LFOTPP Už Kodiaq Bolero LFOTPP Už Kodiaq Bolero LFOTPP Už Kodiaq Bolero LFOTPP Už Kodiaq Bolero LFOTPP Už Kodiaq Bolero LFOTPP Už Kodiaq Bolero

LFOTPP Už Kodiaq Bolero " Amundsen/Columbus 2018 Automobilio Multimedijos Radijo Ekranas Screen Protector, Auto Interjero Apsauginis Lipdukas

€13.07 €10.71
Yra sandėlyje
w22568

Elemento Plotis: 0inch
Elemento Aukštis: 0inch
Metų: 2017 2018
Storis: 0,3 mm
Prekės Pavadinimas: LFOTPP
Elemento Ilgio: 0inch
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ISO9001
Elemento Tipas: Interjero Juostelės
Medžiagos Tipas: Elektroninių klasės flotacinis stiklas
Modelio Pavadinimas: 2017 2018 Kodiaq Bolero " Amundsen/Columbus
Prekės Svoris: 0.1kg
Paviršiaus kietumas: 9H Kietumu
Pakuotė: Taip
Pavadinimas: Automobilių GPS Navigacijos Grūdintas Stiklas Raštas
Dydis: 8Inch/9.2Inch
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Produkto Aprašymas:

    1.【Super Ryškumas】: 99% skaidrumas suteikia jums aiškų HD ekranas, lygaus paviršiaus ir nekilnojamojo touch. 2.【Alkenų danga】: Sumažinti pirštų atspaudų ir aliejinis lakas.Tai oleophobic ir atspariu vandeniui, todėl jį lengva pašalinti dėmes, riebalus ir pirštų atspaudai. 3.【9H aukšto kietumo】: Naudojant importuotų medžiagų paviršiaus kietumo 9H sustiprina ypatingas procesas, kuris yra 3,5 karto, kad paprastų filmas, ir cutter yra sunku praeiti. 4.【Lengva įdiegti】: Mechaninė adsorbcija, paprastas įrengimas, automatinis tinka.

    Pakuotė:

    LFOTPP automobilių navigacijos screen protector x 1, Įdiegti aids x 1 (dulkių aplinkosaugos ¾enklelis, alkoholio, preparato trinkelėmis, mikropluošto skudurėliu).

    Žymos: prietaisų skydelio mercedes w203, auto antenos radijo stiklo, mq4, columbo marškinėliai, bicycl lipdukas, filmas radijas, kodiaq spoileris, mitsubishi pajero spoileris, filmas multimedia, trūkčioti pečiais.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai