WISECOCO Naujas Originalus 2000mAh Baterija Prestigio Wize Q3 DUO PSP3471 Smart Mobilųjį telefoną laikant Su Sekimo Numerį WISECOCO Naujas Originalus 2000mAh Baterija Prestigio Wize Q3 DUO PSP3471 Smart Mobilųjį telefoną laikant Su Sekimo Numerį WISECOCO Naujas Originalus 2000mAh Baterija Prestigio Wize Q3 DUO PSP3471 Smart Mobilųjį telefoną laikant Su Sekimo Numerį WISECOCO Naujas Originalus 2000mAh Baterija Prestigio Wize Q3 DUO PSP3471 Smart Mobilųjį telefoną laikant Su Sekimo Numerį WISECOCO Naujas Originalus 2000mAh Baterija Prestigio Wize Q3 DUO PSP3471 Smart Mobilųjį telefoną laikant Su Sekimo Numerį

WISECOCO Naujas Originalus 2000mAh Baterija Prestigio Wize Q3 DUO PSP3471 Smart Mobilųjį telefoną laikant Su Sekimo Numerį

€11.24 €10.12
Yra sandėlyje
w26223

Telefono Tipas: Smartfon/Smart Mobilųjį telefoną
Gamybos metu: Naujausias gamybos
Originalus ar Ne: Suderinamas
Kokybė: Aukštos Kokybės
Talpa: Didelės Talpos
Baterijos Talpa(mAh): 1801mAh-2200mAh
Savybės: Li-jonų Polimerų keičiama baterija
Prekės Pavadinimas: Wisecoco
Kokybės Sertifikavimo: FCC
Modelio Numeris: Išmanusis telefonas/Smart Mobilųjį telefoną

  • WISECOCO Naujas Originalus 2000mAh Baterija Prestigio Wize Q3 DUO PSP3471 Smart Mobilųjį telefoną laikant Su Sekimo Numerį

    100% Patikrintas / atsargų Visi sklypas su sekimo numerį, Prašome susisiekti su didmeninės kainos, palankios kainos bus pasiūlyta birių kad Labai geros kokybės ir didelio kiekio atsargų dabar.

    Prašome atidžiai perskaityti šiuos prieš perkant. ( Kai jūs perkate, jūs sutinkate su šiomis sąlygomis. )

    1. Kai gausite paketą, prašome neatidaryti sklypo iš karto.Prašome naudoti mobilųjį telefoną, ar kamera įrašo visą vaizdą.Jei radote produktą, sugadintas,produktų skaičius yra neteisingas,Arba modelis neatitinka produkto.Prašome susisiekti su mūsų įmonės darbuotojai iš karto,Mes jums priimtiną atsakymą kaip įmanoma greičiau.(Jei nenorite įrašyti pilną vaizdo įrašą,mums Pasakė, kad produktas yra skaldytų, produktų skaičius yra ne teisė, modelis nesutampa.Mes negalime pripažinti.Mes turime pagrindo manyti, kad pirkėjas pats savaime nėra tinkamai įrengti, kad sukelti žalą, Melagingą pranešimą produkto kiekis.Tikimės, kad jūs galite suprasti.) Filmuoti Tai labai labai svarbu !!!

    4. Prašome atidžiai stebėti gaminio nuotraukos ir gaminio modelius,Nes daug produktų modeliai yra labai panašūs.Kai nesate tikri, kad jūsų telefono modelio, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą.Jei pirkėjas pats nusipirkau negerai produktą,Mes negali būti laikomas atsakingu.

    5. Dėl skirtingų gamybos partijų, gali būti subtilus skirtumai tarp produktų ir nuotraukas, Tai neturi įtakos produkto kokybei.

    6. Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes ją išspręsti, gerai jums.Nereikia atidaryti ginčų atsainiai.

    Rusijos Draugui Prašome Atkreipti Dėmesį: - užpildykite tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės, kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau .Mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia, kad klientas nesuteikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.Aprašymas 100% WISECOCO Nauji Aukštos Kokybės Ličio jonų Baterijos Pakuotė:1 VNT Baterija Pridėti Į Krepšelį Ir Sekite Mūsų Parduotuvėje turi Pirmenybę Pristatymo!

    Siuntos, Siunta gali būti padaryta pagal žemės baterijas, yra reguliuojamos kaip pavojingus daiktus. (logistikos įmonės pavadinimas: Kinija Paštu, Oro Paštu) .Mes bus išsiųsti jūsų paketas 2~3 dienas su sekimo numeriu.Galite patikrinti paketų būseną adresu:

    Jei sekimo informacija rodo, kad siuntinys pasiekė vietos pašte, o tu negali gauti.Prašome susisiekti su pašto skyriaus darbuotojai ir jiems pasakyti savo paketą sekimo numerį.

    Po pardavimo

    Siūlome 1 metų kokybės garantija!Prisiimti atsakomybę už nuostolius ir žalą, tranzito metu!Garantija išbandyti griežtai po vieną prieš pristatant!

    Susisiekite su mumis, Jei jūs norite pirkti iš didelių partijų, prašome susisiekti su mumis dėl geresnių kainų.Jei pastebėjote kokių nors klausimų apie mūsų daiktų ar paslaugų, būti laisvai susisiekti su mumis.Mes padarysime viską, kad tarnauti jums.

    Ateiti ir pirkti naują bateriją DABAR!

    Gaivus jūsų telefoną!

    Dėmesio Laikyti bateriją nuo ugnies ir aukštos temperatūros zonoje.Saugoti nuo 32 laipsnių pagal celsijų, ir 140 laipsnių pagal celsijų. (0~45 Celsijaus laipsnis) Niekada padaryti apygardos trumpas arba išspausti baterija.Neardykite, neatidarykite, ardyti tai, ar ją naudoti drėgnose ar koroziją skatinančioje aplinkoje.

    Žymos: s6000, prestige psp3471, psp3471, psp3471 apsaugos atveju, nubija žaisti, telefonas q3, 7000mah telefono, 510 Sriegis, baterija duo, baterija ego.

  • Atsiliepimai (1)

    • Kinglade

      Seems to be working. Let's see how long it takes.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai