IKSNAIL EDC Molle Maišelis Maišas Lauko Liemenė Juosmens Pack Medžioklės Kuprinė Aksesuaras Įtaisą Pavarų Sporto Krepšys Kompaktiškas, atsparus Vandeniui Krepšys IKSNAIL EDC Molle Maišelis Maišas Lauko Liemenė Juosmens Pack Medžioklės Kuprinė Aksesuaras Įtaisą Pavarų Sporto Krepšys Kompaktiškas, atsparus Vandeniui Krepšys IKSNAIL EDC Molle Maišelis Maišas Lauko Liemenė Juosmens Pack Medžioklės Kuprinė Aksesuaras Įtaisą Pavarų Sporto Krepšys Kompaktiškas, atsparus Vandeniui Krepšys IKSNAIL EDC Molle Maišelis Maišas Lauko Liemenė Juosmens Pack Medžioklės Kuprinė Aksesuaras Įtaisą Pavarų Sporto Krepšys Kompaktiškas, atsparus Vandeniui Krepšys IKSNAIL EDC Molle Maišelis Maišas Lauko Liemenė Juosmens Pack Medžioklės Kuprinė Aksesuaras Įtaisą Pavarų Sporto Krepšys Kompaktiškas, atsparus Vandeniui Krepšys IKSNAIL EDC Molle Maišelis Maišas Lauko Liemenė Juosmens Pack Medžioklės Kuprinė Aksesuaras Įtaisą Pavarų Sporto Krepšys Kompaktiškas, atsparus Vandeniui Krepšys

IKSNAIL EDC Molle Maišelis Maišas Lauko Liemenė Juosmens Pack Medžioklės Kuprinė Aksesuaras Įtaisą Pavarų Sporto Krepšys Kompaktiškas, atsparus Vandeniui Krepšys

€6.68 €4.08
Yra sandėlyje
w21976

Naudoti: Lauko Medžioklės Kovai Su
Medžiaga: 600D Nailono
Raktinis žodis: Juosmens krepšys
Tipo sportas: Medžioklė
Režimas: MOLLE Naudingumas Vest Dėklas
Atsparus vandeniui: Taip
Pridėti prie: Molle Sistema, Kovoti Su Liemene, Didelės Rankinės
spalva: Black/Tan/Žalia/ACU
Svoris: 108g
Tinka: Lauko Kariuomenės Airsoft
Dydis: 21cm(L) x 11.5cm(W) x 6cm(T)
Prekės Pavadinimas: IKSNAIL

  • Karinis Taktinis Naudingumas EDC Molle Maišeliai Mini Įrankių Krepšys Vest Juosmens 600D Nailono Kompaktiškas, atsparus Vandeniui Kompaktiškas Krepšys

    Savybės:

    Aukščiausios Kokybės: Pagaminta iš 600D nailono, atsparus vandeniui ir patvarus. 18 mėnesių garantiją.

    Molle Sistema: Sunkiųjų juostinio diržo kilpa ant galinio, MOLLE tvirtinimo dirželiai būtų galima dėvėti ant diržo, taktinės liemenės arba taktinė kuprinė.

    Daug vietos: pagrindiniai kišenėje yra ideali priemonė organizatorius EDC priedai, GPS prietaisai, žibintuvėlis, peiliai, medicinos prekės ir visa kita, ko reikia, lengvai pasiekiama.Interjero kišenėje yra puikus vertybes, pavyzdžiui, mobiliųjų telefonų, asmens TAPATYBĖS kortelę, grynuosius, paketų prižiūrėtojų raktinę ir kitų smulkių dalykėlių.

    Labai Kompaktiškas: Apie 8.7"x 4,9 x 2.2"(T, x L x W), lengvas, aukščiausios perkeliamumas, ne daugiau rūpesčių dėl vykdyti savo esminiai elementai.

    Universalus Molle Maišelis: Sukurta kaip taktinis molle dėklas, kuris gali būti naudojamas kaip molle EDC dėklas, taktinis molle maišelį, edc juosmens dėklas, įrankių dėklas ar taktinis juosmens pak.Kas molle dėkle yra du užtrauktukai, kad greitai pasiektumėte ir plieno drenažo skylė kniedės apačioje ir dvi-D žiedai ant viršaus, specialiai pagaminti stovyklavimui ir žygiai, būtų puiki dovana lauko sporto entuziastai.

    Techniniai duomenys: Medžiaga: 600D Nailono Medžiagos Svoris: 108g Dydis: 22 x 12.5 x 5,5 cm Spalva: Juoda,šviesiai Rudos,Žalios Pareigos : Lauko Medžioklės Kovai su

    Komplektą sudaro:

    1X Taktinė Liemenė Maišeliai

    1) Mes ccept Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Pristatymo Terminas:

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.automotoplius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.automotoplius.lt!Mes profeesional Lauko tiekėjas kinijoje, Mes turime daugiau nei 10 metų E-komercijos paslaugų ir operacijų patirtis,dėmesys klientų pasitenkinimą ir išraiška.

    Žymos: molle taktinis priedai, plytelių dalykėlių, mini virtuvė, edc, Joga, krepšys edc, edc įrankis, juosmens molle dėklas, haibara, bruce.

  • Atsiliepimai (3)

    • G Azzurra

      Bags/cases fully correspond to the description. Quality-just super! I didn't even expect... I am very pleased with the purchase! Stitched everything is strong, symmetric and sound! The material looks very cool and causes Trust. The dimensions correspond to the described. Delivery to Kiev-month. I will definitely order more here! Seller highly recommend! Thank you very much for the quality product! Definitely 5 stars

    • Gta Lyubitl

      Хороший подсумок. Почему то цвет "олива" несколько темнее чем "олива" от "сплав" кому верить... Короче если для вас это важно то подсумок немного отличается цветом на фото может не так заметно, но в реале в глаза бросается.

    • Malina63

      The pouch came very quickly. Took for tools. The quality is excellent. To the seller respect and respect.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai