450mm Medienos apdirbimo Kelvedžio Mitra Gabaritas Lentelė Pjovimas, Surinkimas Valdovas Su T-track Stalo Pamačiau Maršrutizatorius 450mm Medienos apdirbimo Kelvedžio Mitra Gabaritas Lentelė Pjovimas, Surinkimas Valdovas Su T-track Stalo Pamačiau Maršrutizatorius 450mm Medienos apdirbimo Kelvedžio Mitra Gabaritas Lentelė Pjovimas, Surinkimas Valdovas Su T-track Stalo Pamačiau Maršrutizatorius 450mm Medienos apdirbimo Kelvedžio Mitra Gabaritas Lentelė Pjovimas, Surinkimas Valdovas Su T-track Stalo Pamačiau Maršrutizatorius 450mm Medienos apdirbimo Kelvedžio Mitra Gabaritas Lentelė Pjovimas, Surinkimas Valdovas Su T-track Stalo Pamačiau Maršrutizatorius 450mm Medienos apdirbimo Kelvedžio Mitra Gabaritas Lentelė Pjovimas, Surinkimas Valdovas Su T-track Stalo Pamačiau Maršrutizatorius

450mm Medienos apdirbimo Kelvedžio Mitra Gabaritas Lentelė Pjovimas, Surinkimas Valdovas Su T-track Stalo Pamačiau Maršrutizatorius "PASIDARYK pats", Staliaus Įrankiai

€20.41 €10.00
Yra sandėlyje
w23523

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
Prekės Pavadinimas: 9USEMACHINE
Medžiaga: Lydinio+plastikas
Tipas: Maršrutizatorius Mitra Vėžės Pločio Pjovimas, Surinkimas Valdovas
Modelio Numeris: WX-450
Dydis: 450mm
sąlyga: Nauja
Pakuotė: Byla
Prašymas: Medžio Apdirbimo Įrankis

  • Savybės:

    √ A mitra indikatorius sudaro ilgą ploną vadovas, kuris važiuoja į mitra lizdą savo stalo pamatė, (kai juostiniai pjūklai, taip pat turi mitra slots), ir vadovus mitra gabaritas lygiagreti disko.

    √ Prie šis vadovas yra pusės mėnulio formos gabalas, kad sukti dėl jos ryšio su vadovu.

    √ Užrakinimo mechanizmą, tada tai leidžia pasukamas atkarpa bus uždaryta į bet kurio kampo.

    √ Lentos, dedamas prieš vienodo gabarito ir visas agregatas (mitra gabarito ir taryba) yra slinko į priekį, leidžia pjauti pjauti pabaigos valdybos nustatytu kampu.

    Prašome patikrinti, instructional video, kad pamatyti, kaip ji veikia.

    Jei negalite atidaryti vaizdo įrašą , prašome susisiekti su mumis ir mes galime atsiųsti į jūsų el. paštą.

    Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

    Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

    Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų.Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

    Žymos: mediena, medienos apdirbimo įrankiai, aliuminio t stebėti, rankiniai įrankiai, obliumi medienos, apskrito mini saw, etabli maršrutizatorius lentelė, pakreipimo frezavimo stalo, lankas pamačiau, fi wi maršrutizatorius, lieti mitra kelio.

  • Atsiliepimai (1)

    • Sas101 2

      Quickly qualitatively. thank you

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai