-Pack)

Daugkartinio naudojimo Sandarus Silikono Sandarinimo Žiedai Plastiko Mason Jar Dangteliai (Plati Burna, 48-Pack)

€11.63 €7.91
Yra sandėlyje
w29609

Kilmės: KN(Kilmės)

  • Daugkartinio naudojimo Sandarus Silikono Sandarinimo Žiedai Plastiko Mason Jar Dangteliai (Plati Burna, 48-Pak) PLAČIAI BURNOS DYDŽIO: Tinka plastikinės plačios burnos mason jar dangteliai, teikiančių sandariai sandarus sandariklis tinka 86mm dangteliai).

    Taikomos MASON JAR PRITAIKYMAS: Suderinama su Kamuoliu ir Kerr ir kitos mason indai, o naudojant be pamušalo, plastikiniai mason jar dangteliai nuo Kamuolį ir kitų prekinių ženklų, taip pat tinka vienas gabalas metaliniais dangteliais.

    SAUGUS: Maisto kokybės silikono, plauti indaplovėje, šaldiklyje saugus, šilumos tolerantiškas, daugkartinio naudojimo.

    Daugkartinio NAUDOJIMO: Puikus kasdienio saugojimo, kelyje / pietūs ir kelionės, saugojimo, dehidratuotų maisto produktų ir daug daugiau.

    Laikyti skysčių, išlaikyti dėmesį klaidas ir drėgmės.Viskas, ką jums reikia sandariai antspaudas yra numatyta, kad šie silikoniniai žiedai.Jie taip pat yra suderinama su pagrindiniais prekių ženklų kaip Kamuolys ir Kerr.Be to, jei turite vieną metaliniais dangteliais, jie bus pateikti tvirtas sluoksniu.

    Jei šiuo metu turite dangtelius su putų įdėklai, mesti putų įdėklai toli ir mėgautis mūsų easy clean silikono įdėklais.

    Dabar galite imtis savo "miltų, jar" office nesirūpindami nutekėjimas.Galite laikyti, kad jautienos trūkčiojantis [su drėgmės absorbentas], nesirūpindami apie pridėtinės drėgmės.Galite laikyti, kad linų miltai, šaldytuvas ...be įlaipinami tų keistų šaldytuvo kvapus.Net ir užtikrintai naudotis savo mason indai išjudintų namų užpilas!

    Produkto Testavimas: Mes turime išbandyti šiuos stiklainius su abiem taip ir turėjo, ar nėra nuotėkio: be pamušalo, plastikiniai mason jar dangteliai ir vienas gabalas metaliniais dangteliais.Mes įdėti spalvos vandens į šiuos ir išbandyti aukštyn kojom ir nulenkti kelias valandas ir turėjo nulio nuotėkio.Tai buvo lengva slydimo įdėklų dangteliai, jie neturėjo iškristi, ir jie lengvai įsukami į stiklainius.

    Spalva: balta

    Medžiaga: silikonas

    Dydis: 86mm skersmuo

    Pakuotės Turinys:

    48 * Silikono Sandarinimo Tarpinės, Žiedai

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Žymos: daugkartinio naudojimo silicio, mason, stiklainį dangteliu, saulės stiklainis dangteliai, konservų stiklainį dangteliu, dangtelis mason, apkaba jar, metalo rankinės dirželio jungtį, freemason žiedas, mason jar.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai