Fineblue F930 Belaidžių Ausinių ir Fineblue F930 Belaidžių Ausinių ir Fineblue F930 Belaidžių Ausinių ir Fineblue F930 Belaidžių Ausinių ir Fineblue F930 Belaidžių Ausinių ir Fineblue F930 Belaidžių Ausinių ir

Fineblue F930 Belaidžių Ausinių ir "Bluetooth" Ausinės Fone de ouvido Už Telefono Skambučius Priminti Vibracijos Dėvėti Įrašą Auriculares

€14.29 €11.43
Yra sandėlyje
w27046

Atsparumas: 32ΩΩ
Jautrumas: 120±3dBdB
Valdymo Mygtukas: Taip
Atsparus vandeniui: No
Paramos PROGRAMĄ: No
Sertifikavimo: NĖRA
Su Mikrofonu: Taip
Belaidžio Tipas: "Bluetooth"
Aktyvus Triukšmą Slopinantis: No
Jungtys: NĖRA
Garso Valdymas: No
Komunikacijos: Belaidžio
Linijos Ilgis: 0,3 mm
Yra bevielis: Taip
Parama Atminties Kortelės: No
Prekės Pavadinimas: FineBlue
Stilius: Ausies Kabliuko
Kilmės: KN(Kilmės)
Funkcija: Bendra Ausinių
Modelio Numeris: Fineblue F930
Vocalism Principas: Dinamiškas

  • Apie šią prekę

    【Ištraukiama Bluetooth " laisvų Rankų įranga】Valdymo laidas su mygtuku; kabelinė nemokamai iš tangling, Jūs galite įdėti ją į kišenę ar maišelį su kitų nedidelių objektų be bałagan arba įrašą į savo audiniu.

    【Laisvų rankų įrangą Belaidžiu Ausinių】Šios "Bluetooth" Ausinės leidžia jums palikti savo telefono ir rinkiniai, jūsų rankos lieka laisvos, dėl kitų dalykų, bet ne praleisti bet skambutį.Kai ateina skambutis, ji bus jums priminti, su vibracija.

    【Įrašą APIE "Bluetooth" Ausinių】Apykaklės įrašas ir lanksčios traukiant dizainas yra ne įlinkti už rėmelio ir ne skaldyti, kuri yra nurodyta tvarka.Tai patogu klipas pagal jūsų apykaklės ir lengvai atlikti.

    【Sumažinti triukšmo ir Kristalų Skamba】built-in HD mikrofonas su pažangios triukšmo mažinimo technologija siūlo crystal clear garso ir natūralų garsą, leidžia jums mėgautis aukštos kokybės muzika ir aiškiai telefono skambučius kur.

    【Multi Applycations】Vieną ausyje "bluetooth" laisvų rankų įranga pateikti aiškiai counds.Patogumą dėvėti, geros Automobilių vairuotojai , verslininkai, suderinama gerai dauguma prietaisu su "bluetooth" funkcijos.

    Žymos: "bluetooth" headfree, F960, atrakcija "bluetooth" ausinės, remax rm, f990, katė mergina marškinėliai, "Lenovo" X18, HESTIA, earpiec, b71.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai