20CM Airbus a350 iš Oro Amerikos DELTA Airways Metalų Lydinio, Diecast Plokštumoje Modelis Aviakompanijų Lėktuvo Orlaivių Dovana Kolekcines Ekranas 20CM Airbus a350 iš Oro Amerikos DELTA Airways Metalų Lydinio, Diecast Plokštumoje Modelis Aviakompanijų Lėktuvo Orlaivių Dovana Kolekcines Ekranas 20CM Airbus a350 iš Oro Amerikos DELTA Airways Metalų Lydinio, Diecast Plokštumoje Modelis Aviakompanijų Lėktuvo Orlaivių Dovana Kolekcines Ekranas 20CM Airbus a350 iš Oro Amerikos DELTA Airways Metalų Lydinio, Diecast Plokštumoje Modelis Aviakompanijų Lėktuvo Orlaivių Dovana Kolekcines Ekranas 20CM Airbus a350 iš Oro Amerikos DELTA Airways Metalų Lydinio, Diecast Plokštumoje Modelis Aviakompanijų Lėktuvo Orlaivių Dovana Kolekcines Ekranas 20CM Airbus a350 iš Oro Amerikos DELTA Airways Metalų Lydinio, Diecast Plokštumoje Modelis Aviakompanijų Lėktuvo Orlaivių Dovana Kolekcines Ekranas

20CM Airbus a350 iš Oro Amerikos DELTA Airways Metalų Lydinio, Diecast Plokštumoje Modelis Aviakompanijų Lėktuvo Orlaivių Dovana Kolekcines Ekranas

€20.41 €18.37
Yra sandėlyje
w24053

Modelio Numeris: 1005
Įspėjimas: NĖRA
Masto: 1
Tipas: Lėktuvas
Savybės: diecast
Medžiaga: Metalo
Prekės Pavadinimas: RIBOW
Amžius: < 3 metai

  • Produkto Aprašymas: 1), Tipas: Lėktuvo Modelis 2) Medžiaga: Lieti kūno wing 3) Dydis (tinka): Ilgis:20cm, Plotis:18cm 4) Būklė: naujas 5) Ateiti su plastiko stovas

    Pristatymas

    Nemokamas pristatymas visame pasaulyje Kinija Paštu, Oro Paštu.Paprastai visi užsakymai bus išsiųsti per 5 darbo dienas.

    Grįžti Mainų politikos

    Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija, jei yra kokybės problemų, jūs galite grąžinti prekę mums savo pradinę būklę, grąžinimo ar keitimo.Prieš paštu mums atgal prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

    Klientų Pasitenkinimas

    Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo ir tikimės ilgalaikio bendradarbiavimo su jumis!

    Atsiliepimai

    1. Jūsų satisfation yra tai, ką mes, dirbantys.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.

    2. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes džiaugiamės, kad išspręsti bet kokią problemą.

    Žymos: oro linijų lėktuvas modelis, 3d spausdintuvas dalių delta, airplan modelis, metalo plokštuma, orlaivių metalo, airplan, diecast orlaivių modelių metalo, lėktuvo remot, sklandytuvas, hat "airbus".

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai