Moteriški Policijos Pareigūnas Cosplay Kostiumas Helovinas Policininkas Vienodą Aprangą Bodycon Mini Suknelė su Kepurės Ženklelis, Diržas, Pirštinės ir Rankogaliai Moteriški Policijos Pareigūnas Cosplay Kostiumas Helovinas Policininkas Vienodą Aprangą Bodycon Mini Suknelė su Kepurės Ženklelis, Diržas, Pirštinės ir Rankogaliai Moteriški Policijos Pareigūnas Cosplay Kostiumas Helovinas Policininkas Vienodą Aprangą Bodycon Mini Suknelė su Kepurės Ženklelis, Diržas, Pirštinės ir Rankogaliai Moteriški Policijos Pareigūnas Cosplay Kostiumas Helovinas Policininkas Vienodą Aprangą Bodycon Mini Suknelė su Kepurės Ženklelis, Diržas, Pirštinės ir Rankogaliai Moteriški Policijos Pareigūnas Cosplay Kostiumas Helovinas Policininkas Vienodą Aprangą Bodycon Mini Suknelė su Kepurės Ženklelis, Diržas, Pirštinės ir Rankogaliai Moteriški Policijos Pareigūnas Cosplay Kostiumas Helovinas Policininkas Vienodą Aprangą Bodycon Mini Suknelė su Kepurės Ženklelis, Diržas, Pirštinės ir Rankogaliai

Moteriški Policijos Pareigūnas Cosplay Kostiumas Helovinas Policininkas Vienodą Aprangą Bodycon Mini Suknelė su Kepurės Ženklelis, Diržas, Pirštinės ir Rankogaliai

€24.02 €17.06
Yra sandėlyje
w27457

Elemento Tipas: Rinkiniai
Simbolių: Kita
Medžiaga: Poliesteris
Prekės Pavadinimas: YONGHS
Specialios Paskirties: Kostiumai
Sudedamosios dalys: Tranšėjos
Modelio Numeris: Policijos Pareigūnas Kostiumas
Kilmės: KN(Kilmės)
Lytis: MOTERIS
Šaltinio Tipas: Filmų ir TV

  • Rinkinį Sudaro : 1x Suknelė, 1x Skrybėlę, 1x Ženklelis, 1x Diržo, 1 Pora Rankogaliai, 1 Pora Pirštinių

    Būklė : Naujas, be tegus

    Medžiaga : Poliesteris

    Spalva : Juodas(kaip nuotraukose)

    Savybės:

    Moterų policijos pareigūnas kostiumas Helovinas policininkas vienoda apranga, kostiumas, suknelė suporuotas su skrybėlę, ženklelis, diržas, rankogaliai ir pirštines.

    Kostiumas suknelė su turn-žemyn apykaklės ir trumpomis rankovėmis, su policijos pleistras dešinėje krūtinės, ir diržo kilpos ties juosmeniu, virš kelio ilgis, slim fit.

    Priekiniai zip viršų uždarymo, lengva įdėti ir išjungti, didžiosios parodyti savo žavinga kūno kreivės.Super sklandžiai ir tampri medžiaga, patogi nešioti.

    Puikus Helovinas, karnavalai, barai, klubai, vaidmuo žaisti, maskuotis, karnavaliniai kostiumai suaugusiems kostiumai cosplay šalis.

    Skaitykite dydžio diagramos atsargiai, prieš užsakant.Plauti rankomis šaltame rekomenduojama.

    Dydžių lentelė siūlomi dydis yra tik informacinio pobūdžio.Jeigu jūsų matavimai yra slankiojo tarp dviejų dydžių, patarti pasirenkant didesnį dydį. (Matavimai parodyta dydžio diagramos žr. prekės matavimai, ne kūno) Žyma "Ne".Rekomenduojamas Dydis Biustas Liemens, Klubų Ilgis S 32.3"/82cm 27.6"/70cm 33.9"/86cm 29.9"/76cm M 33.9"/86cm 29.1"/74cm 35.4"/90cm 29.9"/76cm L L 36.2"/92cm 31.5"/80cm 37.8"/96cm 30.3"/77cm XL XL 37.8"/96cm 33.1"/84cm 39.4"/100cm 30.7"/78cm XXL XXL 39.4"/100cm 35.4"/90cm 40.9"/104cm 31.1"/79cm

    Draugiški Patarimai: dydis matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

    Žymos: cosplay, japonijos mokyklinę uniformą, biuro vienodą moterų, bodycon suknelė, aukso replika, michael scott marškinėliai, policijos diržo kilpos, baltos policijos kostiumas vyrams, korsetas moteris, surinkimo policijos ženklelį.

  • Atsiliepimai (2)

    • Pahan 1971

      Very nice the suit and I arrive very fast

    • Kirsten 40xk

      Niiice. I am 1.80 m (5'11") tall so the dress is a bit short for me. Received it in Canada after about 3 weeks

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai