YONGNUO YN128 Žiedas Šviesos Ringlight Led Telefono Kamera Fotografijos Žiedas Šviesos YONGNUO YN128 Žiedas Šviesos Ringlight Led Telefono Kamera Fotografijos Žiedas Šviesos YONGNUO YN128 Žiedas Šviesos Ringlight Led Telefono Kamera Fotografijos Žiedas Šviesos YONGNUO YN128 Žiedas Šviesos Ringlight Led Telefono Kamera Fotografijos Žiedas Šviesos YONGNUO YN128 Žiedas Šviesos Ringlight Led Telefono Kamera Fotografijos Žiedas Šviesos YONGNUO YN128 Žiedas Šviesos Ringlight Led Telefono Kamera Fotografijos Žiedas Šviesos

YONGNUO YN128 Žiedas Šviesos Ringlight Led Telefono Kamera Fotografijos Žiedas Šviesos "iPhone", "Samsung", "Canon ""Nikon" Fotoaparato Led Vaizdo Šviesos

€57.49 €31.62
Yra sandėlyje
w24530

Pakuotė: Taip
Kištuko standartas: ES Plug
Tipas: žiedas led žiedo, šviesos, vaizdo, šviesos, kameros apšvietimas
Spalvos Temperatūra: Bi-color 3200K-5600K
Kištukas: Universalus
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: yongnuo
Tipas 2: foto šviesos diodų (led vaizdo šviesos
Punktas: žiedas šviesos studija šviesos ringlight fotografijos apšvietimas

  • YONGNUO YN128 Selfie Žiedas Šviesos Portable Led Flash Kamera Telefoną Fotografijos Didinant Šviesos "iPhone", "Samsung" Canon Nikon

    Pastaba:Prašome palikti pranešimą:Kuri spalva jums reikia.Paprastai, mes išsiųsti White jums.

    YONGNUO YN128 yra naujas nešiojamas papuošti LED lemputė specialiai sukurta vaizdo ir selfie.Ji priima žiedinių išvaizdą dizainas.Teigiami užpildyti šviesa minkštesnė ir daug vienodas, puikus šūvio laimikis-žibintai gali būti pasiektas.

    Savybės:

    * Šešėlis-nemokamai

    128pcs 110° plataus kampo SMD LED karoliukai suteikti 7.6 M didelės išėjimo galios ir sunaudoja mažai energijos.Baltos spalvos filtrą ir CRI≥95 užtikrinti pakankamai, subalansuota natūrali šviesa, šešėlis-nemokamai diafragmos poveikį.

    * Profesionaliai Pritraukia Gerbėjų

    Specialiai sukurta vaizdo ir selfie, YN128 LED šviesos šaltinis yra švelni ir minkšta.Su YN128, jūsų oda yra natūralus baltas, jūsų veido kontūras yra stereo garso ir vaizdo kokybė ir nuotraukų kokybė yra puikūs ir tobula.

    * Gimęs būti Optimalus

    Tiesiog sukant raktą į priekį, jūs galite reguliuoti šviesos ryškumą nuo 0-100% ir spalvos temperatūra 3200-5500K.Tamsiai arba ryškiai geltonos arba baltos spalvos, priklauso nuo jūsų.

    * Patikimas Šviesos Šaltinis

    Priimti YONGNUO nuosavybės LED vairavimo technologija, YN128 s galia yra stabler; nelygumai ir stroboskopinio "flash" galima efektyviai išvengti.taigi ir fotografavimo poveikis yra labiau patikimas.

    * Kampinis Išvaizda

    Skersmuo 27.5 cm, YN128 priima šio kampinis skydelis imtis žavinga sugautų žuvų kiekio-žibintai.Viduryje yra nešiojami foto apkabos.Tai geros išvaizdos, lengvas ir nešiojamas.

    * Užpildyti Šviesos Kampas-nemokamai

    Butas stovas yra tvirtas ir jos ašigalis yra kampas reguliuojamas.Taip pat galite pritvirtinkite jį ant fotoaparato.

    *Mikro USB Prievadą Išorinis Maitinimo šaltinis

    3 elektros tiekimo būdai - telefono kroviklį, nešiojamų, maitinimo blokas ir kompiuterio USB prievadą.

    Techniniai duomenys:

    Gamintojas: YONGNUO

    Modelis: YN128

    Spalva: Balta / Rausva (Pasirinktinai)

    Šviesos Šaltinis: 128pcs SMD Led

    Spalvos Temperatūra: 3200-5500K

    Šviesos Kampas: 110°

    Spalva Skaityti Indeksas: ≥95

    Išėjimo Galia: 7.6 M

    Šviesos: 1024LM

    Vidutinis tarnavimo laikas: 50000hrs

    Prekės Dydis: 27.5 * 26.7 * 1.8 cm / 10.8 * 10.5 * 0.7"

    Prekės Svoris: 254.5 g / 9oz

    Pakuotės Dydis: 29.3 * 28 * 5.2 cm / 29.3 * 11 * 2"

    Pakuotės Svoris: 1065g / 37.6 oz

    Paketų Sąrašo:

    1 * Šviesos Žiedas

    1 * Bazės

    1 * Kolonų

    1 * Kamuolį Galva

    1 * USB Kabelis

    1 * Vartotojo Instrukcija(Anglų/Kinų)

    Pastaba:

    Fotoaparato ir išmaniojo telefono nėra įtraukti.

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.automotoplius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.automotoplius.lt!

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

    Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

    Žymos: blykste yongnuo, yongnuo, lempos šaudyti, led yongnuo, spalvų led vaizdo šviesos, lempos žiedas, žiedas yongnuo, žiedas sieniniai šviestuvai, "flash" youngnuo, yn300 air ii.

  • Atsiliepimai (2)

    • Traceylou8

      Bought the second one. Very convenient fastening.

    • Jade Anubis

      Is exactly like the picture. Very satisfied. Will indicate very and buy with you. Arrived ahead of time.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai