Automobilių Sėdynės Padengti Jogos Quick-Dry Prakaitą Rankšluosčiu Sėdynės Kilimėlis Fitneso Salė Bėgimo Treniruotės Paplūdimio Mikropluošto Auto Sėdynės Raštas Automobilių Sėdynės Padengti Jogos Quick-Dry Prakaitą Rankšluosčiu Sėdynės Kilimėlis Fitneso Salė Bėgimo Treniruotės Paplūdimio Mikropluošto Auto Sėdynės Raštas Automobilių Sėdynės Padengti Jogos Quick-Dry Prakaitą Rankšluosčiu Sėdynės Kilimėlis Fitneso Salė Bėgimo Treniruotės Paplūdimio Mikropluošto Auto Sėdynės Raštas Automobilių Sėdynės Padengti Jogos Quick-Dry Prakaitą Rankšluosčiu Sėdynės Kilimėlis Fitneso Salė Bėgimo Treniruotės Paplūdimio Mikropluošto Auto Sėdynės Raštas Automobilių Sėdynės Padengti Jogos Quick-Dry Prakaitą Rankšluosčiu Sėdynės Kilimėlis Fitneso Salė Bėgimo Treniruotės Paplūdimio Mikropluošto Auto Sėdynės Raštas Automobilių Sėdynės Padengti Jogos Quick-Dry Prakaitą Rankšluosčiu Sėdynės Kilimėlis Fitneso Salė Bėgimo Treniruotės Paplūdimio Mikropluošto Auto Sėdynės Raštas

Automobilių Sėdynės Padengti Jogos Quick-Dry Prakaitą Rankšluosčiu Sėdynės Kilimėlis Fitneso Salė Bėgimo Treniruotės Paplūdimio Mikropluošto Auto Sėdynės Raštas

€11.43 €9.14
Yra sandėlyje
w22454

Taikoma Sezonas: Trijų Sezonas
Elemento Plotis: 52cm
Prekės Svoris: 238g
Medžiagos Tipas: Linai
Mfg Serijos Numeris: /
Elemento Aukštis: 0.0inch
Elemento Ilgio: 153cm

  • Kulka Taškų:

    1、Priekiniai poliesterio rankšluostis medžiagos, minkštas ir patogus, stipri vandens absorbcija, purvo ir trinčiai; atgal EVA medžiagos, puikiai neperšlampami veiklos, apsaugo automobilio sėdynę nuo dėmių, prakaito, skystas, purvo, kvapas ir drėgno oro.

    2、Gobtuvu dizainas, teikiant didžiausią sėdynės aprėptį, apsaugoti sėdynė ir atrama galvai nuo prakaito ir dėmes; užkirsti kelią sėdynės yra veikiami saulės per karštą vasarą išlaikyti sėdynės cool ir patogu, ir apsaugoti sėdynės oda ,pratęsti savo gyvenimą.

    3、Kokybės sėdynės apsauga po treniruotės - Tinka visų sporto ir sveikatingumo veikla, pavyzdžiui, sporto salė, joga, važiavimo dviračiu, plaukimo, mankštos mokymą, bokso, banglentės, bėgimo, paplūdimyje ir t. t., galite apsaugoti savo buveinę iš smėlio ir poveikis druska; dėl naminių gyvūnėlių mylėtojams, jis gali apsaugoti automobilio sėdynę nuo letena ženklai ir purvo furry draugų.

    4、Greitas montavimas ir išardymas, yra 2 elastingos juostos apačioje ir juosmens, ir yra 6 ilgalaikis kabliais, kurie gali būti nustatytas ant sėdynės, siekiant užkirsti kelią sėdynės padengti iš judančių, kurios yra saugiau ir patikimiau.

    5、taikymo Sritis: Universalus priekinės sėdynės padengti, nėra apribojimų modelius; nešiojamų kelionių dydis, ne vieta po sandėliavimo, skalbti mašinoje, sausa, lengva valyti, universalus visiems sezonams.

    Parametras: Produkto Pavadinimas: Universaliųjų Automobilių Sėdynės Padengti

    Medžiaga: poliesteris terry medžiaga + EVA

    Spalva: juoda, pilka, tamsiai mėlyna, rožinė

    Svoris: Apytiksl.220g (±15g)

    Išplėstos dydis: Apytiksl.142*51cm

    Taikymo sritis: Universalus priekinės sėdynės padengti, nėra apribojimų modelius; skalbti mašinoje, sausa, lengva valyti, lengva įdiegti, universalus visiems sezonams.

    Funkcija: Apsaugoti sėdynės švarios ir gražios interjero dekoravimas.Four seasons universalus, kilpiniai audiniai, audinys, sugerti drėgmę ir prakaitą sugeriančios, atsparus purvui ir dilimui, jaustis patogiai.

    Savybės:

    1. Mados dinaminis 4 spalvos: juoda / pilka / tamsiai mėlyna / rožinė.

    2. Priekiniai poliesterio rankšluostis medžiagos, minkštas ir patogus, stipri vandens absorbcija, purvo ir trinčiai; atgal EVA medžiagos, puikiai neperšlampami veiklos, apsaugo automobilio sėdynę nuo dėmių, prakaito, skystas, purvo, kvapas ir drėgno oro.

    3. Su gobtuvu dizainas, teikiant didžiausią sėdynės aprėptį, apsaugoti sėdynė ir atrama galvai nuo prakaito ir dėmes; užkirsti kelią sėdynės yra veikiami saulės per karštą vasarą išlaikyti sėdynės cool ir patogu, ir apsaugoti sėdynės oda ,pratęsti savo gyvenimą.

    4. Kokybės sėdynės apsauga po treniruotės - Tinka visų sporto ir sveikatingumo veikla, pavyzdžiui, sporto salė, joga, važiavimo dviračiu, plaukimo, mankštos mokymą, bokso, banglentės, bėgimo, paplūdimyje ir t. t., galite apsaugoti savo buveinę iš smėlio ir poveikis druska; dėl naminių gyvūnėlių mylėtojams, jis gali apsaugoti automobilio sėdynę nuo letena ženklai ir purvo furry draugų.

    5. Greitas montavimas ir išardymas, yra 2 elastingos juostos apačioje ir juosmens, ir yra 6 ilgalaikis kabliais, kurie gali būti nustatytas ant sėdynės, siekiant užkirsti kelią sėdynės padengti iš judančių, kurios yra saugiau ir patikimiau.

    6. Taikymo sritis: Universalus priekinės sėdynės padengti, nėra apribojimų modelius; nešiojamų kelionių dydis, ne vieta po sandėliavimo, skalbti mašinoje, sausa, lengva valyti, universalus visiems sezonams.

    Produktų Sąrašas:

    Sėdynės dangtelis*1

    Kablys*6

    Žymos: automobilių sėdynės pagalvėlė, automobilių sėdynės vandeniui, automobilių sėdynės padengti rankšluostį, Automobilių Rankšluostį, auto dangtelis sėdynės, automobilių apsaugoti sėdynės, dangtelis sėdynės, automobilių padengti, automobilių dangtelis sėdynės, sėdynės rankšluostį.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai