9-12V ir DC5V energijos ryšį 4.2 9-12V ir DC5V energijos ryšį 4.2 9-12V ir DC5V energijos ryšį 4.2 9-12V ir DC5V energijos ryšį 4.2 9-12V ir DC5V energijos ryšį 4.2 9-12V ir DC5V energijos ryšį 4.2

9-12V ir DC5V energijos ryšį 4.2 "Bluetooth" garso įvesties įrašymo radijo dainų ekranas APE, FLAC, WMA, WAV, MP3 dekoderis valdyba

€12.98 €11.42
Yra sandėlyje
w2869

Išorinė Atmintis: Taip
Baterijos Veikimo Trukmė: < 10 valandos
Funkcija: fm radijas
Prekės Pavadinimas: HJXY
Pakuotė: Taip
Wifi: No
Palaiko FM,: Taip
Matmenys (Pxhxd): 1
Subalansuota Iš: No
Baterija Specifikaciją: Išorinis Maitinimo
"Bluetooth": Taip
Palaiko Įrašymo Funkcija: No
DSP: 1
Ekrano Dydis: 2.0 colių
Darbo Režimas: Palieskite Tonas
Korpuso Medžiaga: Plastikiniai
Palaiko EBook Skaityti: No
Signalo Triukšmo Santykis: 45dB
Laikymo Tipas: "Flash" Atminties
Garsiakalbius ar ne: No
vpk: 1
Modelio Numeris: Audio Įėjimas, Įrašymo Radijo Dainų Ekranas
Garso Formato Palaikymas: APE
Ekranas: Taip
Stilius: mp3

  • Produkto Aprašymas

    produkto aprašymas:

    1. LCD ekranas: Ji gali rodyti pavadinimą Kinų ir anglų kalbomis dainas, kopijuoti dainas, ir atitinkamai dainos žodžių failą į tą U disko tuo pačiu metu, ir ekranas dainų grojo dainas sinchroniškai.

    2. USB/SD režimu: Trumpas paspauskite peržiūros klavišą pristabdyti/Fm radijo režimo: Trumpas paspauskite automatinio paieškos stotis.

    3. BT/USB/SD režimu: Trumpas paspauskite yra paskutinė daina, ilgai paspauskite yra sumažinti apimtis. / Fm radijo režimo: Trumpas paspauskite yra paskutinis, ilgai paspauskite yra sumažinti apimtis. / AUX režimą: nuspauskite yra sumažinti apimtis.

    4. USB/SD režimu: Trumpas paspaudimas yra papildomas nuotolinio valdymo pultas skaičius 10

    5. BT/USB/SD režimu: Trumpą spaudos kitą dainą ir ilgai paspauskite garsumo plius/Fm režimas: Trumpą spaudos kitą dainą ir ilgai paspauskite garsumo plius/AUX režimą: nuspauskite tūris plus.

    6. Įrašymo Mygtukas: Paspauskite šį klavišą, per USB/SD darbo laikas įrašyti balso MIC uosto.Ilgis įrašymo priklauso nuo talpos, U disko ar SD kortelės, naudojamos.

    Paspauskite šį klavišą grodami muziką, U disko įrašymo failus, jis gali greitai sumažinti įrašymo failų peržiūros, kad vartotojai galėtų greitai rasti įrašyti failus. (AUX In, USB/SD, FM, jei bet kuris prietaisas U diskų ir SD yra įjungtas, ilgai paspauskite REC mygtuką 2 sekundes, norėdami pradėti įrašymą.Įrašymo procesas, trumpas paspauskite REC klavišą, norėdami baigti filmuoti ir atkurti turinį, tiesiog užregistruotas.Jeigu vartotojas yra klausomasi muzikos, U/SD, jis gali greitai sumažinti įrašo failą žaisti, kaip antai dabartinio įrašo failą, kad vartotojo klausosi.Ar ne norite, kad būtų galima išvalyti dabartinį įrašymo failo paspaudus MODE mygtuką 2 sekundes proceso įrašymą failą, prašome įsitikinkite, kad nėra ištrinti turinį.

    7. USB/SD boot-up, nustatomas pilnas diskinių atkūrimo.Paspauskite šį klavišą, norėdami pereiti prie vieno apskrito atkūrimo.

    8. REŽIMO mygtukas: Trumpai paspauskite AUX/USB/SD/BT/FM persijungti tarp kelių režimų. / Paspauskite šį mygtuką, norėdami ištrinti metu grojama įrašant failą, kai žaidžia įrašo failą.

    9. EQ raktą: Kai žaisti USB/SD muzika, paspauskite šį klavišą, kad persijungti tarp penkių rūšių EQ, garso efektai.

    10, imtuvas.

    11. U-disko lizdo, remti dual lossless formato dekodavimas APE, FLAC, WMA, WAV, MP3, ir kt.

    12. SD kortelės lizdas, remti dual lossless formato dekodavimas APE, FLAC, WMA, WAV, MP3, ir kt.

    "Bluetooth" Pavadinimas: "Bluetooth" Parama 32G atminties kortelę

    1. Skaitmeninis žemės viela ir analoginis žemės viela: (kai nepriklausomos transformatoriaus apvija yra powered, žemės viela yra prijungtas.) (kai baterija lauke yra naudojamas, žemės viela yra atskirtos.)

    2. Pagrindinės plokštės maitinimo sąsajos 5V, (atkreipti dėmesį į teigiamas ir neigiamas poliai nejunkite atgal).

    3. Kairiojo ir dešiniojo kanalo garso išvesties.

    4. AUX1 išorinio signalo įvestis.

    5. AUX2 išorinio signalo įvestis.

    6. 12 v akumuliatoriaus galia ekrano sąsaja: (aptikimo įtampos žemiau 5.8 V baterijos simbolis yra ne ryškiai, 5.8 V-9.5 V pirmasis tinklelis mirksi, 9.5 V-10.5 V vienas tinklelis, visada yra šviesus, 10.5 V-11.5 Prieš du tinklelis, visada ryškus, 11.5 V arba daugiau kaip tris tinklelis rodo rodo pilna baterija, atkreipti dėmesį, kad dabartinė didžiausias aptikimo įtampa neturėtų viršyti 22V); kai baterija yra mažesnė nei 8.5 V, mašina turi raginti vartotojus, suteikti elektros energijos.Baterijos įkrovimo gali apsaugoti akumuliatorių nuo iškrovimas.Kai baterija yra mažesnė nei 8,5 V, sistema automatiškai pateikia Undervoltage ir nustoja veikti.Jei šis produktas nėra taikomas baterija aptikimo sistema, pagal nutylėjimą yra darbo narė.

    7. Fm radijo antenos sąsaja.

    8, MIC įrašymo.

    9. Veiklos funkcinių klavišų ir nuotolinio valdymo skyriaus vadovas išorinė sąsaja (šis produktas yra 8 raktai su baterijomis ir imtuvas vadovas, kuris turi būti išplėstas).

    10. Kapitonas Tomas Encoder Sąsaja.

    Prašome atkreipti dėmesį renkantis pakuotes,: (1)5V paketo (2)12V konversijos valdybos paketas

    linkiu malonaus apsipirkimo

    Žymos: mp3 grotuvai ekranas, aliuminio mp3 grotuvas, mp3 decod valdyba, dv6 plokštė, fm usb, ekranas mp3 grotuvas, mp3 grotuvas, kia usb, mp3 modulis didelis, app mp3 wma dekoderis valdyba.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai