Svetimų Kitty Svetimų Kitty Svetimų Kitty Svetimų Kitty Svetimų Kitty Svetimų Kitty

Svetimų Kitty "Europa 2020" Moterų Suknelės, Gėlių Spausdinimo Prarasti V-kaklo, Ilgas Švelnus prancūzijos Elegantiškas Prašmatnus Rudenį Moterų Mados Drabužiai

€30.22 €16.02
Yra sandėlyje
w24204

Modelio Numeris: K094-9517[E2]
Kilmės: KN(Kilmės)
Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
Modelio Tipas: Spausdinti
Amžius: Amžius 18-35 Metų
Siluetas: Laisvas
Prekės Pavadinimas: Svetimų Kitty
Talėja: imperija
Apdaila: NĖRA
Sezonas: Rudenį
Iškirpte: V-Kaklo
Medžiaga: Poliesteris
Suknelės Ilgis: Kulkšnies Ilgis
Stilius: Streetwear
Lytis: MOTERIS
Rankovės Stilius: Reguliariai

  • Pastaba:

    1.Nes šviesos ir kompiuterio ekrane rodyti, nekilnojamojo spalvos gal šiek tiek kitoks modelis.mes pažadame, kad stilius yra tas pats.Prašome suprasti.Ačiū!

    2.Prašome leisti 1 - 3cm skirtumai dėl vadovo matavimo,įsitikinkite, kad patikrinti savo kūno matavimas tikrai rungtynes šis rinkinys (Visos matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

    Kreipkitės į mus: 1.Jei turite problemų, custom arba importo mokesčių.prašome susisiekti su mumis prieš užsakymą.nedvejodami kreipkitės į mus jokių problemų, kai jums padaryti užsakymą,mes bus būti pacientas gali gerbiami klientai. 2.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai,prašome nepalieka blogų atsiliepimų tiesiogiai,tiesiog susisiekite su mumis pirma,mūsų darbuotojai suteiks stengiamės jums padėti spręsti problemas,ačiū!!!Ačiū už suteiktą galimybę palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei negavote prekės,jums galite susisiekti su mumis,mes spręsti jums.mes bandysime viską, kad suteikti jums geriausias paslaugas. 3.Visus laiškus bus atsakyta per 1-3working dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome piktintis savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

    Žymos: madison alaus raudona suknelė, 2020 džemperis moterims, harley quinn plakatas, sonic palaidinukė, bohemian prašmatnus suknelė, suknelė prancūzijos, bella hadid, afrikos dashiki maxi suknelė, motociklo pakreipti, hello kitti.

  • Atsiliepimai (1)

    • Emilyb101

      The ゃしんどおりです

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai