2019 moterų maišas naujas mados mažas kvadratas maišelį su paprasta krepšys PU pečių maišą moterų krepšys 2019 moterų maišas naujas mados mažas kvadratas maišelį su paprasta krepšys PU pečių maišą moterų krepšys 2019 moterų maišas naujas mados mažas kvadratas maišelį su paprasta krepšys PU pečių maišą moterų krepšys 2019 moterų maišas naujas mados mažas kvadratas maišelį su paprasta krepšys PU pečių maišą moterų krepšys

2019 moterų maišas naujas mados mažas kvadratas maišelį su paprasta krepšys PU pečių maišą moterų krepšys

€200.22
Yra sandėlyje
w21329

Modelio Tipas: Kietas
Elemento Tipas: Rankinės
Pamušalas: Poliesteris
Rūšių maišelius: Peties & Crossbody Krepšiai
Proga: Universalus
Stilius: Atsitiktinis
Pagrindinė Medžiaga: PU
Lytis: MOTERIS
Interjeras: Interjero Skyrelio
Apdaila: NĖRA
Modelio Numeris: d100
Išorinis: NĖRA
Kietumas: SUNKIAI
Rankinės Tipas: Entire
Rankenų/Dirželiai: Vieną
Uždaryti Tipas: Užtrauktukas & Hasp
Prekės Pavadinimas: ELIM&PAULIUS
Formos: Atsitiktinis Tote

  • Mes stengiamės jums,prašome būti kantriai staigmena. 1.Pirma,įsitikinkite, ar jūsų vardą, adresą, pašto kodą, ir pan.teisinga ir išsami. 2.Joks ginčas, kai jūsų laukia siurprizas, kuris užtrunka apie 7~15 dienų kelio, po laivą iš ir į pristatymo terminas-60 dienų. 3.Joks ginčas, jei ji yra atidėtas, bet kuriuo atveju, prašome mums pranešti pratęsti laiką dėl jūsų saugumo.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

    Žymos: mui moterų krepšys, vyrai dizaineris tote, 2020 krepšys moterims, krepšys moterims, vežimo rankinė, pečių maišą, katės moterys krepšys, mažas rankinukas, mujeres bolsos, "lego" thor ragnarok.

  • Atsiliepimai (5)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai