2 Vnt. Magnetinių Kabliukai 22kg Sunkiųjų Magnetas Su Swiveling Karabinai Magnetas Snap Kablys vidaus/Lauko Kabo Maišelis Virtuvės Gar 2 Vnt. Magnetinių Kabliukai 22kg Sunkiųjų Magnetas Su Swiveling Karabinai Magnetas Snap Kablys vidaus/Lauko Kabo Maišelis Virtuvės Gar 2 Vnt. Magnetinių Kabliukai 22kg Sunkiųjų Magnetas Su Swiveling Karabinai Magnetas Snap Kablys vidaus/Lauko Kabo Maišelis Virtuvės Gar 2 Vnt. Magnetinių Kabliukai 22kg Sunkiųjų Magnetas Su Swiveling Karabinai Magnetas Snap Kablys vidaus/Lauko Kabo Maišelis Virtuvės Gar 2 Vnt. Magnetinių Kabliukai 22kg Sunkiųjų Magnetas Su Swiveling Karabinai Magnetas Snap Kablys vidaus/Lauko Kabo Maišelis Virtuvės Gar 2 Vnt. Magnetinių Kabliukai 22kg Sunkiųjų Magnetas Su Swiveling Karabinai Magnetas Snap Kablys vidaus/Lauko Kabo Maišelis Virtuvės Gar

2 Vnt. Magnetinių Kabliukai 22kg Sunkiųjų Magnetas Su Swiveling Karabinai Magnetas Snap Kablys vidaus/Lauko Kabo Maišelis Virtuvės Gar

€10.65 €4.90
Yra sandėlyje
w26957

Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Geležies

  • Aprašymas

    Su mūsų magnetinės kabliai, jūs galite lengvai ir greitai organizuoti savo virtuvės / garažas / namų / darbo / biuro patalpų, nereikia jokių įrankių.Greitai ir lengvai surenkama.Įdėti juos į bet magnetiniu paviršiumi.Ne audra.Jokių skylių.Jokių bėdų.Didžiosios nuolat arba laikinai naudoti.

    Savybės

    - Spalva: Mėlyna.

    - Medžiaga: Magnetas.

    - Dydis: 5.5 x 2.5 x 2 cm.

    - Mūsų magnetinės kabliukai pagaminti iš stipriausių neodimio magnetas, kuris gamina intensyviai traukos jėgą, kuri laiko iki nuostabi 22kg.

    - Diegimas yra paprastas, tiesiog prijungiant ją prie metalo sur fa ce.Ne skylėms, jokių lipnių likučių, nereikia jokių įrankių ir ne įbrėžimams ant jūsų baldų.

    - Puikiai tinka tiek vidaus, tiek ir lauko naudojimui, pvz., savo namų, virtuvės, biuro, garažas, sandėlis, šaldytuve ar netgi kruizinių kabinos.

    - Mūsų kabliukai funkcija korozijai ir rūdžių.Lengva numatyti, super patvarumo, nei aliuminio, kuris užtikrina ilgesnį laiką naudoti.

    - Kompaktiško dydžio, lengvas ir labai stiprus kabinti pajėgumus, kad būtų galima greitai ir lengvai tvarkyti jūsų namus ar biurą ir padaryti juos labiau erdvus ir tvarkingas.

    Žymos: bonsai, trikampis karabinai kempingas, miniatiūriniai karabinai, magnetas neodimis, sunkiųjų stiprus magnetas, kablys, carabin, šuo pavadėlio kablys, pakaba magnetas, magnetas paieška, kablys neodimio.

  • Atsiliepimai (3)

    • Dml Kursk

      Class here

    • Dubrovin Maksim

      Delivery month.

    • Olya Kashtanka

      Newly received and tested, tremendous strength of these magnets, much better than expected

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai