Originalus JUYI Tech JYQD-V6.3E2 bldc variklis vairuotojas valdybos sensorless brushless DC motor Originalus JUYI Tech JYQD-V6.3E2 bldc variklis vairuotojas valdybos sensorless brushless DC motor Originalus JUYI Tech JYQD-V6.3E2 bldc variklis vairuotojas valdybos sensorless brushless DC motor Originalus JUYI Tech JYQD-V6.3E2 bldc variklis vairuotojas valdybos sensorless brushless DC motor Originalus JUYI Tech JYQD-V6.3E2 bldc variklis vairuotojas valdybos sensorless brushless DC motor Originalus JUYI Tech JYQD-V6.3E2 bldc variklis vairuotojas valdybos sensorless brushless DC motor

Originalus JUYI Tech JYQD-V6.3E2 bldc variklis vairuotojas valdybos sensorless brushless DC motor

€9.81
Yra sandėlyje
w28160

Modelio Numeris: JYQD-V6.3E2
Maitinimo Šaltinis: DC
Variklio Tipas: Nuolatinės SROVĖS Variklis

  • 12V-36VDC JYQD-V6.3E2 BLDC Arduino motor driver valdybos sensorless brushless BLDC variklis

    Modelio numeris

    JYQD-V6.3E2

    Veikimo temp.

    -20—85℃

    Darbinė įtampa

    12V-36V

    Max srovė

    15A

    Tęsinys.darbinė srovė

    15A

    · PWM greičio kontrolės

    PWM dažnis:1-20KHZ; darbo ciklas 0-100%

    Analoginis įtampa greičio reguliavimas

    0-5V

    O. V / L. V apsaugos

    TAIP

    Greitis impulso signalo išėjimas

    TAIP

    Taikymo pastabos:

    1. Patvirtinkite, kad įtampos ir galios parametrų variklio neviršyti vairuotojo lenta, kaip nurodyta.

    2. Šis vairuotojas valdybos naudojamas 3-etapas brushless sensorless varikliu, bet ne kostiumas už visus 3-etapas brushless sensorless varikliai tiesiogiai.Jei vairavimo poveikis nėra gerai (pvz., pradedant drebėjimas, atbulinės eigos, variklio noload darbinė srovė yra per didelis, greitis yra ne stabili, efektyvumas yra mažas, ir negali pradėti-su apkrova.) Klientai gali reguliuoti varža ir talpa vairuotojo lenta, atsižvelgiant į faktinę situaciją, siekiant užtikrinti geriausią vairavimo poveikį (žr. priedą, kaip tai padaryti koregavimo)

    3. JYQD-V6.3E2 vairuotojo lenta yra plikas valdyba, be būsto ir heatsink.Jeigu elektros variklio žemiau 60W ,tai nereikia pridėti heatsink, tik reikia užtikrinti normalią ventiliaciją ir gerai izoliacija.Jeigu elektros variklio daugiau nei 100W, tai turi pridėti heatsink kaip paveikslėlyje žemiau.

    4. Prašome atkreipti dėmesį, kad JYQD-V6.3E2 vairuotojo lenta, neturi stabdžių ir atbulinės eigos prijungimo ir ryšio apsauga, ji bus visam laikui sugadinti vairuotojo lenta, jei, atvirkštinis poliškumas ryšį.

    5. Į 5V išėjimo uosto vairuotojo valdybos draudžiama prijungti išorinį įrenginį.Ji taikoma tik išoriniu potenciometru ir pereiti valdyba greičio reguliavimas ir atstatymas.

    6. Į "Signalas" terminalo dėl JYQD-V6.3E2 vairuotojo lenta yra variklio greitį impulso išėjimo signalas (push-pull išvestis), o maksimali išėjimo srovė yra mažesnė nei 5mA.

    Vairuotojas valdybos schema Vairuotojas valdybos schema su heatsink

    Elektros instaliacijos schema

    5V -----Vairuotojas valdybos vidaus išėjimo įtampa

    Signalo ---- Autotransporto greitis impulso signalo išvesties prievadą, 5V impulso signalą.

    1. Kontrolės uostas

    Z/F ---- Rotacijos krypties valdymo uostų.Prijunkite "5V" aukšto lygio, arba ne, prisijungimas į Priekį kryptimi, prisijunkite 0 V žemo lygio arba prisijungti prie GND yra priešinga kryptimi.

    VR ----Greičio kontrolės uosto.Analoginės įtampos linijinio greičio reguliavimas 0.1 v -5V, įėjimo varža yra 20K Omų ,susisiekti su GND, kai įvesties PWM greičio reguliavimas, PWM dažnis:1-20KHZ; darbo ciklas 0-100%

    GND —Naudoti Ratai valdybos vidaus kontrolės

    2. Maitinimo prievadas

    MA ----variklių etapas

    MB ---- variklių etapo B

    MC---- variklių etapo C

    GND----DC-

    VCC----DC +

    3. Naudoti ekranuotus laidus, jei vairuotojai valdyba turi daugiau nei 50 cm atstumu nuo variklio, kitaip jis gali sukelti nenormali vairavimo, turinčių įtakos įprastam naudojimui.

    4.Kontrolės uosto atstumas: 2.54 mm,Galia uosto atstumas:3.96 mm

    5. Atkreipkite dėmesį į izoliacijos tarp vairuotojo MOSFET ir heatsink ar montavimo plokštė.

    Matmenų brėžinys

    Žymos: skrpyan brushless variklis, dc vairuotojas variklis, brushless vairuotojo variklis, autotransporto valdybos vairuotojas, valdybos kontrolę brushless variklis, bldc, didelis motorinis vairuotojas, brushless variklio ratai, l6219 motor driver, brushless dc motor motoroleris.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai