Nešiojamų LED Veidrodėliai Skaitmeninis Bluetooth Garsiakalbiai, Žadintuvas, MP3, FM Radijas Nešiojamų LED Veidrodėliai Skaitmeninis Bluetooth Garsiakalbiai, Žadintuvas, MP3, FM Radijas Nešiojamų LED Veidrodėliai Skaitmeninis Bluetooth Garsiakalbiai, Žadintuvas, MP3, FM Radijas Nešiojamų LED Veidrodėliai Skaitmeninis Bluetooth Garsiakalbiai, Žadintuvas, MP3, FM Radijas Nešiojamų LED Veidrodėliai Skaitmeninis Bluetooth Garsiakalbiai, Žadintuvas, MP3, FM Radijas Nešiojamų LED Veidrodėliai Skaitmeninis Bluetooth Garsiakalbiai, Žadintuvas, MP3, FM Radijas

Nešiojamų LED Veidrodėliai Skaitmeninis Bluetooth Garsiakalbiai, Žadintuvas, MP3, FM Radijas

€11.11 €9.11
Yra sandėlyje
w24020

Modelio Numeris: radijo žadintuvas
Tipas: Bell Žadintuvas
Išėjimo Galia: 5W
"Bluetooth": 5.0
Forma: Vieno Veido
Ekrano Tipas: led
Formos: Aikštė
Funkcija: Atidėjimo Funkcija
Perdavimo atstumas: 10M
Motivity Tipas: Skaitmeninis
Įkrovimo Įtampa: 5v-1a
Dažnio atsakas: 80Hz-20KHz
Medžiaga: Plastikiniai
Stilius: Modernus
TF Kortelė: parama TF (didžiausia parama 16G)
Pakuotės Turinys: 1 * radijo žadintuvas
Kilmės: KN(Kilmės)

  • [Dvigubas Žadintuvas Dizainas]: yra du atskiri žadintuvai, kad gali būti nustatyti ir naudoti savarankiškai.Be vidinio žadintuvo skambėjimo tonai, taip pat galite nustatyti melodijos FM arba TF kortelę muzikos, garsumą signalą, o signalo įkeldami savo mėgstamas dainas į Mikro-SD atminties kortelę (neįtraukta).Signalo garsumo palaipsniui didėja pažadinti jus.

    [Skambinimas laisvų rankų įranga ir FM Funkcija]: integruotas mikrofonas laisvų rankų skambučių telefonu.Kai kalbate telefonu, naudoti garsiakalbį kaip garsiakalbio ir laisvai įdėti savo rankas kartu su built-in mikrofono.Patogioje už savo gyvenimą.

    "Bluetooth" garsiakalbis ir FM radijas yra 2 in 1, ir gali lengvai gauti FM radijo klausytis bet kada, bet kur.Siekiant sutaupyti pinigų, nereikia pirkti FM radiją.Patogioje už savo gyvenimą.

    [LED Ekranas Dimmer]: Didelis LED sn vaizdo, laiko ir turinio, glaustai, parama trimis skirtingais šviesumo koregavimas, skaityti prieš miegą ir kartu miega po miegą; ryškumas gali būti lanksčiai reguliuoti.Patalpų temperatūra (°C arba °F) rodo, kad žadintuvas, baterija yra aiškiai matomas, skaičius yra pakankamai didelis, ir tai lengva pamatyti.

    [Veislės Atkūrimo Parinktys]: "bluetooth" belaidžio ryšio atkūrimas, kortelių atkūrimas, o laidu perklausa, mėgautis įvairių būdų, kaip žaisti muzikos, su savo pasirinkimą.

    [Šokiruojantis bass-sunkiųjų]: Su dviem 40MM dideli garsiakalbiai ir žemų dažnių garsiakalbis, diafragma, sidabro šviesus ir neiškreiptą sprogstamosios galios, kad atitiktų jūsų ausies s užsiimti garso kokybę.

    Specifikacija:

    Tipas: Bell Žadintuvas

    Nauja

    Medžiaga: plastikas

    Spalva: Juoda

    "bluetooth": 5.0

    Perdavimo atstumas: 10M

    Dažnių diapazonas: 80Hz-20KHz

    SQ: ≥85dB

    Iškraipymas: mažiau nei 0,5%

    Išėjimo galia: 5W

    Įkrovimo įtampa: 5V-1A

    Baterijos tipas: 3.7 V 1400mah

    TF kortelę: palaikymo TF (didžiausia parama 16G)

    Pakuotės Turinys:

    1 * radijo žadintuvas

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Žymos: sk žiūrėti, laikrodis garsiakalbis, Žadintuvas "bluetooth" garsiakalbis, radijo žadintuvas, garsiakalbis, žadintuvas, signalizacijos fm radijas, žadintuvas, fm radijas, žadintuvas led veidrodis, žadintuvas skaitmenų, sieninis laikrodis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai