Vibracijos Matavimo Pjezoelektrinis Kino Slėgio Jutiklis, PVDF Kino MiniSense 100 Vibracijos Matavimo Pjezoelektrinis Kino Slėgio Jutiklis, PVDF Kino MiniSense 100

Vibracijos Matavimo Pjezoelektrinis Kino Slėgio Jutiklis, PVDF Kino MiniSense 100

€9.40 €8.65
Yra sandėlyje
w22304

Kilmės: KN(Kilmės)

  • modname=ckeditor

    Į MiniSense100 buvo pigių vibracijos jutiklis, naudojant konsolės pluošto struktūra.Masė blokų galuose leidžiama aukšto jautrumo, žemo dažnio.

    Pin dangos struktūra yra paprasta įdiegti ir siūlės.Horizontalus montavimas, vertikaliai ir trumpas pin yra neprivaloma.Darbo zonos jutiklis priima savarankiškai ekranas struktūra, siekiant užkirsti kelią rf trukdžių ir ELEKTROMAGNETINIŲ trukdžių.

    Vienas galas lankstus PVDF yra fiksuotas, o kitas galas yra sustabdytas, todėl, kad ji gali atlaikyti aukšto dažnio apkrovos poveikio.Jutiklis turi gerą tiesiškumas ir dinaminių matavimo ribų ir gali būti naudojama stebėti nuolat vibraciją ir jos poveikį.Kitas atsakas dažnius ir jautrumą galima pasiekti reguliuojant svorį, masės blokas.

    Į MiniSense100 buvo akselerometras per console pluošto struktūra.Kai montuojamas horizontaliai, pagreičio vertikalia kryptimi turėtų sukelti šviesos deformuoti dėl inercijos, todėl sukelia pjezoelektrinių poveikį MiniSense100. Elektros krūvis arba įtampos signalai būtų MiniSense100 per elektrodus prie MiniSense100.Jutikliai gali stebėti nuolat ar pulsuojančios vibracijos ar smūgių.

    Dėl sužadinimo dažniai žemiau rezonansinis dažnis, tuo MiniSense100 duotų labai stabilus linijinis išėjimas, MiniSense100 yra jautrumas, atitinkantį pradinį.

    Ne rezonansinis dažnis, jautrumas, taip pat yra didelės.Aukšto dažnio poveikis sukels atgarsį jutiklio.Žemo dažnio vibracijos stebėsenos yra smarkiai nukentėjo nuo išorinių grandinių.

    \\

    \\

    '

    Žymos: cc2538, daikin filtras, jlink v9, si4735, seeed, variklis rov, nand skaitytuvas, op320 a, skx 007, keramikos pjezo.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai