Moterų Harajuku Komiksų Triušis Juodas, Pilnas rankovėmis Suknelė Japanese Lolita Gotikos Katytė Spausdinti Kawaii Vestidos Cute Girl Jaunimo Suknelės Moterų Harajuku Komiksų Triušis Juodas, Pilnas rankovėmis Suknelė Japanese Lolita Gotikos Katytė Spausdinti Kawaii Vestidos Cute Girl Jaunimo Suknelės Moterų Harajuku Komiksų Triušis Juodas, Pilnas rankovėmis Suknelė Japanese Lolita Gotikos Katytė Spausdinti Kawaii Vestidos Cute Girl Jaunimo Suknelės Moterų Harajuku Komiksų Triušis Juodas, Pilnas rankovėmis Suknelė Japanese Lolita Gotikos Katytė Spausdinti Kawaii Vestidos Cute Girl Jaunimo Suknelės Moterų Harajuku Komiksų Triušis Juodas, Pilnas rankovėmis Suknelė Japanese Lolita Gotikos Katytė Spausdinti Kawaii Vestidos Cute Girl Jaunimo Suknelės Moterų Harajuku Komiksų Triušis Juodas, Pilnas rankovėmis Suknelė Japanese Lolita Gotikos Katytė Spausdinti Kawaii Vestidos Cute Girl Jaunimo Suknelės

Moterų Harajuku Komiksų Triušis Juodas, Pilnas rankovėmis Suknelė Japanese Lolita Gotikos Katytė Spausdinti Kawaii Vestidos Cute Girl Jaunimo Suknelės

€24.43
Yra sandėlyje
w22244

Rankovės Stilius: Žibinto Lankelį
Stilius: saldus
Stiliaus Suknelė: Lolita girl dress
spalva: juoda
Siluetas: Plisuotos
Suknelės Ilgis: Virš Kelio, Mini
Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
Medžiaga: Poliesteris
Apdaila: NĖRA
Iškirpte: O-Kaklo
Lytis: MOTERIS
Talėja: imperija
Prekės Pavadinimas: Adomoe
Modelio Tipas: Animacinių filmų
Sezonas: Rudenį
Modelio Numeris: 2019 m. rudenį naujų

  • Tegus

    Dydis Ilgis Krūtinė Juosmens Apačia S 83cm 80-88cm 64cm 164cm M 85cm 87-95cm 68cm 169cm

    Modelio ūgis 162cm Svoris:43kg

    Plytelių dydis: (rankinis matavimai 1-2 cm paklaida, vieneto: cm)

    Kaip pasirinkti tinkamą dydį?

    1.Pasirinkite arčiau peties,krūtinės,juosmens matavimo ir pan., tačiau jie negali viršyti.

    2.Prašome kreiptis Plytelių matavimo, ne dydį, pavadinimą.

    3.Vienas dydis doese ne reiškia, kad ji tiktų visiems.

    Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčių ir/arba muito mokesčius savo šalyje.

    1. Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai, ir mes norėtume jį, jei jūs galite palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums minutę, ir jūsų atsiliepimai yra labai vertinga mums, ir mes esame labai dėkingi už tai.

    3. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą .Mes dirbame su jumis, kad išspręsti bet kokias problemas, jums gali turėti, taip pat greitai, kaip įmanoma.

    4. Gerų pirkėjų , kurie palieka skaičius 4/5 star atsiliepimus ir niekada atviras ginčas be konsultavimo mus pirmą kartą gali mėgautis dovana ir gauti ne pirkti riba kupono kiekvieną mėnesį.Tačiau, blogas pirkėjas bus įtraukta į juodąjį sąrašą, ir mes niekada daryti toliau verslą su jumis.Blogas pirkėjas yra asmuo, kuris palieka skundus, yra piktnaudžiavimas, uždara bendraminčių ir problemiškas.Tai yra labai reta, tačiau, kaip mes mylime savo klientus ir siekiame teikti geriausias paslaugas, mes galime.

    -Azijos dydis yra mažesnis, nei MUMS/ES klijavimas.Užtikrinti, kad jūs nuolat tai omenyje, kai užsakymo.Prašome patikrinti dydžio matavimo vėl prieš užsakant, jei norite užsisakyti neteisingas dydis, tai yra ne pardavėjo kaltė, ir jums negali būti grąžinami.

    -Dydžio metodą naudojame (S/M/L/XL) skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl įsitikinkite, kad sekti dydžius, o ne dydžio pavadinimas tiksliai.Prašome patikrinti, ji aiškiai produkto aprašymas ar susisiekti su mumis, jei nežinote.

    -Mes paramos lašas laivybos ir didmeninė prekyba , jūs galite susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

    -Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

    -Mes pažymime paketą, kaip DOVANĄ, gauti mažesnę kainą už jus, jei tai atsitiks.

    1. Visos prekės yra tikrinami iki siuntą.Jei turite klausimu, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčą.Stengsimės ir rūšiuoti problema pirmą kartą.

    2. Laivybos ir tvarkymo mokestis pridėta į straipsnius, yra negrąžinamas ir klientas turėtų būti atsakingas už visus mokesčius, grąžinimo ir reshipping.

    3. Visos grąžinamos prekės turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai, kurie atėjo su juo.Grąžinant defected prekės nebus garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

    4. Prašome grįžti savo prekes paštu, oro paštu, ir pasirinkite siuntimo būdas, kurį laivo kaina yra pagrįsta, kai siųsti elementą atgal.

    Žymos: harujuku moteris, goth suknelė drabužius, derva renesanso, mielas gana suknelės, kawaii, suknelė lolita vasaros, boho stiliaus vaikams, juoda suknelė goth, suknelė gothic lolita, medžiaga kawaii.

  • Atsiliepimai (3)

    • Mileynew

      Envío muy rápido. La descripción es exacta, con las medidas que facilita para calcular la talla se puede pedir con exactitud. Se ve y se siente de buena calidad.

    • Infinity084

      Perfect. Thank you so much !!!

    • Maschun1991

      S size is a little big. But Riusciremmo to aggiustarla.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai