Push-Up Stovas, Lenta su Rankena Fitneso Sulankstomas Push Up Valdybos Raumenų Mokymo Treniruotės Joga Push-Up Stovas, Lenta su Rankena Fitneso Sulankstomas Push Up Valdybos Raumenų Mokymo Treniruotės Joga Push-Up Stovas, Lenta su Rankena Fitneso Sulankstomas Push Up Valdybos Raumenų Mokymo Treniruotės Joga Push-Up Stovas, Lenta su Rankena Fitneso Sulankstomas Push Up Valdybos Raumenų Mokymo Treniruotės Joga Push-Up Stovas, Lenta su Rankena Fitneso Sulankstomas Push Up Valdybos Raumenų Mokymo Treniruotės Joga Push-Up Stovas, Lenta su Rankena Fitneso Sulankstomas Push Up Valdybos Raumenų Mokymo Treniruotės Joga

Push-Up Stovas, Lenta su Rankena Fitneso Sulankstomas Push Up Valdybos Raumenų Mokymo Treniruotės Joga

€14.65 €11.29
Yra sandėlyje
w24169

Funkcija 7:
3 funkcija:
Funkcija 1:
Funkcija 6:
Funkcija 5:
2 funkcija:
4 funkcija:
Taikoma Fitneso Įranga: Kita
Modelio Numeris: Push-Up Stovas Valdyba
Drop laivyba: Parama
Lytis:
Pareigos:

  • Kulka Taškų:

    1、16-in-1, Push-Up Valdyba: push-up lentos funkcijų įvairių spalvų kodais, kurie yra naudojami specifiniai raumenys, krūtinės raumenys ir pilvo raumenis, rankos raumenys ir dusia nugaros, krūtinės (mėlyna), pečių (raudona), nugaros (geltona), tricepsas(žalia).

    2、Skatinti Naudotis: sunkiųjų "plug and play" push up valdybos sistema turi kelias pozicijas ir kampų.Vos 30 minučių per dieną, galite pasinaudoti raumenis, ir jūs galite padidinti savo organizmo aukštyn ir žemyn stiprumą, deginti kalorijas ir numesti svorio.

    3、Sulankstomas Valdyba: push-up valdyba yra skirtas namų mokymas tampa lengviau imtis ir pasiimti.Ir ji yra paprasta naudoti, tiesiog vieta rankeną į norimą padėtį.Stumdomas apvalus užpildas suteikia viršutinė paspaudus plokštė labiau stabili, ir saugiau naudoti.

    4、Premium Rankena: Į silikonas/ABS rankena gali išvengti slydimo, nesirūpindami prakaitavimas.Ir push-up valdyba siūlo aukštos kokybės ABS plastiko būti įmonė, kuri nėra lengva sulaužyti arba sugadinti, saugiau, sulankstomas ir lengvai atlikti.

    5、Masto Programos: push-up lentos gali padėti visiems-vyrams ir moterims, profesionalūs sportininkai ar pradedantiesiems.Jūs galite naudoti ją joga, pasirengimo treniruotės, stiprumo mokymas ir kt.

    1.16-in-1, Push-Up Valdyba: push-up lentos funkcijų įvairių spalvų kodais, kurie yra naudojami specifiniai raumenys, krūtinės raumenys ir pilvo raumenis, rankos raumenys ir dusia nugaros, krūtinės (mėlyna), pečių (raudona), nugaros (geltona), tricepsas(žalia).

    2.Skatinti Naudotis: sunkiųjų "plug and play" push up valdybos sistema turi kelias pozicijas ir kampų.Vos 30 minučių per dieną, galite pasinaudoti raumenis, ir jūs galite padidinti savo organizmo aukštyn ir žemyn stiprumą, deginti kalorijas ir numesti svorio.

    3.Sulankstomas Valdyba: push-up valdyba yra skirtas namų mokymas tampa lengviau imtis ir pasiimti.Ir ji yra paprasta naudoti, tiesiog vieta rankeną į norimą padėtį.Stumdomas apvalus užpildas suteikia viršutinė paspaudus plokštė labiau stabili, ir saugiau naudoti.

    4.Premium Rankena: Į silikonas/ABS rankena gali išvengti slydimo, nesirūpindami prakaitavimas.Ir push-up valdyba siūlo aukštos kokybės ABS plastiko būti įmonė, kuri nėra lengva sulaužyti arba sugadinti, saugiau, sulankstomas ir lengvai atlikti.

    5.Platus Programos: push-up lentos gali padėti visiems-vyrams ir moterims, profesionalūs sportininkai ar pradedantiesiems.Jūs galite naudoti ją joga, pasirengimo treniruotės, stiprumo mokymas ir kt.

    Specifikacijas(apie):

    Medžiaga: eco-friendly ABS

    Push-up lentos dydis: 67.2*19.5*2cm/26.4*7..6*0.78 colio

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Push-Up Valdyba

    2*Rankena

    Žymos: priedų sporto salė, push up mokymo sistema, krepšelį kriauklė, su push up, push up stovas, sporto muscul, valdybos joga, treadmil, 3d aukšte vonios kambarys, naudotis stovo.

  • Atsiliepimai (1)

    • Danil8 55

      A good gift for yourself, your loved one and your body. Right away... 2 Times! :) Put it in the kitchen. Now every time I go to the fridge, I accept the "emphasis lying down" and "earn" a piece of sausage. Delivery to Omsk 48 days, "to the door" (sdek). I recommend this product and this seller.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai