Virdulys metalo. 3,2 l su švilpukas Mayer Boch 29460 Virdulys metalo. 3,2 l su švilpukas Mayer Boch 29460 Virdulys metalo. 3,2 l su švilpukas Mayer Boch 29460 Virdulys metalo. 3,2 l su švilpukas Mayer Boch 29460

Virdulys metalo. 3,2 l su švilpukas Mayer Boch 29460

€19.81
Yra sandėlyje
w2725

Prekės Pavadinimas: Mayer&Boch"

  • Aprašymas: Virdulys Mayer Boch yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno.Nerūdijančio plieno gaminiai nėra oksiduoti ir ne sugeria kvapus, todėl jūs visada gauti gamtos, turtingą skonį ir aromatą gėrimų.Patogioje fiksuota rankena pagaminta iš Bakelite, taip pat ant rankenos yra raktas į postringauti atidarymo mechanizmą.Į postringauti apie virdulys yra įrengta švilpukas antgaliu, kuris leidžia jums kontroliuoti procesą virimo ar šildymo vandens.Estetinės ir funkcinės, su modernaus dizaino, virdulys atrodys originalas bet kurioje virtuvėje.Tinka naudoti ant visų tipų plokštės, įskaitant indukcijos.Savybės: metalinis virdulys su švilpukas J. Medžiaga: nerūdijantis plienas.Rankena: Bakelite, nerūdijančio plieno.Plieno.Spalva: Juoda, sidabro.Apimtis: 3,2 l.Svoris: 820 g.Pakuotės Dydis: 22,5x22,5x23,5 cm.Kilmės šalis: Kinija.

    Žymos: kettl, indukcijos arbatinukas, virdulys plokštės, dujų arbatinukas, indukcijos virdulys, virdulys metalo, emalio virdulys su švilpukas, virdulys raudona, virdulys iš nerūdijančio plieno su švilpukas, dujų virdulys su švilpukas.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai