EJEAS E6 Plius BT Motociklo Šalmas Domofonas 1200M Communicator Šalmo vidaus Ryšio Ausinių-VOX su Rankena Baras, 6 Vairuotojai EJEAS E6 Plius BT Motociklo Šalmas Domofonas 1200M Communicator Šalmo vidaus Ryšio Ausinių-VOX su Rankena Baras, 6 Vairuotojai EJEAS E6 Plius BT Motociklo Šalmas Domofonas 1200M Communicator Šalmo vidaus Ryšio Ausinių-VOX su Rankena Baras, 6 Vairuotojai EJEAS E6 Plius BT Motociklo Šalmas Domofonas 1200M Communicator Šalmo vidaus Ryšio Ausinių-VOX su Rankena Baras, 6 Vairuotojai EJEAS E6 Plius BT Motociklo Šalmas Domofonas 1200M Communicator Šalmo vidaus Ryšio Ausinių-VOX su Rankena Baras, 6 Vairuotojai EJEAS E6 Plius BT Motociklo Šalmas Domofonas 1200M Communicator Šalmo vidaus Ryšio Ausinių-VOX su Rankena Baras, 6 Vairuotojai

EJEAS E6 Plius BT Motociklo Šalmas Domofonas 1200M Communicator Šalmo vidaus Ryšio Ausinių-VOX su Rankena Baras, 6 Vairuotojai

€58.84
Yra sandėlyje
w22686

Kištuko Tipas: nė vienas plug
Specialios Savybės 2: Mikrofonas turi VOX Sukelti Balso funkciją(Jei mažiau nei decibelų, micr
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
Specialių Properties1: su Low battery alarm
Prekės Svoris: 0.3kg
Didžiausias Garsiakalbiai: 6
Specialios Savybės 4: Su nuotolinio valdymo
Elemento Plotis: 13cm
Modelio Pavadinimas: EJEAS E6
Ryšio Režimas,: 1200m
Specialios Funkcijos: Su nuotolinio valdymo
Maitinimo režimas: Built-in Baterijos
Maksimalus Ryšio Atstumas: >1000m
Specialios Savybės 3: Daug ilgiau baterija vairavimo metu dėl
Prekės Pavadinimas: EJEAS
Elemento Aukštis: 6cm
Specialios Savybės: su balsu funkcija
Elemento Ilgio: 18cm
Elemento Tipas: Šalmas Laisvų Rankų Įranga
Taikoma Šalmo Tipas: Pusė Šalmas

  • Savybės: Max 1200m kalbėti asortimentą.Parama 2 vairuotojai domofonas (kalbėti tuo pačiu metu), 6 vairuotojai ryšį labiausiai. (Pasirinkite 1 kaip priimančiosios, ir pereiti kalbėti, bet vienas kitas 5 E6) Iki 10hrs laikas kalbėti ir 200hrs laukimo.Vox įjungti, nereikia, paspauskite mygtukus, daug lengviau dirbti.Klausytis muzikos, o kalbėti su kitais pasikalbėjimo tuo pačiu metu.Atminties porą, nereikia pasikartojančios operacijos.Naudojant ĮSA BC5, Bluetooth 3.0 Hi-Fi stereo garso laisvų rankų įrangą, mėgautis muzika su juo.Neperšlampama ir vėjo, ir daug daugiau geresnių triukšmo panaikinimas.Atnaujinti programinę įrangą bus teikiama, todėl jūs galite atnaujinti patys.Kalbėti, o mokesčių, jei jums nerimauti mažai energijos, imtis galia banko imti ji.E6 naujos funkcijos: 1. su balso funkcija; 2. su Low battery alarm; 3. Mikrofonas turi VOX Sukelti Balso funkciją(Jei mažiau nei decibelų, mikrofonas išjungtas) 4. Daug ilgiau baterija vairavimo metu dėl VOX funkcija; 5. Būti dviejų tipų mikrofonai ( pilnas veido šalmas ir pusė šalmas visų tinkamų) 6. HD garsiakalbiai garso ; 7. Geriau triukšmo slopinimas 8.Su Nuotolinio Valdymo Pakuotės Turinys: 1XHost 1XHeadset 1XCharging linija 1XManual 1XHelmet įrašą 1XSimple atsuktuvas

    Mūsų mokėjimo metodai yra įtraukti:Kreditine Kortele , Banko pavedimu,Western Union " ir "MoneyGram".Jūsų pinigai yra saugūs www.automotoplius.lt sąskaitą , Prašome patvirtinkite su www.automotoplius.lt ir išleisti pinigus, po to, kai prekės yra pristatytos.

    1.Mes išsiųsti prekes per 48 valandas po jūsų mokėjimą patvirtinti www.automotoplius.lt.

    2.Mes tik UPS, DHL, EMS, kaip vežimo ekspeditorius.UPS ir DHL imsis 3-7 darbo dienos pristatymas.EMS bus lėtesnis, tačiau turi mažiau galimybių mokėti mokesčius savo vietos muitinės.

    3.Kai mes išsiųsti prekes , mes atsakingi už problemų Kinijoje Muitinės ,ir pirkėjas, atsakinga už problemų pirkėjo šalies Muitinės.

    1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

    2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų.

    3. Jūsų pasitenkinimas mūsų produktai yra garantija.Jei nesate patenkinti produkto, jums gali grąžinti prekes dėl mainų, tačiau prašome susisiekti su mumis prieš grįžti.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Vyrai yra defektų, nėra garantijų, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

    1. Jeigu esate patenkinti pristatyti prekių, maloniai prašome padėti palikti teigiamą atsiliepimą ir mes bus daryti tą patį už jus.

    2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų.

    3. Jei nesate patenkinti su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis metu, ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl alibaba.Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą ir gyventi savo pasitenkinimą.

    1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingas kainas mūsų klientams.

    2. Dirbti su mūsų klientais, pastatytas iki savo verslo .

    3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo pelningumo ir

    Žymos: dashcam priekiniai galiniai, motociklo universalus komunikacijos, domofonas motorcycl, Retrovisores moto, moto crosser, bt s3, domofonas v8, slaptas wirless laisvų rankų įranga, duris telefono, domofonas r6 vairuotojai.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai