Vario milteliai 400G Šviesios Aukso spalvos Dažų Danga Automobilių Dangas, Dailė ir amatai Vario milteliai 400G Šviesios Aukso spalvos Dažų Danga Automobilių Dangas, Dailė ir amatai Vario milteliai 400G Šviesios Aukso spalvos Dažų Danga Automobilių Dangas, Dailė ir amatai Vario milteliai 400G Šviesios Aukso spalvos Dažų Danga Automobilių Dangas, Dailė ir amatai Vario milteliai 400G Šviesios Aukso spalvos Dažų Danga Automobilių Dangas, Dailė ir amatai Vario milteliai 400G Šviesios Aukso spalvos Dažų Danga Automobilių Dangas, Dailė ir amatai

Vario milteliai 400G Šviesios Aukso spalvos Dažų Danga Automobilių Dangas, Dailė ir amatai

€31.05 €26.40
Yra sandėlyje
w26420

Pakavimas: Butelis
Medžiaga: Metalo
Modelio Numeris: POLICININKAS-455
Tipas Didmeninės: No
spalva: Auksas
Rinkinys Tipas: No
Prekės Pavadinimas: goldburg
Naudoti: Danga

  • Aukso milteliai Aukso perlas pigmentas dažų keramikos miltelių ir dažų danga Automobilių Dangas, dailė ir amatai

    spalva : Aukso Pakuotės :400 g/butelis

    Naudojimas

    Ji yra specialiai naudojamos Budos statulos, šventyklos, senoviniai pastatai, reklama plokštės, apdailos projektus, viešbučiai, šokių salės, žaislai, giliaspaudės spausdinimo, šilkografija, dažų, plastikų, dažų, amatų, miltelių danga ir kt.g/butelis

    Kaip naudoti ?

    1000ml naftos dingsta (arba vandens pagrindu aišku, kailis)+ 100g miltelių sumaišyti naudoti,jei (riebi), jei jausmas yra tirštas, galima šiek tiek pridėti tina vandens praskiedimo; if (vandens pagrindu) gali įpilkite vandens, skiesti tolygiai ,purkštuvu, teptuku, taip pat yra gerai .

    Pristatymas naudojimo taisyklės

    1.Prekės bus išsiųstos per 48 valandas po visiško apmokėjimo gavimo. 2.Mes laivas visame pasaulyje su flat rate shipping Honkongo (Kinija) Oro paštu.šis tarptautinis užsakymą gali užtrukti ilgiau atvykti, Paprastai shippment, kad visame pasaulyje naudojama imtis 8 25 darbo dienas, išskirti, Šeštadienis & Saulės. 3.vežimas yra tiesiogiai siųsti paprastu oro paštu.ji paprastai trunka nuo 10 iki 25 darbo dienų.dėl variacijos pašto paslaugų įvairiose aresas ,kai kurios sritys gali trukti ilgiau(20-60days),tokių kaip :Italija, rusijos federacijos, Čilės, Argentinos, Tailando , nors mes laivo elementus, oro paštu.mes primygtinai rekomenduojame pirkėjų, kurie iš šių mini šalį būtų geriau pasirinkti $2 draudimo atveju pasimesti. 4.Mes taip pat gali būti express post DHL(5-8 dienų) arba UPS(4-5 dienas).Kaina yra aukštesnė nei standartinių pašto, apie$ 20 ar didesnis.Jei norite post by DHL, ar AVS UPS, prašome susisiekti su mumis. 5.Jei jūs iš atokioje vietovėje, laivybos kaina yra aukšta, todėl jūs turite mokėti daugiau!

    Grąžinimo Politika

    1 Mes esame atsakingi už prekę žalą, iki jūsų prašymo gavimo.Prašome susisiekti su mumis per 30 dienų nuo gavimo dienos ir priimti nuotrauka ant pažeisto elemento, mes, kad grąžinamoji išmoka už sugadintą prekę. 2, Jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis per 30 dienų nuo gavimo ir leiskite mums žinoti, kodėl. 3 Kaip ilgai, kaip jūsų prekės vis dar yra nauja būklės, mums bus malonu grąžinti pinigus , arba galite paprašyti punktas keistis. 4 Mums reikės priimti ir tikrinti grąžą prieš grąžinamosios išmokos arba mainus bus suteikta.Grąžinimo siuntimo mokestį apmoka Pirkėjas.Mes ne grąžinti siuntimo išlaidas.

    Atsiliepimai

    Mes tikimės, kad gauti jūsų teigiamus atsiliepimus .

    Žymos: aukso lapų lapas, ROMA, mini cooper, policininkas amatų cosplay, cerio oksido 100g baltos spalvos, gold dažai medienai, baigimo foto studija fonas, aliuminio popierius, dažų žalia, automobilių pulkas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Rea Rajlic

      Perfect. Good product. Congratulations

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai